Gametalk Ajax – AZ: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

ajax-az

Dit weekend staat voor Ajax de thuiswedstrijd tegen AZ op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

0227ajax-az-henkveen


Related posts

56 Comments

  1. pietprecies

    Bend over and lube up well, AZ is coming in..

    Ik hoop op een overwinning maar moet het nog maar zien tegen dit AZ

  2. Hika77

    Mag toch geen probleem
    zijn voor ons aller Ajax. Az is bezig met een goede reeks en zal het ons best lastig maken maar nu moeten de jongens het maar laten zien dat er maar 1 de beste is.

  3. Oosterse Ajacied

    Heerlijk om de club te zijn die de mooie reeks van AZ ten einde brengt. Zet hem op Ajax!!

    1. BobbyHaarms

      Echt, ik help het je hopen. WZAWZDB maar daarvoor is tegenwoordig wel veel bloed zweet en tranen nodig want anders kan elke tegenstander het ons moeilijk maken.

  4. HURBIE

    Ik hoop dat ajax wint maar ben er nog niet zeker van
    Zo denderend was het de afgelopen weken niet

  5. ajaxhoger

    Wat positief zijn jullie allemaal , op wat voor voetbal baseren jullie dat ,
    ik hoop dat jullie ook hebben gezien dat az kei goed bezig is .
    Het word weer zoals de andere jaren dat frank trainer is , saai voetbal , waar je weer een zere kont van krijgt van het billeknijpen .

        1. Widi

          Dat kun je ook zien aan hoe hij schrijft, dat hij uit die buurt komt. Ik heb werkelijk nog nooit een positieve post van hem gezien. Zelfs geen neutrale post. Altijd negatief. Ik vind het echt een ellendeling. Echt jammer dat hij zich Ajax supporter meent te moeten noemen.

          1. ajaxhoger

            Ik heb totaal niks met pisvee , klepel dat je bent , er valt niks positiefs te vertellen over onze club , er is niks als ruzie in de gelederen , wat ook doorwerkt in de selectie , anders was die wel beter geweest , en nee rukker respect ik kom niet uit vught , nu moet je me aanvallen dat ik geen respect heb , dat heb je zelf niet door zo te reageren Dus reageer ik ook maar zo tegen je , ik heb mijn mening , dat is de jouwe niet , en andersom

      1. ajaxhoger

        Hee Widi kontekruiper , wist je wel dat de meeste ajaxsups uit brabant komen , nee dat wist je niet anders schreef je het niet , het meerdendeel komt niet uit regio amsterdam .
        Als je mij in mijn waarde laat laat ik het jouw ook .

        1. FdB=Ajax

          Daar heeft hij wel een punt, Widi.
          ajaxhoger kan er ook niks aan doen dat hij zo negatief is en de rest van zijn leven moet blijven zeiken over dat het vroeger allemaal beter was.

          1. Widi

            Ik was er vroeger ook al, FdB=Ajax. Velen van ons. En wij zijn ook niet alleen maar negatief. Gewoon jammer dat zo iemand voor dezelfde club is als ik.

  6. ajaxhoger

    FdB=Ajax , het was zeker beter toen , zeker het aankoop beleid , of vind jij dat niet dan .
    waar zijn de tijden gebleven van aankopen ala maxwell mido zlatan chivu , zo kan ik er nog wel meer vinden , het komt omdat het niet deugt bij ons erg zat .
    Wat word er bij ons nog gekocht , niks fansoenlijks in iedergeval , over sinkgraven en gudelj maar niet te spreken , die zijn ver onder de maat , hoewel de laatste het iets beter gaat doen .
    en niet duarte sanogol enz niet vergeten , voorbeelden van flops zat .
    Dat krijg je als je tegen de scoutings rapporten in spelers vast gaat leggen , waar is de scouting anders voor .
    Ik erger me groen en geel ja aan dit elftal , en met mij mee duizenden meer , waarom zeggen ze hun seizoenkaart op dan , omdat het allemaal zo goed is wat er gebeurd bij ons .
    Het is te gek dat je met die vele miljoenen op de bank niks mag kopen , dat de RVC alles uit gaat maken , en ik verspel je nu al dat er in de zomer een aantal gaan vertrekken , en dat er geen reet voor terug komt .
    Onder de mom , onze jeugt is zo goed , je hebt er goede bij lopen ja , maar nog lang niet goed zat voor onze club in het eerste te spelen .
    Hebben ze bij ons nu niet door dat met spelers met ervaring meer zekerheid in de ploeg brengt , ook worden de jongere vlugger beter , nu blijven ze allemaal op een lijn zitten

