Riedewald loopt enkelbreuk op en is rest van het seizoen uitgeschakeld

0920excelsior-ajax_riedewald

Jairo Riedewald heeft vandaag een zeer slecht bericht ontvangen na onderzoek in het ziekenhuis. Riedewald moest tijdens de Klassieker al vroeg het veld verlaten en naar nu blijkt heeft hij een breuk opgelopen aan zijn linkerenkel. Riedewald zal nog deze week worden geopereerd en starten aan een revalidatie van drie tot vier maanden. Hierdoor zit het seizoen er zo goed als zeker op voor de speler.

Bron: Ajax.nl

Related posts

58 Comments

    1. antonajax

      Pfff lekker dan.. Maar wat een beest om nog gewoon een paar minuten door te lopen! Met dus een gebroken enkel.. Veel sterkte kerel en tot in de championsleague!!

      1. Litmanen

        Tete weg, Riedewald…. Wordt erg lastig hoor, die schaal. Ben wel blij dat Van Rhijn en. VdHoorn er nog zijn.
        Wat een pech zeg!

        1. Pantelic

          Van de Hoorn zie ik wel zitten, maar viergever acht ik te licht. Ik hoop dat ik ongelijk krijg. Want die schaal moet weer naar Amsterdam.

        2. FrankiC

          Nu tijd voor een 3-mansverdediging en 4 middenverdelders, (met Serero én Schöne). Stand van zaken: 2 geblesseerden, 1 gestopt en 2 te licht bevonden (Viergever/van Rhijn) Dan blijven er 3 verdedigers over. Conclusie: hadden we toch in augustus de transfervrije VLAAR en/of EMANUELSON moet halen. (Naast Ziyech/Larson) Dan waren we eind maart al kampioen geweest.

          1. Litmanen

            Welnee, van Rhijn en vdHoorn worden gebruikt afhankelijk van de tegenstander. Denk niet dat Veldman blij wordt op rechts. Dat gaat hij geen half seizoen doen.

          2. Rene1964

            En waarom niet LITMANEN. Veltman is een prof en zal daar voetballen waar het hem wordt gevraagd, lijkt me. Ik denk niet dat hij daar veel problemen mee zal hebben, ook al is het niet zijn favoriete stek. Nood breekt wet.

        1. Remco425

          Kunnen we hiervoor helaas niet de schuld geven. Met de vorige slechte mat had hij zonder problemen de plaggen er mee uit getrapt. Nu zat het gras steviger vast. Zoals het hoort eigenlijk. Wel sneu voor Riedewald. Hoop dat hij snel en goed hersteld.

  1. Charka53

    Wat een pech ,nu gaat de verdediging een nog moeilijkere tijd tegemoet dan ik al verwachte ,Riedewald ik wens je een snel herstel toe.

  2. EugAjax

    Zeer grote aderlating in gevecht met PSV. De solide defensie nu dus heel lang zonder de helft van de Berlijnse muur uit eerste seizoen helft! Balen

  3. Indojood

    Ja, zo lijkt de winst van gisteren een Pyrrusoverwinning te worden. Achterin is er weinig keus. Veel sterkte toegewenst.

  4. PvL020

    Das balen!!! Beterschap Riedewald.!!! Zo gaat het hard met de verdedigers, heeft Frank het toch goed gedaan door geen verdediger te laten vertrekken!!!!! Top! Zet hem op vd Hoorn, Viergever en van Rhijn!!! Laat het zien

  5. Kingerwin

    Oohhh Johnny trek je voetbalschoenen maar weer aan. Nemen we aan het eind v/h seizoen nog wel een keer afscheid

  6. nick-afca95

    Wat zuur dit zeg! Ik vond hem echt heel constant spelen en je ziet hem gewoon groeien. Hoop dat hij weer op zijn oude niveau komt en die stijgende lijn verder voort kan zetten. Heel erg veel sterkte kerel!

    1. BobbyHaarms

      Echt kutnieuws dit! Maar gelukkig hebben we spelers erachter die er gelijk kunnen staan en ze mogen gelijk aantonen waarom het in hun ogen onterecht is dat ze zelden in de basis staan.

        1. BobbyHaarms

          De spelers die erachter staan dus van Rhijn, vd Hoorn en Viergever. Vooral die laatste heeft tot nu toe laten zien het niveau niet aan te kunnen maar hee….hebben we een keus?

      1. dickst14

        We worden er niet sterker op zonder Tete en Riedewald. Hoop dat de vervangers het goed gaan doen maar heb mijn twijfels, zie goal 010.

  7. pietprecies

    Pff nou Johnny haal je kicksen maar weer van zolder! Anders krijgen we straks weer schooljuf viergever 🙁

  8. hackitjacki

    Wie klopt er van jong ajax nog aaan de deur voor zijn positie? Mathijs de Ligt?
    Hoop niet dat de Boer Boilesen ineens gaat inzetten

Comments are closed.