Bazoer heeft clubs voor het uitkiezen, ook Guardiola mengt zich in strijd

0820ajax-jablonec_bazoer

Ajax lijkt rekening te moeten houden met een zomerse transfer van Riechedly Bazoer. De speler staat inmiddels in de belangstelling van meerdere Europese topclubs waarbij met name de Engelse clubs ver willen gaan in de strijd om de handtekening van de Ajacied. Nadat bekend is geworden dat Chelsea een deal wil sluiten met Ajax heeft de club van Guus Hiddink concurrentie gekregen van Manchester City. The Citizens lijken reeds in het bezit van de wensenlijst van de nieuwe trainer Pep Guardiola waarbij ook de naam van Bazoer is gevallen. De middenvelder moet aankomende zomer naar verluidt zeker €30 miljoen kosten.

Bron: Daily Mirror

Related posts

72 Comments

  1. Ajacied407

    Gelukkig is deze man verstandig en heeft hij al meerdere malen aangegeven dat die bij Ajax wil blijven om vervolgens zijn droom waar te maken om naar Barca te gaan

    1. marvinww

      en dat moet je dan nog maar vol blijven houden als je al die clubs ziet die belangstelling in je hebben……..

      1. De Ajacied

        Ja Bazoer is echt een topper hoor,
        Maar ik snap Ajax weer niet, ze hebben het over een transferbedrag van ca. 30 miljoen en bonussen ?
        Stop nu eens met die bonussen gewoon minimaal 45 miljoen betalen en anders niet laten gaan klaar, het zelfde geld speelt hij heel weinig of raakt zwaar geblesseerd en dan heb je GEEN bonussen
        ⭐️⭐️⭐️

        1. De seijs

          verkopen voor 40 miljoen Euro. en gelijk Ziyck of hoe die ook heet van tenten halen. kost niet veel. meschien is hij transfer vrij en gelijk vast leggen voor 5 jaar deze speler is al jaren een van de beste van Nederland.

      1. Remco425

        In het AD werd Bayern wel al genoemd als geinteresseerde. Net als AC Milan en Juventus. Naast Chelsea, Man.City en Barcelona.

    1. -buitenkantje rechts-

      Hij wil nog een paar seizoenen blijven.. Vrees dat hij begin volgend seizoen vertrokken is.. Als zulke clubs aan je beginnen te trekken dan ga je.

      1. Remco425

        Dat is wel het algehele idee van die spelers. Zou evengoed verstandig zijn nog zeker 1.5 jaar te blijven. Pas als je hier uitgeleerd ben, ben je misschien klaar voor een topclub, eerder niet. Kijk naar Blind. Was hier de beste en uitgeleerd en heeft het evengoed daar toch ook moeilijk gehad. Die clubs komen iedere winter en zomer toch wel weer.

  2. FrankiC

    Geen probleem.
    Ziyech, Larson, Vlaar, (Uth, Tibbling, Rijkaard of zo) en € 10.000.000 over om spelers te houden.

  3. lrsvdrk

    30 miljoen maar?? moeten er minimaal 50 zijn!!! Hoog inzetten, zoals alle clubs tegenwoordig doen! Anders zijn we wederom het lachertje waar goede voetballers te kapen zijn voor weinig geld!

  4. wilgraag

    30 mil is leuk, maar dat krijg je ook nog over 2 jaar. Dus blijf nog maar een paar jaartjes en dan naar Barca.

    1. AFCA my World

      Ik denk dat hij nog een jaar blijft of van de zomer al naar Barca, maar 30 miljoen is de vanaf prijs,zal wel meer worden !

  5. Kevke87

    nu gaat z’n hoofd wel gek gemaakt worden. als er zoveel belangstelling is, gaat het heel moeilijk worden om nog realistisch te blijven. maar als hij gaat moet het echt de absolute hoofdprijs worden. 30 miljoen is gewoon lachwekkend voor clubs als chelsea en city. laat ze dan maar diep in de buidel tasten. ik hoop dat Ajax bazoer een goed contract biedtcmet een megasalaris (zoals JC zegt, voor uitzonderlijke spelers mag je uitzonderingen maken, want daar zijn het uitzonderingen voor) maarja naar hem luisteren ze allang niet meer want ze weten het allemaal beter. Gewoon niet af laten wimpelen met kleingeld. sta verdomme eens sterk in de schoenen en weiger gewoon elk bod onder 55 miljoen!!

    1. BobbyHaarms

      Helemaal eens met Kevke. Bij Ajax gaat het allang niet meer om het oogstrelende voetbal en internationaal je laten horen, maar alleen nog meer om geld binnenharken zodat de heren met stropdas er warmpjes bijzitten op hun oude dag. 30 miljoen is natuurlijk een fooitje voor de clubs die hier genoemd worden, vergelijkbaar met 3 miljoen voor Ajax. Plak er maar een nul bij en kijken of ze dan nog steeds zo happig zijn. Maar Ajax kennende zitten ze al handenwrijvend te wachten op elk acceptabel bod en verdwijnt het grote geld in de kontzakken en niet op het veld waar wij voor naar het stadion komen. Bedankt!

      1. PvL020

        BobbyHaarms slecht antwoord denk ik deze keer. Ben het vaak met je eens maar dit antwoord is niet best. Zo werkt het echt niet denk ik

  6. Widi

    Geef hem zoveel salaris dat hij nog even blijft en dat we meer dan 50 miljoen kunnen vragen. Die gekke Engelsen betalen toch wel.

