Donny van de Beek definitief in A-selectie van Ajax

1110ajax-molde_vdbeek_youne

Frank de Boer laat Donny van de Beek definitief deel uitmaken van de A-selectie. Tegenover Ajax TV zegt hij hierover:’Hij zit er nu wel vast bij, omdat Johnny Heitinga en Yaya Sanogo natuurlijk ook weg zijn. Dus ja, hij zit er vast bij’. Donny, die op 18 april 19 wordt, kwam vorig jaar voor het eerst uit voor Jong Ajax en in de wedstrijd tegen Celtic maakte hij zijn debuut voor het Eerste. Donny van de Beek heeft nog een contract tot medio 2020.

Related posts

30 Comments

  1. De Ajacied

   Ja ee jonge gast met heel veel strijd!!!!
   Daar kunnen ze nog veel van leren ja
   Ga zo door Donny ????

   1. rickert

    zo’n gozer kan je moeilijk geen fan van zijn, net als Klaassen een echte pure jongen/voetballer.. die over het paard getilde haarlakspuiteinde sixpackselfiemakende gasten lopen er al genoeg rond.

 1. Geckoo

  Eindelijk weer eentje die ondanks zijn jonge leeftijd laat zien gewoon rust moet houden en dan beloond wordt. Al die kereltjes van 16 die voor het snelle geld naar Engeland of Italië gaan zijn gewoon engnekken. En dan hebben we in Donny ook nog een aanjager die dat overbrengt op zijn teamgenoten..

  1. BobbyHaarms

   Fantastische speler voor zijn leeftijd. Zelfde positieve spirit als Schöne en Klaassen en strijdt tot het gaatje (zie foto). Verleng dat contract alvast maar Marc want hier gaan we veel plezier aan beleven!

   1. Hazez

    Stond ergens geschreven dat het minimum salaris voor de spelers van Ajax 1 de vaste selectie , een salaris is van 750000 euro per jaar .. Daar heb ik dat op gebaseerd ! Braatje 87

    1. Braatje87

     Dan heb je een groot onzin verhaal gelezen. Zoek maar eens op internet naar ‘salarisplafond Ajax’. Het maximale bruto jaarsalaris is 1 miljoen euro. Er is echt geen minimum salaris.

     1. Hazez

      Je hebt gelijk.Plus min 400000 euro per jaar gemiddeld .. Zat ik er maar de helft langs .. 🙁

 2. nick-afca95

  Deze foto is ook erg memorabel! Wat een talent is Donny zeg! Samen met Bazoer heb je een goede basis voor een toekomstig top middenveld.

 3. Respect

  Bij 3 mans verdediging het liefst Veltman Viergever Dijks. Viergever heeft momenteel meer energie dan van Rhijn.

 4. Widi

  Dat er een hoger Plafond is, hoeft niet betekenen dat Donny minder dan 750000 verdient. Het zegt eigenlijk niets. Maakt mij ook niet veel uit wat hij krijgt. Is alleen van belang voor de transferwaarde.

Comments are closed.