Cruijff positief: ‘Ik sta bij rust met 2-0 voor’

1125cruijff1

Johan Cruijff is positief gestemd over zijn behandeling tegen longkanker wat bij hem in oktober is geconstateerd. Cruijff laat weten dat de behandelingen goed aanslaan en dat hij deze strijd gaat winnen. ‘Ik heb het gevoel dat ik bij rust met 2-0 voor sta, maar de wedstrijd is nog niet afgelopen. Met dank aan het uitstekende werk van de artsen, de steun van de mensen en mijn positieve instelling. Ik weet zeker dat ik uiteindelijk zal winnen’.

Bron: De Telegraaf

Related posts

43 Comments

      1. Remco425

        Precies, een wedstrijd duurt 90min, maar ik ben blij dat hij in ieder geval een positieve instelling heeft. Dat scheelt toch ook wel. Hij is een vechter en hopen dat hij gelijk krijgt. Sterkte Johan! Of moet ik zeggen, succes!

    1. Litmanen

      Blijven vechten, dat is de enige remedie tegen deze kloteziekte. En vechten kan Cruijff gelukkig.

    1. BobbyHaarms

      Wat een heerlijke positieve instelling van onze allergrootste Ajacied! Heel veel sterkte Johan, hoop dat je deze rotziekte daadwerkelijk overwint en kom daarna maar gauw puinruimen bij onze club als je de kracht hebt want het is een chaotische kolerebende.

      1. Indojood

        Precies mijn gedachten. Zijn eigen gezondheid staat voorop maar gvd wat hebben we hem nodig!

  1. Oosterse Ajacied

    Goed zo Johan, met positiviteit kom je het meest ver! We staan allemaal achter je. ?

  2. Esmeralda

    super voor zijn positieve instelling.
    maar wat die zelf al zegt hij is er nog niet en de strijd is nog niet over.
    ik wens hem heel veel kracht en sterkte om deze strijd te overwinnen

  3. rickert

    Ongelofelijk fijn om te horen. voor hem, zijn familie en vrienden, laten we hopen dat de einduitslag 3-0 wordt.

  4. willemb

    Goed bericht Johan .
    Hoop dat je de wedstrijd wint en nog heeeel lang bij
    je gezin mag vertoeven.

  5. San Marco

    Wat een respect voor onze held en grootste Ajacied allertijden met z’n fantastische positieve instelling ga jij het redden Johan!!
    Heel veel sterkte voor jou en je familie in de tweede helft!!!

    1. Indojood

      Echt? Die duimpjes kunnen we beter opheffen. Leidt alleen maar af en je ziet wat er mogelijk is. Die likes en rankings zijn totaal onbelangrijk.

      1. Remco425

        Ik denk dat die ranking als grootste doel heeft de kwaliteit van de berichten te verhogen. Hoe beter je bericht, hoe meer likes je krijgt. Dat helpt voor degenen die er gevoelig voor zijn. Ik zie (door jouw berichtje) trouwens dat ik 2e sta haha. Nooit verwacht en ook nooit op gelet :-). Maar ik blijf gewoon mijn eigen mening geven, of dat nou geliked wordt of niet 😉

        1. -buitenkantje rechts-

          Ik denk dat het enige doel is dat er meer gereageerd wordt.. Hoe meer reacties hoe meer kans op likes.. Heeft met de kwaliteit van de reacties niks te maken. Kan die lijst volgens mij op de I-Pad niet zien..Of ik kijk verkeerd. 🙂
          Om de kwaliteit te meen zou je dan misschien het aantal likes per reactie moeten zien.. Maar ook dat geeft geen reële beeld. Snelle reageerders krijgen na het plaatsen van een nieuw bericht de meeste likes. Ook logisch, omdat de meesten niet alle berichten uitgebreid gaan lezen, maar alleen de eerste zeg 10-15..
          Al met al dus nikszeggend..

          1. Oosterse Ajacied

            @buitenkantje rechts op de IPhone is het sinds de laatste update wel te zien. Je staat op een keurige 6e plek ?

          2. Remco425

            Gedeelteelijk gelijk. Niet helemaal nietszeggend, maar ik geef toe ook niet alleszeggend. Maar ik denk wel dat het de insteek is van die ranking. Terecht of onterecht, dat is wat anders.

        2. BobbyHaarms

          Precies, het allerbelangrijkste vind ik dat je hier voor je mening mag uitkomen. Wat een ander daar van vindt is niet zo belangrijk toch? Een forum is er om over voetbal en zaken er omheen te kletsen op een leuke manier. Soms zijn we het niet met elkaar eens en dat is maar goed ook, feit blijft dat we allemaal dezelfde club een warm hart toedragen en discussies maken dit forum juist tot een succes.

          1. Widi

            Je moet wel oppassen dat je niet teveel likes krijgt. Want van onderaf ben je onbedreigd. Maar je zit wel dicht bij AB die op 13 staat. En die is volgens mij weg hier, helaas. Cruijff zou zeggen: als je berichten plaatst kun geen likes krijgen ook.

  6. -buitenkantje rechts-

    Geweldig te lezen dat Johan mentaal zo sterk is.. Maar het is een verraderlijke rotziekte. Zet aan Johan! Nog maar 1 helft!

  7. Pascal tebberman

    Zet hem op nummer 14 je kunt met je Ajax hartje en nierren ze blijfen door stromen toy toy groet van een fan uut Meppel ????⚓️???⚽️?.

  8. hackitjacki

    Yes bedankt Cruyf voor deze stimulans! Helpt mij ook! En natuurlijk geweldig dat goede kant op gaat!!

  9. Respect

    Johan alle succes met de strijd en laat Ajax Ajax maar voorlopig. Hier valt voorlopig weinig respect en succes te behalen.

  10. Indojood

    Leo Messi heeft een mooi eerbetoon gebracht aan Nummer 14. Zoek het maar op en geniet…..

Comments are closed.