Jong Ajax wint ondanks rode kaart met 1-2 van FC Oss

De_Toekomst

Jong Ajax heeft vrijdagavond de uitwedstrijd tegen FC Oss met 1-2 gewonnen. De ploeg van Andries Ulderink en Jaap Stam kwam na een kwartier op voorsprong door een treffer van Acolatse. Hoewel er meer had ingezeten, bleef het in de eerste helft bij die enige goal. Na de thee was het opnieuw raak en schoot Vaclav Cerny de ploeg naar een 0-2 voorsprong . Kort daarop wist FC Oss via Kamaci tegen te scoren en de doelpuntenmaker was enkele minuten later betrokken bij de rode kaart voor Ajacied Owusu die Kamaci vloerde en met rood kon vertrekken. Uiteindelijk had Sam Hendriks nog de kans om de score uit te breiden tot 1-3 maar faalde oog in oog met doelman Mous.

Opstelling Jong Ajax: Groothuizen, Owusu, Van Bruggen (61. Lartey Sanniez), Warmerdam, Dankerlui, Clement, De Jong, Nouri (77. Hendriks), Cerny, Zivkovic, Acolatse (67. Mirani)

Bron: Ajax.nl

Related posts

12 Comments

 1. Geckoo

  Toch vraag ik me af hoe het kan dat ze zo wisselvallig spelen.. Ik hoop dat dat er snel uit gaat. Vorig seizoen speelden ze toch een stuk stabieler.. Maar het resultaat is goed!

 2. paulvos

  Sam Hendriks is toch niet echt de killer die ik verwacht had, helaas. Jammer genoeg mist hij nog wel eens behoorlijke kansen, maar wel weer goed uitgespeeld met 10 man.???

  1. Respect

   Een speler moet je niet op een enkele wedstrijd beoordelen maar op een serie. Ook Messi mist zelfs kansen voor open doel.

 3. Johan065

  Goed dat ze weer gewonnen hebben. Jammer dat Sam Henderiks elke keer kansen blijft missen.

 4. Widi

  Ik heb het niet gezien omdat ik in Den Haag naar Menig ben gaan kijken. Die viel niet mee. Hoop dat het een incident was.

Comments are closed.