Riedewald met succes geopereerd, revalidatie van drie tot vier maanden

1105ajax-fenerbahce_tete_riedewald

Jairo Riedewald is vrijdagochtend met succes geopereerd aan zijn linkerenkel. Riedewald viel afgelopen zondag tijdens de Klassieker al vroeg uit en onderzoek in het ziekenhuis wees uit dat de speler een breuk in zijn linkerenkel had opgelopen. De verwachte revalidatie is vastgesteld op drie tot vier maanden waardoor Riedewald dit seizoen niet meer in actie komt voor Ajax.

Bron: Ajax.nl

Related posts

15 Comments

  1. LeroyT

    Mooi en nu hard werken( trainen ) om sterker terug te komen dan dat je al was!!!! Succes jongen!!

    1. BobbyHaarms

      Sneu voor die jongen. Absolute groeibriljant van onze jeugdopleiding! Beterschap Tete, volgend seizoen wordt jouw seizoen!

  2. lezerG

    Tete en Riedewald komen allebei volgend seizoen tot wasdom. Ajax 1 incasseert in de hele competitie 16/17 maar 9 tegendoelpunten met Cillessen, Dijks en Veltman erbij.

    1. Remco425

      Ik weet niet wat voor duimpje ik dit moet geven. Omhoog dat de operatie succesvol was, omlaag dat hij de rest van het seizoen is uitgeschakeld. In ieder geval, sterkte Jairo!

      1. Indojood

        Gewoon geen duimpjes geven. Met artikelen zoals over Nathaniël vind ik het ronduit storend als ik op zo’n artikel duimpjes omlaag zie staan. Gaat toch om de inhoud en niet om likes en rankings. ON: veel sterkte met de revalidatie, zowel Jairo als Kenny.

    2. dickst14

      Verdediging stond als een huis tot nu toe. Wens Riedewald en Tete een voorspoedig herstel en hopelijk toch nog de titel.

Comments are closed.