John Heitinga kan bij Ajax als trainer aan de slag

0207ajax-feyenoord-heitinga

Tijd voor een sabbatical heeft John Heitinga niet want Ajax heeft hem een aanbieding gedaan om als trainer aan de slag te gaan. Voorlopig is er een aanbieding tot medio 2018 maar een langere termijn wordt niet uitgesloten. Ajax is van plan om John als individuele trainer in te zetten en dat zou bij de jeugdopleiding kunnen maar ook de beloftenploeg en de A-selectie behoren tot de mogelijkheden. John zal zijn trainerscursus aankomende zomer gaan starten. 

Bron:VI

Related posts

21 Comments

  1. Geckoo

    Mooi.. Heitinga kent de club van binnen en buiten en weet wat er van de mannen verwacht wordt bij de club. Zou een welkome toevoeging zijn op het trainingscomplex..

    1. BobbyHaarms

      Goede zaak om oud spelers bij Ajax te betrekken, dit maakt het op vele fronten een warm bad voor die jonge gasten. Bijkomend voordeel zou kunnen zijn dat hij spelers warm maakt om eventueel langer bij Ajax te blijven ipv te vlug te kiezen voor een buitenlands avontuur.

  2. koensiemerink

    heitinga kent de club van binnen en van buiten het zou een goeie trainer zijn dus ik denk echt dat hij de cursus erdoor heen komt

  3. Respect

    Eerst maar eens zien of hij inderdaad trainers kwaliteiten heeft. Die heb je niet automatisch en ook niet puur door je ervaring als speler.

    1. BobbyHaarms

      Dat klopt helemaal. Maar van een ex-speler die nog “hot” is nemen ze hoogstwaarschijnlijk wel eerder wat aan..

    1. BobbyHaarms

      Dat was een echte Ajacied, net als Sjakie Wolfs en Johan Cruijff en Johnnie Heitinga..zulke mensen moet je eeuwig koesteren bij Ajax..

  4. KBouter

    Heitinga kent de club van binnen en buiten…dus daarom is het een goede trainer? Heel vreemd

Comments are closed.