Ajax ziet doelwit Sisto opvallen in Europa League

0623Pione_Sisto

Ajax heeft al een aantal keren laten weten dat het belangstelling heeft in Pione Sisto, de aanvaller van FC Midtjylland. Donderdagavond viel de speler opnieuw op bij zijn club in de wedstrijd tegen Manchester United waarbij hij de 1-1 scoorde. De aanvaller passeerde de Engelse verdedigers alsof ze er niet stonden en vuurde raak. Marc Overmars sprak al een paar keer met de speler en de club maar vooralsnog ketste een eventuele transfer af op de vraagprijs van de Deense club. De Telegraaf denkt nu te weten dat Ajax de situatie rond het 21-jarige talent nog altijd goed in de gaten houdt.

Bron: De Telegraaf

 

 

Related posts

62 Comments

    1. HURBIE

     Alle echte talenten zoals Sisto gaan alleen naar top clubs en niet meer naar AJAX voor een kut salaris in vergelijking met de echte grote clubs
     Daarom zal AJAX het sltijd met jeugd spelers moeten doen
     En deze jongens zijn op hun 20ste ook weer weg als ze goed zijn

     1. HURBIE

      Dus houden wij altijd een CRÈCHE team
      Als we weer mee willen doen in EUROPA moet er heel veel veranderen
      Dus BESTUUR RVC TECHNISCHE STAF open jullie ogen voor we nog verder wegzakken AMEN

     2. Widi

      Hurbie, in de premier League krijgt nummer laatst meer tv geld dan Ajax. Er zijn een stuk of 15 clubs in Europa waar je niet structureel mee kunt strijden als je in de Eredivisie speelt. Dus echt meedoen zullen wij niet als er niets verandert rond “het grote geld”. Daar kan geen bestuurder iets aan doen. Dat moet iedereen begrijpen en accepteren. Wie dat niet wil of kan, raakt gefrustreerd. We kunnen moeten wel doen wat we kunnen. En dat is in de eerste plaats met goed beleid de absolute hegemonie in Nederland grijpen.

     3. HURBIE

      Ook daarvan ben ik op de hoogte
      Daarom moeten ze structureel gaan veranderen om weer mee te kunnen in de subtop van Europa het liefst in de top

    2. -buitenkantje rechts-

     Ik had ook mijn twijfels over Sisto Widi.. Niet dat het geen goede speler is, maar we hebben hem niet nodig.. Er is maar 1 aankoop die gedaan had moeten worden.. Ziyech op 10.. Dat had ons kampioen gemaakt..

 1. FrankiC

  Dat was smullen. Ik vrees dat de koopprijs opgeschroefd is gisteren en wordt het loopt Ajax weer achter de muziek aan. Goed beleid, ga zo door….

   1. Widi

    Ergerlijk deze reactie! Lees jij geen kranten? Waarschijnlijk niet. Anders wist je dat Overmars met handen en voeten gebonden is aan de RVC. Iedereen mag zijn mening geven hoor. Maar het zou beter zijn als al die meningen gebaseerd zijn op feiten en niet op misvattingen. Of heb je een hekel aan Overmars omdat hij veel bij je vrouw komt?

     1. Widi

      Nee BH. Want dan moest ik er bij vermelden dat zijn vrouw geld vraagt en krijgt van Overmars voor sex. Ik zeg dat hij ongefundeerd de schurft heeft aan Overmars. En vraag me af of er een andere reden is. En geef een voorbeeld. Misschien had hij beter zelf kunnen reageren.

    1. Remco425

     Behalve de laatste opmerking verder mee eens. Maar 95% van de mensen hier daaraan voorbij of willen het gewoon niet weten omdat ze per se Overmars moeten kunnen afzeiken.

     1. Widi

      Dat is precies wat ik bedoel Remco. En met die laatste zin wilde ik hem uit zijn tent lokken. Misschien moet ik dat niet doen.

