Padt kijkt uit naar wedstrijd tegen Ajax

0702padt

Sergio Padt kijkt uit naar de wedstrijd van aankomende zondag tegen Ajax. De doelman doorliep de jeugdopleiding van Ajax en zat vanaf 2009 bij de eerste selectie. Van een debuut in het eerste elftal mocht het nooit komen waarna hij in 2011 vertrok uit Amsterdam. Via Haarlem, Go Ahead Eagles en AA Gent kwam de sluitpost in 2014 terecht bij zijn huidige werkgever FC Groningen.

‘Het is natuurlijk altijd leuk om tegen Ajax te spelen al voetballen er zo langzamerhand niet veel spelers meer in dat team met wie ik in de jeugd heb samengespeeld. In de Euroborg spelen we, met het fanatieke publiek achter ons, meestal sterke wedstrijden en ook voor zondag hebben we vertrouwen in een goede afloop. Voor mij is het onderhand alweer voor de vierde keer dat ik tegen Ajax speel dus er zal wel weer veel familie van me op de tribune zitten en dat is natuurlijk altijd leuk’.

Bron: FC Groningen

Related posts

25 Comments

 1. BobbyHaarms

  Leuk voor die jongen dat ie toch nog redelijk terecht is gekomen…maar toch zie ik je zondag met alle liefde minstens 3x de bal uit je eigen doel rapen..

  1. De Ajacied

   Ja wij kijken er ook naar uit en gun Padt het allerbeste maar zondag ff niet,
   En hoop dat de 3 punten voor Ajax zijn. ??

  2. Remco425

   Haha inderdaad en ik vind dat Ajax hem niet uit het oog mag verliezen. Ik vind hem een goede keeper.

   1. Litmanen

    Ik vind hem zelfs een redelijke opvolger als Cillesen weg zou gaan. Maar eerst ff kijken zondag hoe groot zijn liefde voor Ajax nog is 😉

 2. De seijs

  Beste jongen die Padt.maar ik ga er vanuit dat hij zondag gaat vissen in plaats van keepen en tegenhouden.

  1. BobbyHaarms

   Hij zal zich zondag ongetwijfeld willen bewijzen tegen zijn oude club. Maar dat willen onze aanvallers (hopelijk)ook. Laten die maar bewijzen dan waarom hij het bij Ajax niet heeft gered.. 🙂

 3. paulvos

  Het was natuurlijk niet voor niets dat hij in 2011 Ajax heeft verlaten, helaas voor hem niet goed genoeg en dat kun je nu ook wel zien, hoop dat onze spitsen dat zondag ff goed aan het licht brengen.

 4. bukowski7709

  kunnen niet allemaal bij Ajax slagen en als Ajax ze normaal behandeld komen ze vanzelf wel weer een keer terug…

Comments are closed.