Jong Ajax wint oefenduel van beloften KRC Genk; twee doelpunten Zivkovic

ricardo_zivkovic1

Jong Ajax heeft dinsdagavond een oefenwedstrijd tegen de beloften van het Belgische KRC Genk met 3-2 gewonnen. Na een 0-2 achterstand zorgden Richairo Zivkovic met twee treffers en Pelle Clement voor de ommekeer. Bij Jong Ajax speelden ook de A-selectie spelers Serero, Fischer en Van Rhijn de gehele wedstrijd mee.

Opstelling Jong Ajax:
Alblas (46. Groothuizen), Van Rhijn, Van Bruggen, Mirani (70. Vissie), Owusu (65. D. Gudelj), El Mahdioui (46. Clement), Serero, Bakker (46. De Jong), Muric (70. Acolatse), Hendriks (46. Zivkovic), Fischer.

Related posts

34 Comments

    1. Litmanen

      Ik weet dat die jongen fantastisch kan voetballen. Laat die jongen functioneren. Grote kans dat dat zich op den duur terugbetaalt.
      Met zoveel professionele mensen bij Ajax moet dat toch mogelijk zijn?

    1. Remco425

      Deed hij vorig jaar ook bij Jong Ajax. Nu moet hij door blijven gaan en het vertrouwen krijgen van De Boer met af en toe een invalbeurt om mee te beginnen.

  1. LeroyT

    Als die ze kop er nu een keer bij houdt en onthoud dat die moet blijven werken voor mee resultaat. Dan wordt het een topper. Anders dwaalt die toch heel snel af ben ik bang.

      1. BobbyHaarms

        Maar je hebt absoluut gelijk, het is nu of nooit voor hem. Verkloot ie het nu is het einde verhaal Ajax.

  2. -buitenkantje rechts-

    Ik hoop echt dat Zivco de knop kan omzetten.. Ben ervan overtuigd dat hij de meest talentvolle spits is die Ajax nu heeft. Hij moet alleen leren dat met talent ook afzien en keihard trainen hoort.. Dat samen met een goede wedstrijdmentaliteit maakt een topper.

    1. Indojood

      Eens. Ik had hem nooit verhuurd maar gewoon tegen Milik laten concurreren. Had al aardig wat Eredivisie wedstrijden bij Groningen in de benen.

  3. Widi

    Leuk dat Zivkovic weer eens van zich doet spreken. Niet omdat hij nu gescoord heeft, maar Pelle Clement is al een tijdje heel goed bezig. Dat wordt op zijn minst een goede eredivisie speler.

  4. Bansberg04

    Een Zwaluw maakt nog geen zomer maar ik hoop wel voor hem dat hij zijn kans nu wel moet pakken anders is het over en uit met hen althans bij ajax

    1. Kuijff

      Hij is een ander type spits. Moeilijk te vergelijken. Milik heeft in elk geval een betere professionele beleving.

  5. afcamike

    Ik hoop dat het gewoon in het eerste een vaste waarde kan worden
    Ik ben wel fan van zijn speelstijl

  6. Velibor

    Hoop gewoon dat er weer eens een echte Ajaxspits opstaat en in hem zie ik dat het meeste, Milik is ook wel goed maar anders qua stijl en ik hou nou eenmaal van type Kluivert als spits.

Comments are closed.