Televisiewerk bevalt Heitinga maar ook jeugdtrainer blijft optie

0207ajax-feyenoord-johnheitinga

John Heitinga gaf na zijn afscheid aan dat hij hoopt aan de slag te kunnen gaan als jeugdtrainer bij Ajax. Inmiddels heeft Heitinga ook mogen proeven aan het televisiewerk en ook dat bevalt de Ajacied prima. Heitinga was afgelopen zondag te gast bij Ziggo Sport en mocht onder andere het spektakel van FC Barcelona tegen Celta de Vigo (6-1) analyseren. 

‘Het was een leuke belevenis en de positieve reacties die ik na afloop kreeg, maakten me duidelijk dat ik het tv-werk wel leuk vind. Na afloop heb ik wat gesprekken gevoerd met diverse partijen over de mogelijkheid van televisiewerk. Echter wil ik ook nog graag aan de slag als jeugdtrainer maar dat valt te combineren. We zullen zien wat de toekomst brengt’, aldus Heitinga op zijn weblog.

Related posts

19 Comments

  1. De Ajacied

   Nou zie hem liever op het veld hoor, met zijn ervaring en inzet !!! Het liefst als trainer ⚽️⚽️

 1. Amoebe

  Je lijkt mij nu geen begenadigd spreker voor op het kijkkassie….als ik Ronald de Boer vandaag weer hoorde hakkelen ?
  Bespaar jezelf dat is dus mijn advies.

  1. Remco425

   Jeez dat was echt een drama weer gisteren. Ik had altijd een hekel aan Waterreus, maar die hoorde ik veel liever praten. Afgezien van of ik het wel of niet met hem eens ben.

 2. theomar

  Ik hoop je nog regelmatig te zien op tv en als trainer bij Ajax. Je verdient een verdere mooie toekomst.

 3. KBouter

  Niet doen, hou de eer aan jezelf, zet jezelf niet voor schut voor die camera en geniet van die jonge knulletjes bij Ajax in de C-D E Fjes!

  1. BobbyHaarms

   Lekker doen wat je Ajaxhart je ingeeft Johnnie, maar een echte Ajacied hoort maar op 1 plek te zijn en dat is in Amsterdam.

 4. Widi

  John mag zelf weten wat hij doet. Maar zijn echte passie lijkt toch niet op het veld te liggen als hij ook aan tv denkt. Dat zie je ook aan Frank en Ronald. Die laatste zal nooit echt trainer worden omdat het toch zijn passie niet is. Terwijl Frank niet van het veld te slaan is……

 5. paulvos

  Dat TV werk vind hij ook wel leuk, maar doe vooral je ding op de Toekomst, want dan ga je met je Ajax hart niet verloren.

Comments are closed.