De Boer: ‘Heb nog een contract bij Ajax tot 2017’

0221ajax-excelsior_deboer

Frank de Boer schoof vrijdagmiddag weer aan tafel voor zijn wekelijkse perspraatje en met de wedstrijd van aanstaande zondag in het verschiet tegen AZ had de trainer het ook over de speculaties rondom een eventueel vertrek bij Ajax en wie hem zou moeten opvolgen alhoewel vooralsnog niets erop wijst dat De Boer bij Ajax vertrekt komende zomer.

‘Natuurlijk begrijp ik momenteel de vragen maar vooralsnog speelt er niks. De naam van John van den Brom is gevallen en dat kan ik wel begrijpen. John is een goede vriend van mij en hij heeft een Ajax verleden. Bij de clubs waar hij trainer is geweest speelde men allemaal met een visie en een bepaalde gedachte, of het nou Vitesse, Anderlecht of AZ is. Ik denk wel dat hij een kandidaat is maar aan de andere kant zie ik nog helemaal geen signaal om te vertrekken en heb ik nog een contract tot 2017 bij Ajax. We wachten het gewoon af. Als ik echt het gevoel heb dat ik een duidelijk antwoord heb, zal ik het geven’.

Bron: Ajax TV

Related posts

56 Comments

  1. De seijs

   of we met deze speelsteil van F d Boer nu zo blij zijn?hij mag van mij blijven maar wel een andere steil graag .

   1. De seijs

    als jij zou stoppen na dit seizoen. zou het een heel mooi gebaar van jou zijn als je Wim Jonk zou aanbevelen als jou opvolger van de mooiste club van de wereld. AJAX

    1. AFCA my World

     Aub niet bijtekenen,wij willen weer echt voetbal zien,met passie en vechtlust ,de Amsterdamse brutaliteit weer zien,dat brengt de toeschouwers weer op de banken !

  1. BobbyHaarms

   Dan moet ie daar wel de gelegenheid voor krijgen, en dat gebeurt niet als je beste spelers steeds weggekocht worden omdat Ajax meer op geld geilt dan op succes.

   1. nick-afca95

    Niet Ajax maar de RvC geilt op geld. Ik gok dat Bazoer, Cillessen en Klaassen weg zijn aan het eind van het seizoen. El Ghazi en Schöne zouden ook nog wel weg kunnen gaan en Veltman zou misschien ook wel belangstelling krijgen. Ik ben benieuwd hoe onze club er over 5 jaar uit ziet, ik gok op 250 miljoen op de bank en een team als FC Groningen.

    1. BobbyHaarms

     Met Ajax bedoel ik ook de op geld beluste machthebbers Nick, en de spelers die jij noemt zie ik over enkele jaren op zeker niet meer bij ons zitten. Er komt absoluut talent aan maar ik moet nog maar zien wat daar achteraan komt..

     1. nick-afca95

      Alles word weggekocht. Clubliefde bestaat niet meer en alles gaat om het geld tegenwoordig. Ik zie het talent nog wel komen Bobby maar het gaat gewoon steeds vroeger de deur uit.

     2. HURBIE

      Helaas gaan ze steeds jonger weg TRIEST
      Zie in de toekomst alleen nog maar een CRÈCHE TEAM staan

     3. nick-afca95

      En een paar ervaren spelers (bankzitters bij hun oude club) uit de 3e league van engeland of 2e bubdesliga, meer wil er niet komen.

   2. dickst14

    Ik ben het eens dat het moeilijk is als je beste spelers steeds weggekocht worden. Maar dat heeft psv ook en die halen Proper ipv Weinaldum en worden er niet slechter van. Ook speelt een de Jong en Guardado daar. Alleen Ajax lukt dit nooit met Duartes enz. Naast de rvc die eruit moet ook graag een nieuw scoutingsapparaat.

 1. Pantelic

  maar dan stoppen met het maken van onlogische wissels. En waar blijft Sam Hendriks als stand-in voor Millik?

 2. Charka53

  Frank gewoon je tijd uitzitten en weer verlengen Ajax en jij horen bij elkaar en laat je niet weg jagen door een stelletje negatieve Lingen

 3. slm020

  Ene kant denk ik goede trainer Frank gebruikt heel veel de jeugd !! Blijft altijd rustig ook al is er onrust binnen Ajax !! Andere kant het spel is niet echt om aan te zien en dat is al een poosje het geval !! Dus misschien is een nieuwe trainer niet verkeerd even een frisse wind 😉

  1. Ajax nr 1

   Ik geef het SEIN wel waar de Boer op zit te wachten. Snel gaan deze zomer. Wij zijn al met zijn 2e Paullus.

