Video: De 2-1 van Riechedly Bazoer en juichen op F-Side

0207ajax-feyenoord-feest

Ajax won zondagmiddag de Klassieker met 2-1 en het was Riechedly Bazoer die met een fraai schot daar verantwoordelijk voor was. Natuurlijk was Ventos ook weer aanwezig om het doelpunt en het feest op de F Side vast te leggen op video. Voor meer sfeerbeelden neem eens een kijkje op de Youtube pagina van Ventos.

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.Ajaxfanzone.nl via deze link

Related posts

35 Comments

  1. BobbyHaarms

   Dat is zeker kut zeg! Maar elk nadeel heb z’n voordeel, dit schept wel weer een beetje perspectief voor onze Mighty Mikey vd Hoorn..

    1. BobbyHaarms

     Ja duh! Maar die had daar niet gestaan als Tete en later Riedewald niet geblesseerd waren geraakt want dan zit hij gewoon op de bank!

 1. Slingertje.

  Gedicht Theodoor Holman.

  De Beul

  In de Arena was een lynchpartij
  Maar welke rechtbank had hier rechtgesproken?
  En waarom moest een nek worden gebroken?
  En… waarom juichte het publiek daarbij?

  Het was een pop, het was, zei men, Vermeer.
  Maar waarom moest de pop worden vermoord?
  Hij was ooit Ajax en nu Feyenoord.
  Dat was’t. Meer niet. Hoe groot wordt soms klein zeer.

  Een oude jongen die met poppen speelt.
  Zijn moordlust botviert op een bruine pop.
  Hij hing Vermeer graag in een echte strop.

  De jongen zag niet wat hij had verbeeld:
  Dat hij met dat wraakzuchtige verlangen
  Zichzelf en ook zijn club had opgehangen.

  1. bukowski7709

   haat en liefde liggen soms dicht bij elkaar en dan is het soms lastig om ze uit elkaar te houden: ezelsbruggetje. A, toejuichen=liefde, B, uitschelden=niet

   1. AMSXXX

    Sneu gezeik met 9 duimpjes,
    die zien het leven niet zo ruimpjes

    Het was maar een pop met indd een strop,
    Vermeer verkleurt maar zet wel z’n krats op een fuck 020 shirt

    De actie is dan mischien niet chique,
    maar zo te straffen is wel uniek

    Weleens gehoord van de laatste eer bewijzen nu doet er toch een vraag oprijzen,
    Zag je al die zwarte rook dat is waar Vermeer opdook

    Volgens Holman zelf de Beul, graag in echte strop zo loopt de man waarschijnlijk uit gein een stadionverbod van 5 jaar op.

    Daarom kansloos moraalridder gezeur opent zelfs met dit gedicht van Holman geen deur.

    Elk vooroordeel heb zo z’n nadeel,
    en ja ratelen we maar door van dit soort mensen in stropdas metafoor

    Je denkt er mischien niet bij na maar door dit soort media,
    geef je het juist gehoor maar sorry dat ik me hier aan stoor.

    Dat hij met dat verlangen zichzelf en zijn club had verhangen is het gedicht van theodoortje bijna klaar,
    het is individueel dus gewoon niet waar dat ziet iemand zelfs met staar.

    Zonder verdere dialoog is hetgeen wat deze dichter met z’n woorden bedroog,
    Rijmen als een kind van 10 heb ik hem gelukkig nog nooit bij Ajax gezien.

    Nu heeft heel nederland een mening zelfs Derksen scheert F en 410 over 1 kam,
    Supportertje pesten houdt iedereen tam vooral die bobo’s uit Amsterdam

    1. Respect

     Graag iedereen een mail aan de redactie voor directe verwijdering van bovenstaande en permanente ip ban. Ik hoop dat ze meerde gegevens van bovenstaande persoon hebben om hem nimmer meer toe te laten.

    2. Widi

     Wat een verknipte sukkel ben jij amsxxx! Jij mag in het Pieter Baan Centrum de kamer naast die debiel uit Wageningen.

     1. Widi

      Je bent ziek! Laat je behandelen. Zomaar roepen wat je denkt mag je niet verwarren met vrijheid van meningsuiting. Redactie, doe hier iets aan of je bent medeplichtig.

     2. Widi

      Medeplichtig aan het op walgelijke wijze vergoelijken van het beledigen en bedreigen van onze ex keeper Kenneth Vermeer, die met de meeste van onze spelers op goede voet staat. Of dacht jij dat ik medeplichtig in strafrechtelijke zin bedoelde? Denk je al zo ver? Nogmaals, laat je behandelen en rot op bij Ajax. Ajax wil jou niet. En Ajax wil ook die idioot uit Wageningen niet.

     3. AMSXXX

      Je praat poep want het is maar een pop, bij Rohda mvv werden ook poppen gebruikt en bij onze rvc ook tijdje terug. Een fuck 020 shirt je handtekening zetten als geboren Amsterdammer dan vraag je om reacties maar daar hoor je niemand over. De media is alleen maar bezig ieder1 over 1 kam te scheren net als jij nu bij mij doet omdat ik een beetje andere mening heb dan jij en ik vind het allemaal maar een beetje opgeblazen zo erg is het ook weer niet namelijk….

  1. Kuijff

   Zoals ik het zie, plaats jij jezelf aan een kant van de kam met het scheren, door een belachelijke actie te bagatelliseren.

