Video: Fraaie beelden Klassieker door Fox Sports

0207ajax-feyenoord-feest

We naderen alweer de volgende speelronde in de Eredivisie waarin Ajax het zondag opneemt tegen FC Groningen. Toch gaan we nog even terug naar afgelopen zondag, de dag dat Ajax de Klassieker met 2-1 won. Geniet mee van unieke beelden van Fox Sports die een 360-camera lieten meedraaien op het veld van de Arena. Let op Deze #360video werkt in Firefox en Chrome op je laptop en desktop en op de mobiele app van YouTube.

App-gebruiklers: Bekijk de video op onze website www.Ajaxfanzone.nl via deze link.

Related posts

21 Comments

 1. HURBIE

  Deze wedstrijd kan je niet vaak genoeg zien
  Als ze deze inzet elke keer laten zien ,word je gewoon kampioen

 2. Widi

  Het is onze oudste vijand. Helaas hebben we er 1 die al heel lang veel sterker is dan 010. Ik betrap mezelf erop dat ik meer geniet van overwinningen op 040. En daar moeten we dus binnenkort van winnen!!!

 3. lezerG

  Mag ik zeggen dat het op mijn Iphone 6 via de app rare beelden zijn? Het is net of ik in een oude kapotte Viewmaster zit te koekeloeren. Ik vond de beelden in het stadion door de sfeer en de supporters eigenlijk het mooiste, afgezien van die walgelijke vertoning met die pop.

  1. Widi

   Je hoort niets meer over de 26- jarige uit Wageningen. Het laatste wat ik heb gelezen is dat hij door anderen voor het karretje is gespannen. Die zaten ook in dat vak. Ik vind dat dit vak wel een paar keer leeg mag blijven. Kijken of dat ervoor gaat zorgen dat ze elkaar corrigeren.

 4. San Marco

  Ze moeten haast wel met tegenzin die wedstrijd ingaan elke keer proberen ze het weer en elke verliezen (of een gelijkspel) ze keer op keer weer!!
  Ze moeten er onderhand moe van worden lijkt me…

 5. stylo1984

  Die goal van nazomer blijft je ook gewoon kippenvel geven… Echt heerlijke goal tegen die kakkerlakken uitgerekend

Comments are closed.