 4. Ramon1

  Ja die gaat in de zomer echt wel of als we kampioen worden er komen wel echt een paar toptalenten aan dus er is best een kans dat die blijft want hij gaat niet naar zomaar een club hij wil wel naar een club waar die de tijd krijgt om een team te bouwen zei die

 5. KBouter

  Zoiets zei Frankie ook in 1998…weten jullie nog wel, week daarna wou hij ineens via een arbitrage naar Barcelona!

 6. Ajax1958

  Aub niet Frank en mocht het wel zo zijn dat je blijft, lever ik mijn seizoenskaart in. Ik trek niet weer zo’n seizoen met afgrijselijk voetbal. Ik wil vermaakt worden en trots zijn op mijn club. Bovendien word ik er niet gezelliger op na een middagje arena zegt mijn meisje. Dan ga ik liever leuke dingen doen met haar. Van mij mogenJans of vd Brom het komen proberen, want die hebben tenminste een idee over voetbal en vermaken het publiek, iets wat d Boer na 5 jaar nog niet is gelukt.

 7. Indojood

  Ik zie liever een andere trainer. Beter voor FdB en voor ons. Heeft het uitstekend gedaan en niks dan lof maar ik wil wel eens avontuurlijk Ajax-voetbal zien. Tenzij hij het roer drastisch omgooit…..

  1. Indojood

   Dat lijkt mij onmogelijk omdat de meesten individueel beter zijn dan de rest van NL. Ajax heeft altijd resultaat behaald door mooi en goed te voetballen.

  1. Widi

   Jij denkt nog steeds dat het Overmars is die geen geld wil uitgeven? Zit je al lang in het buitenland?

  2. Indojood

   Heb je weer zo’n kneus met Marc netto. Lekker makkelijk om wat domme dingen te roepen i.p.v. jezelf op de hoogte te stellen hoe het TH en directie gezamenlijk besluiten neemt en door de RvC hierop worden gecontroleerd, hoe waardeloos de huidige organisatie ook in elkaar steekt.

   1. Widi

    Fijn dat jij het nog een keer uitlegt. Ik wou zelf de moeite niet nemen. Iedereen mag zijn mening geven. Maar als je als supporter de moeite neemt om je in te schrijven op een forum, waarom zorg je dan niet dat je op de hoogte bent van in elk geval de meest basale feiten!

 8. Ramon1

  Zal het ermee te maken hebben of we kampioen worden dat die blijft en zeker champions league halen en in zomer echte versterkingen komen

 9. -buitenkantje rechts-

  Als hij zijn contract uitdient betekent dat nog een seizoen initiatiefloos verdedigend robotvoetbal..

  1. Litmanen

   De Boer heeft ongetwijfeld heel veel kwaliteiten, maar een elftal makkelijk en aantrekkelijk laten voetballen, dat beheerst hij blijkbaar niet.
   Gezien het feit dat er dit jaar minder seizoenkaarten verkocht zijn en volgend jaar waarschijnlijk weer ( de prijsverhoging speelt ook zeker een rol ) zou een andere trainer misschien beter zijn.

   We moeten er wel rekening mee houden dat je dan ook wat vaker op je bek gaat, want aantrekkelijk kost vaak defensieve kracht. Alleen met de kwaliteiten van Barca merk je dat niet.

 10. Kingerwin

  Toptrainer?? Goed voor doorstroming van de jeugd, fantastisch gepresteerd met steeds weer nieuwe jonge spelers. Ik denk dat hij weggaat na dit seizoen en dat lijkt mij voor iedereen het beste. Zorg voor een opvolger die oog heeft voor jeugd, en financieel onafhankelijk, zodat hij vrij kan beslissen

 11. Pascal tebberman

  Gewoon blijven Frank petje af “we kunnen winnen of verliezen maar een betere club als deze is er niet ,, Ajax is art en hoort bij jou groet uut meppel?⚓️??????⚽️.

 12. Michel6172

  Vrij kan beslissen?? Financieel onafhankelijk?? En dat bij Ajax?? Nehhh weinig kans. Zou idd het beste zijn bij sommige.

Comments are closed.