   Ja, Vermeer ging naar Feijenoord. Dat was alleen wel nadat duidelijk was dat hij geen uitzicht had op een basisplaats. Ja, hij zette een handtekening op een shirt waarop hij, gaf hij later zelf ook toe, beter geen handtekening had kunnen zetten. Is dat dan reden genoeg om hem dood te wensen? Of de hele wedstrijd de ene belachelijke kreet na de andere te uiten? Als jij dat echt vindt, dan mag dat en worden we het niet eens. Kwestie van invloed van omgeving, denk ik.

   Maar kom alsjeblieft niet aan met kleutergelul dat “anderen het ook doen”. Ontslaat het feit dat een malloot bizar gedrag vertoont van eigen verantwoordelijkheid en keuze?

 2. Respect

  Ongelooflijk zoals weer de term “vrijheid van meningsuiting” wordt misbruikt omdat het iemand weer eens goed uitkomt. Alsof iedereen dan ook maar zomaar alles moet kunnen zeggen ongeacht de inhoud. Ook ongelooflijk dat een redactie, ondanks mail, dit ook gewoon toestaat. Een beetje eigen respect voor je site had niet misstaan. Ik begrijp AB nu nog beter. Met een aantal mensen wil je echt niets te maken hebben laat staan dat je er ook maar op enige manier mee geassocieerd wil worden. Als je je niet net zo asociaal gedraagt wordt je weg gezet als moraalridder, hoe zielig en triest kan je zijn. Nogmaals een verzoek aan de redactie om het gewraakte stuk en alle onderstaande reacties te verwijderen.

 3. AMSXXX

  En wel meezingen met het zijn maar kutkakkerlakken zeker hahaa sprak de bovenstaande demagoog

 4. Kuijff

  Zie jij, los van het feit wie wel of niet heeft meegezongen, écht het verschil niet met de actie met de pop?!

 5. AMSXXX

  Nee daar is geen verschil voetbal is oorlog en alles is geoorloofd om spelers uit hun spel te halen en dat gebeurd overal ter wereld. Zelfs bij de kakkies alleen dan komen er nog oude Nokias aanstekers en munten mee of apegeluiden zoals bij ADO.
  Kortom het zijn maar verbale of non verbale uitingen zolang het zonder geweld is moet ieder1 zich er niet zo aan storen…

 6. AMSXXX

  Dan zie je ook nog dat zon man met pop openlijk met foto aan de schandpaal genageld wordt door jan en alleman want als het om voetbalsupporters gaat met name van Ajax wordt een heel vak f en 410 in 1 adem genoemd waar het een individuele actie betreft van 1 persoon maar een pedo komt in het nieuws met een balkje voor z’n ogen..
  Typisch Nederland

 7. Respect

  Nu jij nog je open en bloot geven. Maar dat durf je niet. Jij bent gewoon een asociale lafbek zonder enige vorm van respect die meeloopt met de meute met z’n capuchon diep over zijn hoofd om herkenning te voorkomen omdat hij weet dat zijn gedachten en ideeën volkomen fout zijn. Ik durf openlijk in de openbaarheid op de middenstip van de Atena mijn mening te verkondigen. Jij niet en zeker niet alleen. Dus wie os hier het sukkeltje, wie is hier de kneus ……. jij. (Met dank aan AB voor de wijze lessen vwb respect voor de medemens).

 8. Respect

  Overigens zwaar teleur gesteld in deze redactie. Hier was censuur op zijn plaats geweest. In mijn ogen angsthazen gedrag.

 9. AMSXXX

  Blijf dan maar lekker op je middenstip staan je zielige mening verkondigen. Heb me juist open en bloot gegeven en de cultuur benoemt dat jij die realiteit niet ziet getuigt van veel respect voor een ander zijn mening en beleving in en buiten het stadion. Schijnbaar voel je je aangesproken met kneus en sukkeltje want je weet dat je deze mening zoals ik die heb niet overal kan verkondigen maar denken vele zoals ik en dragen ze een capuchon omdat ze anders afgemaakt worden door van die pikkies als jij die tegen vuurwerk en spreekkoren en andere acties zijn…Die banner met van godenzoon naar hoerenzoon bijv. kon natuurlijk ook niet toch maar wel met “Joden” kakkerlakken of wie niet springt meedoen. Maar Respect hoor, overal zo zwaar aan tillen. Kijk eens door een rosé bril dan zie je het allemaal wat losser want denk dat zelfs deze man met pop hem niet echt dood wenst of dat hij echt nsb is of een hoerenzoon is het is alleen maar om spelers uit hun spel te halen. Zwarte humor. Als je dat niet snapt zijn we uitgepraat. Een beter milieu begint bij jezelf mijn mening staat namelijk hier geschreven en daar moet je het mee doen!

  1. Respect

   Wat ik dus al zei: een simpele anonieme lafbek. Succes in je mini wereld die jij zo groot vindt.

  2. Kuijff

   Ik snap de insteek wel, maar kan me niet vinden in de ingezette middelen. Ze zijn respectloos en hebben niet de klasse die past bij Ajax.

   Los daarvan is het ook gewoon dom. Vermeer heeft ook in zijn Ajax-tijd laten zien dat hij negatieve geluiden kan omzetten in focus, in beter spel. Hij was waarschijnlijk meer uit zijn spel gehaald als hij de hele wedstrijd was toegezongen als echte Ajacied. Maar dat is natuurlijk wel veel minder stoer.

 10. 4everAjax

  Ongelooflijk zo’n actie en dan zo’n reactie van Amsxxx. Lang leve internet, lang leve de huidige maatschappij maar dan ben ik wel heel erg cynisch.

Comments are closed.