Nouri mogelijk volgende debutant in eerste selectie

0109ajax-hsv_nouri1

Robert Muric mocht afgelopen zondag zijn debuut maken in het eerste elftal van Ajax en als het aan trainer Frank de Boer ligt volgen er meer spelers dit seizoen die de stap gaan maken. Abdelhak Nouri lijkt daarbij de volgende al kan dat volgens De Boer ook een andere speler zijn.

‘De jongens kloppen aardig op de deur momenteel en dat is alleen maar goed want het bewijst dat we met Ajax op de juiste weg zitten. Jeugdspelers die doorstromen en het eerste halen is de doelstelling en dat lukt vrij aardig momenteel. We zijn er dan ook hard mee bezig om dat zo goed mogelijk te laten functioneren. Dat moet z’n vruchten afwerpen’. Op de vraag wie na Muric zijn debuut mag maken is De Boer duidelijk. ‘Momenteel zit Nouri er het dichtste bij maar het kan ook zomaar een andere speler zijn. Wie we op dat moment hard nodig hebben op een bepaalde positie zullen speeltijd krijgen’.

Bron: Ajax TV

Related posts

37 Comments

      1. De Ajacied

        Ja er zitten wat talenten in de A1 hoor, dus terecht dat ze deze kansen krijgen.
        Nouri is daar zeker een groot talent, succes gast

  1. Widi

    Er werd letterlijk aan Frank gevraagd wie de volgende zou worden. Hij moest er dus 1 noemen. Begon er niet zelf over. En toen noemde hij Nouri. En dat is niet zo raar…..

    1. Iceman

      Ik vindt een mooie speler om te zien. Met zijn acties hij heeft wel wat in zijn mars. Gewoon tegen AZ laten invallen en kijken wat er gebeurt. Want AZ draait nu wel als een tierelier dus zulke jongens hebben wij nodig zet hem maar tegen over Haps van AZ dan wil ik wel eens zien hoe goed Haps is.

  2. nick-afca95

    Zou heel erg terecht zijn. Laat al langere tijd hele goede dingen zien. Hij moet alleen nog werken aan zijn fysiek.

    1. FrankiC

      Vergis je niet in zijn fysiek. Hij is klein maar je loopt hem niet zomaar van de bal hoor. Ik vind Noury toch wat specialer dan de andere recente debutanten. Eentje waarvoor je naar het stadion komt.

  3. rickert

    Een speler waar ik al een tijd op wacht, zou het super vinden om hem eindelijk in Ajax 1 te zien. Dit wordt er wel eentje!

  4. slm020

    Dit is een jonge waar de bravoure vanaf straalt !! Gewoon een speler die continue ze man op zoekt ! Geweldige pass in huis heeft en doelgericht !!

  5. dickst14

    een prachtige speler en misschien wel het grootste talent dat er bij Ajax en ook in Nederland rondloopt.

  6. jood84

    een groot talent is die zeker, nu maar kijken of die ook een goed karakter erbij heeft. want met alleen talent kom je er niet.

    1. BobbyHaarms

      Alles wijst erop dat Nouri een enorme sensatie zou KUNNEN worden, geweldige voetballer. Nu alleen wel hopen dat Frank deze groeibriljant niet vermoordt met 1001 opdrachten.

  7. PCK

    “Het is goed om te zien dat we met Ajax op de goede weg zijn”?? Vergeet hij eventjes in de gauwigheid te vertellen dat “de goede weg” nog uit het Ajax beleid komt van meneer Cruijff en meneer Jonk? Ere wie ere toekomt, dus nou niet gaan doen alsof dit ook maar iets met het huidige beleid te maken heeft. Beetje misselijk Frank, misschien zelfs wel een beetje schijnheilig? Wil nog wel zien wat er over een jaar of 5/6 gebeurt met de huidige goede weg. Om een groot man te quoten “You can fool all the people Some of the time, and Some people all the time, but you cannot fool all the people all the time” – Abraham Lincoln.

    1. marcussboss

      PCK nergens staat dat FdB zegt dat dit met het huidige beleid gefixt is. Hij zegt alleen dat ze op de goede weg zijn?

    2. De seijs

      Volgens mij bestond de jeugd opleiding niet alleen uit jonk en cruijff daar doe je de rest van de trainers wel tekort mee.vindt dit geen faire uitspraak van jou.

    3. Remco425

      Dit is zoeken naar dingen om over te kunnen zeiken. Hij zegt nergens aan wie we de talenten te danken hebben. Niet Cruijff, niet Jonk, maar ook niet de huidige opleiders. Niemand. Hij zegt het in zn algemeenheid. Dat dat voor jou betekent dat hij daarmee aan Cruijff en Jonk voorbij gaat ligt aan jouzelf. Jij bent degene met een probleem. Moet hij voor ieder dingetje dat hij zegt dan de verantwoordelijke openlijk op zn blote knietjes bedanken?? Doe normaal man en hou op met het zeiken om het zeiken.

    4. Widi

      Appie was al bij ons voor de revolutie. En Appie is een natuurtalent. Die hebben niemand nodig om er te komen. Heeft dus ook niets met JC en Jonk te maken. En die quote is volgens mij van Bob Marley :-))

  8. PCK

    Ook deze uitspraak is correct, maar de lijst met namen van reeds verbannen, weggelopen en ontslagen trainers is te lang om te noemen. En ga mij nou niet vertellen dat je echt vind dat Ajax de laatste jaren nu goed omgaat met zijn iconen! Al dan niet terecht, je kan op zijn minst bedenken dat een club groter wordt op het moment dat er een iemand als meneer Cruijff rondloopt. De sideimpact zeg maar. Je kan er je mening over hebben, en gelukkig mag dat in Nederland. Al dan niet fair. De waarheid zit zoals zo vaak in de ogen van de aanschouwer toch? Respect ouwe.

  9. LeroyT

    En dan te Bedenken dat er over 2 jaar nog een talent aan komt met de naam Kluivert op het shirt.

  10. JCruijff

    Nouri is een type Cristian Eriksen. Technisch uitstekend, in het bezit van voetbal gogme, heeft een steek pass en kan dus spelers voor de goal zetten. Ik wil een middenveld zien met Bazoer, Donny van de Beek, Nouri. Klaassen als spits en Muric en Younes op de vleugels. Voor Gudelje zie ik een plek in het centrum van de verdediging

    1. dickst14

      Mooi. Maar voordat Nouri en vd Beek vaste waarden zijn is Bazour al verkocht. Ook mis ik Cerny.

  11. Ronkr

    Hallo

    Het gaat niet alleen om de talenten . Maar met ervaring en routine win je ook de slechte wedstrijden

Comments are closed.