    2. Indojood

     Widi, ik zou je willen adviseren om vermeende familieleden en vrienden buiten discussies te houden, hoe hoog deze ook oplopen. Zij hebben hier niets mee van doen en kunnen zich hier niet verweren. Het zou zomaar kunnen dat bezemsteel weduwnaar is. Ik hoop het niet maar ik noem maar een voorbeeld waarbij een opmerking pijnlijk kan overkomen.

   2. Indojood

    Alles wordt in het TH democratisch besloten dus miskopen of geen aankopen zijn een gedeelde verantwoordelijkheid. Dat hoor je nu wel onderhand te weten.

 2. Widi

  Niet doen! In verhouding veel te duur en meer van hetzelfde. Hij maakt echt niet het verschil bij ons. En hij kan in Engeland veel meer verdienen. Daar gaat hij heen. En niet naar een club (doet zeer om toe te geven) die op dit moment niet beter presteert dan de club waar hij nu speelt.

 3. paullus

  Kansloos verhaal hier
  Ze brullen allerlij namen om de supporters rustig te houden
  En er komt niks bij
  Dus dit bericht is gewoon overbodig

  1. BobbyHaarms

   Het zou Ajax sieren in dit soort gevallen eens wat meer daadkracht te tonen en als het een speler is die je club echt sterker maakt die dan ook binnen te loodsen, dan kost het maar eens wat meer dan 6 ton. Maar nee, wat er gehaald wordt voldoet op zijn zachts gezegd niet of wordt gehuurd en zakt volkomen door het ijs. Echte talenten zelf opleiden en voor buitenkansjes die je elftal aanzienlijk beter maken niet de zuinige Jood uithangen maar er eens voor gaan, in Eindhoven lukt het ze ook!

    1. FrankiC

     Daar zit wellicht iets in. Er zijn gevallen die schrijnender zijn en Ajax de knip had moeten trekken, zoals bij investeringen als Ziyech of Larson, die alleen maar meer waard worden. Stel je voor dat we wel voor Ron Vlaar gegaan waren (zoals afgelopen zomer getipt), dat zou nu toch wel heel lekker zijn!

     1. Widi

      Afgelopen zomer hadden we het management voor gek verklaard als ze Vlaar hadden genomen. Achteraf praten is makkelijk.

     2. FrankiC

      Nee, dat is niet waar, Widi, lees dat maar even terug. Ik wil mezelf geen vooruitziende blik toe-eigenen, maar ik heb Ron Beton toch erg vaak genoemd. Clubloze rots in de branding en op zoek naar een contract. Of vind jij Viergever beter?

     3. Widi

      Dan ben jij een ziener Frankic. En je hebt het goed gezien. En je praat kennelijk niet achteraf. Maar we hadden toen ook al Johnnie. En nog Veltman en anderen. En nee, ik vind Viergever, die overigens wel linksbenig is, niet beter. Ik hoop dat Viergever zichzelf overtreft de komende weken. Dat zal nodig zijn als we kampioen willen worden.

 4. nick-afca95

  Sorry maar ik vond het niet echt een bijzonder optreden. Die goal kwam na knullig verdedigen van united. Dit is echt niet iets wat Younes, Fischer, El Ghazi of Schöne niet kunnen. Geef liever dat geld uit aan het vasthouden van je eigen spelers zoals Bazoer of Cillessen. Kom je veel verder mee. Hooguit een spits kopen en wanneer je dat doet niet te zuinig zijn want daar bereik je niks mee.

  1. BobbyHaarms

   Mee eens Nick, het probleem is alleen dat bijna elke jonge voetballer naar het buitenland wil verkassen om daar te schitteren, daar doet een miljoentje meer of minder nauwelijks aan af. Zelfs op hun zestiende of jonger zien ze al dollartekens bij pak em beet City of Chelsea en laten ze (door de beloofde gouden bergen) Ajax voor wat het is.

