‘Chelsea richt pijlen op Bazoer’

0820ajax-jablonec_bazoer

Riechedly Bazoer maakt een stormachtige ontwikkeling door bij Ajax en dat is andere clubs natuurlijk ook opgevallen. Het Italiaanse Napoli was in de afgelopen winterse transferperiode bereid om maar liefst 25 miljoen over te maken naar Amsterdam maar de de speler zelf zag een overstap nog niet zitten. Inmiddels lijkt ook Chelsea de knip te willen trekken voordat andere clubs dat gaan doen. 

De club van Guus Hiddink zou de onderhandelingen met Ajax hebben geopend. De speler zelf heeft meerdere malen te kennen gegeven dat Barcelona zijn droomclub is en ook scouts van die club bezoeken regelmatig wedstrijden van Ajax. Inmiddels laat het Spaanse medium Sport weten dat Roman Abramovitsj, de schatrijke eigenaar van Chelsea, zelf contact heeft opgenomen met Ajax. Of Bazoer daadwerkelijk zwicht voor het grote geld of zich verder wil ontwikkelen bij Ajax zal komende zomer bekend worden.

Bron: Het Parool

Related posts

46 Comments

    1. De Ajacied

     Nee nee Guus,
     Hij gaat nooit naar Chelsea hoor, jullie doen nix voor Ajax dus Ajax ook niet voor hun
     Is ook geen club voor Bazoer ⚽️⚽️

   1. Remco425

    Was van plan precies hetzelfde te schrijven. Of anders Traore + 50M, dan valt er te praten, anders niet.

 1. woody79

  ik zou het sterk vinden als ie niet gaat. misschien met barca ruilen voor luisje over een jaar (of 2)

 2. woody79

  chelsea een rijke, arme club op dit moment. wel een topcoach waardoor we een rustige zomer hebben 🙁

 3. rickert

  Hiddink haalt ze gewoon bij Ajax weg en zet ze daarna op de bank of buiten de selectie… tenminste, als Guuske nogsteeds hetzelfde is.

 4. AFC98

  Lekker naar barca laten gaan en dan jaartje huren+ eerste optie op Suarez als hij weg wil/mag

  1. BobbyHaarms

   Hahaha en bij Chelsea denken ze dat ze Cupido kunnen spelen bij Bazoer? Jammer joh maar Valentine is al foetsie, niet te koop!

 5. Widi

  Hij beslist natuurlijk zelf. Maar ik denk dat hij nog een jaar blijft en dat hij daarna zeker niet naar Chelsea zal gaan. Ik hoop dat Ajax hem meer salaris geeft, zodat we meer dan 50 miljoen kunnen vragen.

 6. paullus

  Volgens mijn kan het nooit meer lang duren of we raken onze baaszoer kwijt
  Ga je eigen na als je 4 of 5 keer zoveel kan verdienen als nu
  Maar hoop wel dat hij naar barca gaat

  1. Widi

   Hij gaat dat geld toch wel verdienen. Ik denk dat hij verstandig genoeg is om nog een jaar te wachten.

 7. Charka53

  Pas maar op Traore zal wel in een ruil met Bazoer worden verwerkt en vd Beek neemt Bazoer zijn plaats over en Marc weer wat geld op de bank.

 8. Pazuzzu

  Ga aub niet naar dat verschrikkelijke voetbal van Chelsea. En er zijn er momenteel meer die slecht spelen. Jij haalt Barca wel. En aan de app mensen: als ik het commentaar van een bepaald onderwerp wil lezen krijg ik constant commentaar van mensen die het over een andere topic hebben. En dat sinds weken. Ook tijdens het schrijven van dit krijg ik ineens popups die ik wegdrukken op X en toch of er na gaan of blijven komen! Zeer onprofessioneel en irritant plus niet volgbaar meer. Jammer

 9. paulvos

  Hij kan beter nog ’n jaar of 2 bij Ajax blijven voordat hij vertrekt, is beter voor zijn ontwikkeling, hoop dat hij niet zwicht voor het grote geld.

 10. Rene1964

  Ach, ik maak me echt niet druk om dit soort verhaaltjes.
  A) wanneer een voetballer weg wil, gaat ie toch
  B) een verstandige jongen denkt wel drie keer na voordat ie zijn carrière kapotmaakt in het buitenland
  C) als Ajax verstandig is (maar daar ben in dan wel bang voor helaas), zorg je dat bijv Bazoer nog minimaal 4 jaar in A’dam blijft voetballen. Zijn marktwaarde (incl ervaring en juiste leeftijd), zijn dan vele malen hoger.
  Maw: je snijdt jezelf gigantisch in de vingers als je zo’n jongen te vroeg verkoopt. Een type Bazoer is over enkele jaren het viervoudige waard. Ook voor hem zou het onverstandig zijn om te vertrekken. 100% zeker

 11. Brokamp

  Een goed waterdicht contract met een hoog doorverkoop percentage. Zorg dat Bazoer daar zelf ook een deel van krijgt.

    1. Widi

     Nou, jij begint met vijfendertigduizend euro. Dat verdient hij per week. Ik denk dat je bedoelt 35 miljoen euro. Maar misschien moeilijk om op te schrijven. Vandaar rekenles. Niet aardig van me.

Comments are closed.