Stam en Ulderink stoppen na dit seizoen bij Ajax

1112-JaapStam-fcdenbosch-JongAjax

Jaap Stam en Andries Ulderink stoppen na dit seizoen met hun werkzaamheden bij Ajax. Beide trainers gaan op zoek naar een nieuwe uitdaging in het betaald voetbal. Stam en Ulderink kwamen anderhalf jaar geleden aan het roer bij Jong Ajax, momenteel middenmoter in de Jupiler League.

Stam heeft al eerder kenbaar gemaakt dat hij er wel wat voor voelt om als hoofdtrainer aan de slag te gaan en die stap lijkt de Kampenaar nu te gaan maken. ‘De tijd bij Jong Ajax is een leerzame. Zeker omdat je bijna nooit met een vast elftal speelt en zowel met junioren als selectiespelers moet werken. Maar uiteindelijk wil je ooit alles een keer zelf bepalen, dat is ook een reden om hoofdtrainer te worden’. Ook Andries Ulderink gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij Stam wel heeft opgemerkt dat hij graag wil blijven samenwerken met Ulderink.

Bron: De Stentor

Related posts

47 Comments

     1. BobbyHaarms

      Gelukkig niet zeg. Aardige vent maar straks 6 jaar een verdediger aan het roer lijkt me lang genoeg. Wil straks niet weer 3 jaar in slaap sukkelen in de Arena vanwege het saaie spel..

    1. marvinww

     nouja je kan in nederland niet hoger dan ajax en in het buitenland gaat hij ook niet in een keer in de top komen dus ik zeg nog ff lekker blijven

     1. De Ajacied

      Jammer dat ze vertrekken, maar Stam mag geen trainer van Ajax 1 worden, dat moet Wim Jonk worden ⭐️⭐️⭐️

     2. De Ajacied

      Op de basis zoals hij is,
      Waar staat Ajax A1 ?
      Aan wie hebben ze dat te danken ?
      Ja zeker aan Wim Jonk dus op basis van dit ????

     3. Hika77

      Laat hem eerst maar ervaring opdoen bij een Jupiler League club of laagvlieger in de eredivisie. Laat ik voorop stellen dat ik het met je eens ben hoor ,
      Alleen mijn inziens is de stap tussen Ajax A1 of het eerste nog wel te groot

     4. De Ajacied

      Nee hoor ben ik het helemaal mee oneens !!
      Waar komt Frank de Boer vandaan?
      Juist van de A1 en hoe heeft hij het gedaan?
      Toch wel heel aardig he
      Dus sorry Hika77 maar ben het niet met je eens ⭐️⭐️⭐️

 1. Indojood

  Ik zie nu graag iemand die Jong Ajax zoals de A1 laat voetballen, zonder naar de ranglijst te kijken.

    1. Indojood

     Weet ik wel. Zie het als een oproep om terug te keren naar onze roots. Het zal wel tevergeefs zijn en we krijgen vast weer een LvG-adept.

     1. BobbyHaarms

      Daar ben ik ook bang voor Indojood. Wij zien het allebei liever heel anders maar met deze leiding zie ik het alleen maar bergafwaarts gaan sinds Cruijff zijn handen er vanaf heeft getrokken. Het stort als een kaartenhuis in elkaar momenteel en van al die oud-Ajacieden blijven er maar verdomd weinig over..

    1. HURBIE

     Ik denk dat hij nu al heeft gehoord dat hij geen trainer van Ajax 1 zal worden
     Of FDB blijft of een die niemand verwacht

 2. HURBIE

  vind hem ook wel een persoonlijk heid maar heeft het wel een beetje hoog in zijn bol hebben
  Hij denkt dat Engeland met smacht op hem zit te wachten
  Maar die komt wel van een koude kermis thuis

 3. jood84

  jammer dat stam weggaat, nu maar hopen op een goede nieuwe trainer. ik wens stam en ulderink wel het beste met hun carriere

  1. BobbyHaarms

   Dat zou een mooie stap omhoog zijn voor ze. Laat ze eerst nog maar een jaar of 3 dromen over Engeland voordat ze daar goed genoeg voor zijn.

   1. Velibor

    Tja op basis van wat zouden ze in Engeland aan de bak komen? Op basis van zijn voetbalverleden waarschijnlijk want daar hebben ze daar wel een beetje een handje van,zou kunnen maar ik vind het maar altijd een hoop blablablabla als hij op tv komt,veel meer als in zijn tijd als voetballer dus je zou denken dat dat een hoop moet maskeren.

 4. Iceman

  Het is jammer maar laat ze maar gaan. Want iedereen gaat er weg ik ben benieuwd wie er straks komt in hun plaats en wie Frank De Boer zal opvolgen. Als het maar geen stam wordt vindt ik het best.

 5. Vaantje

  Over een paar weken tegen 040 uit. Daarna maakt Frank ook bekent dat het Exit is voor hem bij AFC.A

 6. Respect

  Los van wat je vindt van het duo: de leegloop is verontrustend en in ieder geval de verkeerde mensen blijven op hun plek zitten.

Comments are closed.