   1. nick-afca95

    Hier heb je inderdaad gelijk. Maar denk je niet dat wanneer Ajax de beste spelers zo lang mogelijk probeert vast te houden door te concureren met salarissen uit het buitenland en wanneer dit op korte termijn leid tot wat meer (kleine) successen zoals een paar rondes verder komen in europa, dat dan spelers van een volgende generatie geneigd zijn weer iets langer te blijven omdat het aanzien van de Eredivisie stijgt. Spelers verkopen op hun 20e en de mislukelingen kopen van de grotere competities is in ieder geval niet de juiste manier lijkt me. Wanneer je weer wat te zeggen wil hebben in Europa moet je dat voorlopig doen met eigen jeugd want goeie buitenlandse spelers komen echt niet hier heen, dit kan alleen door meer uit te geven aan salarissen en minder aan gewaagde transfers die waarschijnlijk toch niks toevoegen.

    1. Amoebe

     Een visueuzecirkel in positieve richting zeg maar!

     Klinkt utopisch…maar of het zo werkt! Ik hoop het.

    2. Widi

     Je hebt er een aantal nodig zoals Klaasen en Bazoer die wel langer blijven. Ze zullen dat zelf met hun ouders moeten inzien. Anders gaan ze kortstondig geld verdienen, maar hebben ze geen mooie carrière. Zelfs Siem de Jong, die wel lang bleef en bij ons uitblinker was, redt het niet echt in Engeland. 15 jaar Ajax is ook genoeg om nooit meer te hoeven werken. Het is maar waar je voor kiest. Iedereen mag zelf kiezen.

   2. Widi

    BH, degenen die op hun 16e al gaan (vaak ook door hebberige ouders) moeten wij juist niet hebben. Wij moeten juist degenen hebben die een jaar of 5 langer in zichzelf willen investeren. Die moeten we wel goed betalen, zodat we ook veel kunnen vangen bij verkoop. Al die gasten die te vroeg gaan, zijn mislukt. Ik hoef jou de namen niet te geven.

    1. BobbyHaarms

     Klopt Widi ik zie ze ook liever gaan dan komen, al gaat het soms aan het hart. Helemaal als de ouders het gaan bepalen voor zo’n joch, puur uit hebzucht..

  2. FrankiC

   Sisto zette in zijn eentje Man U te kakken (passeren op m2 en altijd naar voren), terwijl Fischer tegen Cambuur en De Schaafgrap door het ijs zakte. Vind het toch een groot verschil, los van het feit of ze hem voor 6 á 8 mlj hadden moeten halen.

 5. vanzanten

  Voor de winterstop werd een nieuwe spits beloofd. Tijdens de winterstop kwam er niemand. En nu, na de winterstop, komen de berichten over spitsen die we hadden willen kopen, maar die het om allerlei redenen niet werden. Ik vind het allemaal leuk om de site te vullen, maar ik heb liever gewoon alleen berichten als we ons versterkt hebben. Echt versterkt bedoel ik dan natuurlijk

  1. Remco425

   Zit meneer netto ook in de RVC dan? Anders heb je aardig wat nieuws gemist de afgelopen maandag…

 6. AjaxBarcelona

  Off topic tip: lees AS “Ajax kan onredelijkheid gebruiken” en dan met name het stukje mbt Jonk. Ik hoop dat een aantal mensen hier zich even heel hard achter de oren zullen krabben. Wilde ik toch even delen.

     1. AjaxBarcelona

      Ik lees nog wel mee hoor 🙂 Vond dat jullie dit topic niet mochten missen. Jammer dat het niet hier wordt geplaatst.

 7. afcadeluxe

  hebben wij geen steven gerrard in a’dam?als jochie wil je bij je fab.club spelen en nu lopen ze weg met 22jaar,die pisto wacht nu op de chinezen

 8. Bansberg04

  De afgelopen zomer hadden wij ruim voldoende verdedigers nu zijn we even wat minder verdedigers en dan wordt er ineen keer gekletst over Ron Vlaar had hem er uiteraard persoonlijk ook graag bij gehad maar toen dit speelde zaten wij ruim in de verdedigers, Uiteindelijk was de discussie begonnen over een spits

 9. Indojood

  AB, ouwe reus. Leuk om je te zien hier. Ben je nu terug? Artikel is helemaal spot on. Ontslag van Jonk is een beerput an sich waarvan de details zullen gaan doorsijpelen.

Comments are closed.