    1. dickst14

      50 miljoen zou een mooi bedrag zijn. Donny vd Beek komt er aan voor die positie dus……Alleen moet dat geld goed besteed worden. Stadion in eigen beheer en die lelijke hoeken dichtmaken en met het geld dat op bank staat erbij eindelijk van die klotebeurs af.

  7. hackitjacki

    Is wel lekker, voor het eerst sinds tijden maak ik me niet zo druk. Stel Bazoer gaat weg, staan er 3/4 andere talenten voor de deur met oa vd beek en nouri

    1. FrankiC

      Precies, cashen en die jonge gasten langer vastleggen. Maar vervolgens ook 1 of 2 echte versterkingen halen.

  8. nick-afca95

    Wat dacht je hier van; NIET TE KOOP! Je ziet hoe belangrijk die jongen nu is en hoe nog veel belangrijker hij gaat worden. Stop nou gvd een keer met je beste spelers te verkopen aan het eind van het seizoen. Wat een tyfus beleid zeg. Mooi motto hebben we bij ajax; de jeugd heeft de toekomst. Stop dan ook je toekomst te verkopen, want dat is precies wat er gebeurd.

    1. Remco425

      Klopt, ze zijn al weg voordat ze toekomst kunnen worden. En lang voordat ze bij Ajax uitgeleerd zijn. Pas als ze hier echt uitgeleerd zijn wordt het interessant om een stap hogerop te gaan. Eerder zeker niet.

  9. TimFK90

    Deze jongen zou er zo enorm verstandig aan doen om na dit seizoen nog één jaar bij Ajax te blijven. Beetje afhankelijk of Ajax champions league haalt maar teveel jongens gaan te vroeg weg. Net dat extra jaartje shinen en knallen en zeker in de CL zou de meeste carrieres ten goede komen. Als je nu weggaat kennen de meeste jongens in je nieuwe kleedkamer je toch niet. Maar dat is sowieso het probleem van onze competitie, na 1 of 2 jaar goed spelen zijn ze weg om in 80% van de gevallen op de bank te eindigen. Ik hoop dat hij nog even bij ons blijft.

  10. Respect

    30 miljoen voor een speler van 19 jaar en 4 maanden uit de Nederlandse competitie zonder grote internationale ervaring en een contract met een salaris van max 1 miljoen per jaar. Nog zeggen er mensen dat dit te laag is. Ik zou zeggen: wees realistisch.

        1. BobbyHaarms

          Als de halve wereld achter je grootste talent aanzit en je voor je 19 jaar boven iedereen uitstijgt met nog een meerjarig contract mag je toch wel veronderstellen dat ie niet voor een Aldi prijsje weggaat, toch?

          1. AjaxKat

            Heb hetzelfde Respect! 30 miljoen is veel voor een talent. Dit is z’n eerste echte seizoen bij het eerste en het zegt al veel dat hij vaak niet de volle 90 minuten speelt en gewisseld wordt. Het wordt een grote, dat merk je aan alles, maar het is nog een talent met de grillen van een jonge speler. Heel reëel bedrag dus. Denk wel: Eriksen was iets van €25 mln maar was een paar keer belangrijk bij een kampioenschap. En Suarez bv. ging weg als topscorer en beste speler van NL. Bazoer kan dat nog niet zeggen. Bij 35 mln is ie echt al weg. Dan brengt Overmars ‘m denk ik zelf weg, maar hopelijk blijft ie nog ff.

  11. Johan065

    Waar hebben ze het over 30 miljoen. Zijn ze niet wijs. We beginnen pas te praten bij 50 toch.

  12. Velibor

    Tja wat is wijsheid in deze haha,als ze ons 30miljoen worsten voorhouden dan zeggen wij geheid ook een keer : HAP ik heb je !

    1. Ramon1

      Denk dat het wel meer als 30 word als je ziet dat de hele Europese top geïnteresseerd is kan ajax best meer vragen

  13. Ramon1

    Mensen die zeggen dat die moet blijven snap ik wel maar natuurlijk gaat die weg in zomer er zijn zoveel clubs geïnteresseerd, en als die dan toch gaat laat ze maar tegen elkaar opbieden als die maar niet na Chelsea gaat vind ik echt een klote club

  14. Slingertje.

    Helaas niet te behouden voor Ajax dus laat ze dan de hoofdprijs maar betalen als ze hem zo graag willen hebben.

  15. gambit32

    hij moet zeker nog 2 a jaar spelen bij ajax hij heeft tot nu toe helemaal niks bereikt in zijn carriere kampioen worden cl spelen ik hoop dat hij een beetje verstandig doet zijn volgende stap

  16. KBouter

    gelukkig heeft Bazoer zijn eigen broer als zaakwaarnemer, en ik schat die familie ook zeer verstandig in.

    Denk dat Bazoer nog 1 jaar bij Ajax blijft, Ajax moet wel zijn contract aanpassen en verlengen, zodat Ajax volgend jaar gewoon 50 miljoen kan beuren,als de clubs tegen elkaar opbieden. Plus bonussen en een rentepercentage bij doorverkoop, dan zit je zo op een 60-65 miljoen Euri. Dat kunnem die oliesjeiken makkelijk betalen! De tijd dat een topspeler van ons voor een habbekrats weggaat is echt voorbij.

      1. Respect

        Daarom loopt hij nu ook niet mee terug. Hij denkt nog steeds dat hij in de laatste lijn staat 🙂

  17. PvL020

    Wat een waanzinnig belachelijk bedrag, niet omdat het Bazoer is maar gewoon de voetballerij… Overigens moet Hiddink wel ff de deur gewezen worden….. Walgelijke club dat Chelsea, als Bazoer iets wil gun ik hem alles maar aub geen Chelsea

Comments are closed.