Van der Hoorn één duel geschorst

0214groningen-ajax_vdhoorn

Mike van der Hoorn is naar aanleiding van zijn rode kaart in de gewonnen uitwedstrijd tegen FC Groningen voor één duel geschorst. Door de schorsing zal trainer Frank de Boer opnieuw moeten puzzelen met zijn verdediging waar Jairo Riedewald en Kenny Tete ook al langdurig afwezig zijn door een blessure. Aankomende zondag speelt Ajax de thuiswedstrijd tegen Excelsior, een duel wat Van der Hoorn dus vanaf de tribune zal moeten aanschouwen.

Bron: KNVB

Related posts

53 Comments

  1. BobbyHaarms

   Precies Amoede, tegen Excelsior moet dit geen enkel probleem zijn. Middenvelders hebben we meer dan genoeg, verdedigers niet.

   1. FrankiC

    Onderschatting Bobby! Niet doen. Maar wel met 3 achterin. Dan móet Veltman in het midden, omdat je dat van Viergever niet mag vragen. Serero ervoor en Schöne een keer op 10.

     1. BobbyHaarms

      Maar nooit onderschatten idd, al is het te zot voor woorden want we hebben het hier met alle respect over Excelsior waar je vroeger overheen walste. Dit Ajax mag helaas niemand meer onderschatten..

     2. FrankiC

      Ik zou El Ghazi wel in de spits houden (bij gebrek aan beter) en Cerny op rechts Younes op links.

     3. De Ajacied

      Jip 3 verdedigers en Thulani als stofzuiger op het middenveld evt. Met de punt naar achteren,
      En met strijd kom je een heel eind tegen 010’ers dat weten we nog wel ????

     4. BobbyHaarms

      Eens, Cerny zeker op rechts OF als stand in voor El Ghazi. Erg vreemd dat Frank hem er niet bij houdt, lekker veel dreiging en doelgericht. En zie hier, de ingrediënten die we al maanden moeten missen..

     5. -buitenkantje rechts-

      Eens FrankiC.. Alleen liever geen Serrero voor de verdediging.. Dan toch liever Gudelj.. Ik vond Younes trwns zwak tegen Groningen.. net als El Ghazi.. Maar denk dat we op dit moment niks anders hebben. Cerny op rechts is tot nu toe een verademing.

     6. FrankiC

      Die Menig loopt trouwens ook al een paar wedstrijden heel behoorlijk te ballen. In de gaten houden.

   2. Indojood

    Valse spits is ook een optie. Laat Schöne lekker rond 9 en 10 zwerven en de verdediging van Excelsior in verwarring laten, ze willen immers mandekking toepassen . De Ajax spits is er toch niet dus waarom zou je wel de tactiek handhaven?

    1. BobbyHaarms

     Dat had Frank maanden geleden al moeten doen toch Indojood, je ziet hoeveel dreiging en werklust er van Schöne uitgaat. Dat gif kunnen we meer dan goed gebruiken!

     1. Indojood

      Iedereen die 100% pro-Cruijff want we hadden ooit afgesproken om zijn plan uit te voeren…. 🙂

     2. BobbyHaarms

      Indojood het eerste wat wij gaan doen is een bezoekje brengen aan Barcelona denk ik. En daarna eens kijken of Jonk nog oren heeft om Frank op te volgen na dit seizoen 😉

    2. -buitenkantje rechts-

     Liever twee spitsen Indojood.. Laat Schöne en El Ghazi daar maar eens spelen.. En een dijk van een middenveld erachter. Klaassen..vd Beek..Bazoer.. Gudelj.. Cerny.. Drie man achterin. Dijks..Veltman.. V Rhijn (bij gebrek aan beter nu)

  1. BobbyHaarms

   Not. Het lijkt er idd sterk op dat hij zeer teleurgesteld is dat er geen transfer tot stand is gekomen. Begrijpelijk, maar zolang je bij Ajax voetbalt hoor je je voor 100% voor je club in te zetten en niet het koppie te laten hangen.

  2. gerrykoos

   dit is de grootste minkukel naast Boilesen die er rondloopt bij Ajax.
   Wat een waardeloze instelling heeft dier kerel. Ik zou iemand van de Ajax 1 overhalen als rechtsback, die heeft zo wie zo een beter drive dan van Rhijn.

  3. paulvos

   Verdediger van jong Ajax toevoegen inplaats van van rhijn, dan moet het wel lukken tegen die woudenstijners.

 1. De seijs

  idd van Rijn speelde dramatisch. Hij moet en kan beter. anders maar een jeugdspeler op rechtsback.

  1. BobbyHaarms

   Het kan raar lopen. Twee jaar geleden ben je nog de gedroomde en getalenteerde linksachter voor de komende jaren en zo kom je ineens niet meer in de plannen voor. Tete heeft terecht zijn kans gepakt in deze, en hoe!

 2. Ajax013

  ” het is maar Excelsior ” nog zeker niet opgevallen dat die de laatste tijd goed spelen en een betere spits hebben dan wij ??

  1. Thomas

   Is het jullie ook opgevallen dat we bijna alle laatste wedstrijden tegen Excelsior we het moeilijk hebben gehad en pas in de laatste minuut scoorden dus niet onderschatten

 3. pietprecies

  Tja, Vd hoorn stond zielig te doen over dat hij weinig speelt voor de camera maar dit is z’n eigen stomme schuld. Domme rode kaart en nog terecht ook die 2e hij ging al dan niet bewust op z’n voet staan. Hij benadeeld het team zo behoorlijk. Achterhoede zal wel Dijks en van rhijn op de flanken worden en veltman en viergever centraal.

 4. fjonkman

  Ik durf het haast niet hardop te zeggen, maar… Ik wou dat Heitinga nog ff gewacht had met zijn voetbalschoenen aan de wilgen te hangen… Had ie meteen een serie wedstrijden kunnen laten zien dat hij heus nog prima mee kon…

  1. AFCA my World

   Het is na overleg gebeurt,en hij heeft eieren voor zijn geld gekozen had hem idd liever tot het eind van het seizoen gehouden,maar dit was zijn eigen beslissing !

  2. Widi

   Heb je hem gewoon zien wandelen in die docu en bij zijn afscheid? Zelfs dan zie je dat hij niet soepel loopt.

Comments are closed.