    1. FdB=Ajax

      Je snapt mijn punt niet. Tuurlijk was het vroeger beter, alleen wat heeft het voor zin om daar elke keer zo over te zeiken? Ik ben het met je eens dat het aankoopbeleid de laatste jaren niet goed is, maar jij bent gewoon niet realistisch. De Maxwells en Zlatans willen niet meer in de Eredivisie spelen en dat komt niet door Ajax, maar door de financiële verschuivingen wereldwijd. Dus in plaats van je eigen club (en haar supporters) constant af te zeiken, zou je ook kunnen accepteren dat tijden nou eenmaal veranderen. Geniet van je club en de spelers die we hebben en wees een ‘supporter’ (support betekent steun) en als je dat niet kan snap ik echt niet wat je hier op dit forum (en überhaupt bij deze club) doet.

      1. RobbyZ

        Geniet van je club,van wat dan? Het is al jaren een drama! Als jij van afbraakvoetbal geniet dan ben je geen Ajax supporter! Supporters mogen ook kritiek hebben maar tijdens de wedstrijd moet je ze steunen en na de wedstrijd mag je zeiken als het kut is/was! Zeggen dat het goed gaat terwijl het kut is dan ben je echt héél naïef.

  7. Respect

    En dan zijn er nog mensen die zeggen dat het Nederlands van Ajaxhoger beter is t.o.v. Toon62. Enne …… Flipje, probeer het verschil in commentaar te lezen met en zonder smiley. V.w.b. dat ik AB ben ….. wat jij wilt, als jij daar blij van wordt is mij dat prima. Ik heb respect voor AB dus zie het als compliment. Nu weer vanuit de Herdgang terug naar de werkelijkheid oftewel Ajax.

    1. Widi

      Ik vind Respect en AB allebei oké. En Toon die zich nu ajaxhoger noemt, maar zich verraadt door zijn kenmerkende analfabetisme, vind ik helemaal niks.

      1. ajaxhoger

        Jij vind iedereen okee ,als je ze maar in de kont kan kruipen , stuk ongeluk . hahahahahahahahahahah

    2. ajaxhoger

      En dat stuk stront noemt zich respect hahahahahah .
      Erg inhouderlijk trouwens , en wie is toon62 dan , erg he dat je ongelijk hebt .
      Moet jij weten voor wie je respect hebt , ik ook tot ze me aanvallen , dan is het over dat respect , en dat is nu net wat jij doet , hetzelfde met je vriendje Widi

      1. lezerG

        Zeg ajaxhoger! Zeker weten dat jij die pummel van een Toon 61 of 62 of whatever bent. Je verraadt jezelf ben je ellendige teksten zonder interpunctie.

    1. Hazez

      Ik kots op de meeste hier maar we gaan met ze allen voor het zelfde doel dus WZAWZDB en ik hoop dat het zo een mooie pot word met de winst voor ons !!!

  8. Nielsz.AFCA

    Frank heeft het goed voor elkaar vandaag, nog leuk om naar te kijken ook! Mag ook wel is gezegd worden.

      1. ajaxhoger

        Ja het is nu zeer goed moet ik zeggen , goed verzorgt en aanvallend voetbal , en er word vlug druk gezet

  9. ajaxhoger

    IK heb weer wat amsterdamse bluf gezien , dat doet me deugt , lang geleden dat het zo gegaan is , eerste helft kei goed , tweede helft niet goed niet slecht , met dank aan de goede scheids , om daar nu tweede geel voor te geven .
    Te gek voor woorden dit .
    Voor de eerste keer dit jaar een mooie game gezien , wat ik niet verwacht had , dit smaakt naar veel meer .

  10. fjonkman

    Laten we eerlijk zijn… Ik heb lekker zitten genieten van een fel Ajax dat er lekker vol inklapte en AZ meteen vanaf het begin duidelijk heeft gemaakt:”Wij zijn Ajax, en hier valt voor jullie vandaag helemaal niets te halen!”
    Heerlijke wedstrijd gezien! Ik drink er lekker een pilsje (of twee) op!

Comments are closed.