Uitslag prijsvraag: Wie wint het Ajax-uitshirt?

vraagteken

Hierbij de uitslag van onze prijsvraag van 13 februari j.l.  De vraag was: Wie was de speler op onderstaande foto. We ontvingen wederom enkele honderden inzendingen. De echte kenners hadden het al gezien natuurlijk: Het was; Amin Younes!
Uit het flink aantal goede inzendingen hebben wij Alex Huibers uit Enschede er uit gepikt als winnaar. Gefeliciteerd Alex met dat schitterende Ajax uitshirt! Het komt zsm jou kant op! Het Uit-& thuis tenue is overigens nu met maar liefst 30% korting te verkrijgen bij Bouds-Inn.nl.

0123ajax-vitesse_prijsvraag_antwoord

Niets gewonnen? Niet getreurd! Binnenkort plaatsen wij weer een nieuwe prijsvraag met wederom de vraag: Wie is/zijn de Ajacied(en) op de foto? Ook dan is er uiteraard weer een leuke prijs te winnen en wederom is deelname geheel gratis!Voor al je Ajax-fanartikelen ga je naar: Bouds-Inn.nl

Ben je (seizoen)clubkaarthouder dan krijg je op ALLE artikelen ook nog eens 10% korting!

Related posts

7 Comments

  1. Respect

    Zlatan! Oh shit, nog geen nieuwe foto. Eh….. 5-1. Shit uitslag voor zondag werd niet gevraagd.

  2. AjaxBarcelona

    Off topic: hehehe ik sta op plek 14 van de gebruikers score of zoiets 🙂 goh, Indojood heeft teveel likes hahaha

Comments are closed.