Fotoverslag Ajax- feyenoord

0207ajax-feyenoord2

Hierbij ons fotoverslag van de wedstrijd Ajax- feyenoord, uitslag 2-1. App-gebruikers bekijk het fotoverslag op onze website www.ajaxfanzone.nl via deze link. Klik hier voor het tekstverslag van deze wedstrijd.

0207ajax-feyenoord

0207ajax-feyenoord1

0207ajax-feyenoord2

0207ajax-feyenoord-heitinga

0207ajax-feyenoord-heitinga-kids

0207ajax-feyenoord-heitinga-vuurwerk

0207ajax-feyenoord-johnheitinga

0207ajax-feyenoord-410

0207ajax-feyenoord-bazoer

0207ajax-feyenoord-cillessen

0207ajax-feyenoord-dijks

0207ajax-feyenoord-doelpunt

0207ajax-feyenoord-doelpunt-younes

0207ajax-feyenoord-elghazi-botteghin

0207ajax-feyenoord-elghazi-kans

0207ajax-feyenoord-elghazi-tapia

0207ajax-feyenoord-feest

0207ajax-feyenoord-fischer

0207ajax-feyenoord-gudelj

0207ajax-feyenoord-gudelj-elahmadi

0207ajax-feyenoord-joelveltman

0207ajax-feyenoord-klaassen

0207ajax-feyenoord-klaassen-tapia

0207ajax-feyenoord-langezijdeloper

0207ajax-feyenoord-mitchelldijks

0207ajax-feyenoord-opstootje

0207ajax-feyenoord-penalty

0207ajax-feyenoord-schone

0207ajax-feyenoord-schone-kongolo

0207ajax-feyenoord-veltman-vilhena

0207ajax-feyenoord-vermeer

0207ajax-feyenoord-younes

Related posts

31 Comments

  1. De Ajacied

   Wat een joker die de pop op hing zeg
   Namens mij:
   Excuses Kenneth
   Dit kan en mag niet

   1. dannyafca

    Echt een rare kerel inderdaad! Ook raar dat mensen uit het vak het gewoon goedkeuren zoiets

 1. ashwin676

  dus het incident met “pop Vermeer” is bij AFCA gwn niet gebeurd (?) Cruijff wordt niet (meer) gehaat als ex-feyenoorder… ‘k vraag me af of het nou gelinkt wordt met racisme..

 2. Fvanr

  Vermeer die ons jaren het beste heeft gegeven. Jullie moeten je schamen vak 410!! M’n trots naar jullie is geheel weg. Stelletje randdebielen.

 3. ajaxhoger

  Een misselijk makkende actie inderdaad , dat had nooit gemogen , maar nu vermeer de hemel in te prijzen gaat ook wat ver , wat heeft hij ajax niet nagestamp toen hij weg ging .
  En nog maals dit had niet gemogen , ik praat het niet goed

  1. ashwin676

   dat is ook niet aan de orde en niemand is hier hem aan het “prijzen”. Maar ik durf wel keihard te zeggen dat als het Immers pop was geweest, dan is het karma! i.o.w. of hij bij ajax heeft gespeeld of niet, dit doe je niet!

 4. PvL020

  Heb er allemaal weer even aan zitten denken maar toch denk ik een voorhoede met Younes, Milik en Schöne kan echt werken. Schöne geeft veel betere ballen en dan heb je echt wat aan Milik ……younes heeft ook de goede dreiging

  1. BobbyHaarms

   Schöne zowiezo in de basis vanaf nu, brengt net dat stukkie beleving wat we al die tijd mistten. Als Frank dat nu nog niet doorheeft is ie nog eigenwijzer dan een stuk stront

   1. quadsboy

    Bobby vond het al fout dat hij links werd gezet door fb maar hoop nu wel dat hij hem nu erin laat

 5. Respect

  Indojood, moosie, AB, Widi, wat vinden jullie van de spreekkoren van 410 richting Vermeer en van het niet zelf direct ingrijpen met de pop-actie. Persoonlijk walg ik ervan en ben ik er doodziek van. Vak 410 mag voor mij dicht voor de rest van het seizoen. Totaal respectloze actie.

  1. Indojood

   Doe eens een gok. Elk weldenkend mens keurt dit af. Zelfcorrectie gaat niet gebeuren. Een kleine groep criminelen kan een heel vak intimideren en dan bepalen zij gewoon wat er gebeurt. Vakken sluiten vind ik ook te ver gaan. Er gaan nu geluiden op om het Engelse model te gaan toepassen. Dat zou wellicht kunnen helpen. Maar blijft een lastig probleem in onze maatschappij.

   1. -buitenkantje rechts-

    Dader is gepakt.. Heeft een stadionverbod gekregen en er is aangifte tegen hem gedaan.. Lijkt me een duidelijk signaal. Hang er camera’s op en dan kan je precies zien wie de daders zijn. De pakkans moet omhoog en de straffen zwaarder. Bij wangedrag een definitief stadionverbod vind ik prima!

    1. Respect

     Op AS schrikbarend veel reacties die voor de pop actie zijn. Walgelijk, jammer van de anonimiteit. Minimaal IP ban voor zover dat helpt.

 6. Milos

  Stelletje idioten sowieso… Dit leidt helaas allemaal niet tot de door velen gewenste normalisering van voetbal. Beter dat eenieder zich schaamt en de volgende keer daadwerkelijk “90 minuten lang” zingt voor onze club uit Amsterdam!

 7. Kmeertens

  Vak 410 moet zich beperken tot het steunen van de eigen club. Ze hebben vanmiddag de club en de normale supporters voor lul gezet met die domme spreekkoren. Een klein jongentje als Nathaniel fantastisch helpen met geld inzamelen om de ziekte te bestrijden en dan vanmiddag iemand kanker toewensen vanaf de tribune! Mensen die dat zingen mogen ze van mij 1 voor 1 van de tweede ring afgooien. Stadionverbod voor het leven! Ik schaam me dood. Dit hoort niet bij de grootsheid van Ajax en heeft niks met support te maken. Bah

  1. Indojood

   Wanneer mensen van de tweede ring naar beneden vallen, is de kans groot dat ze dit niet overleven. Dit hoort wel bij de grootsheid van Ajax en daar schaam je je niet dood voor? En wie is “ze”? Vind je dat anderen dit voor je moeten uitvoeren (mensen van de tweede ring afgooien).

   Kanker toewensen en allerlei ander asociaal gedrag zijn inderdaad afschuwelijk maar wat jij hier schrijft getuigt ook niet van enige beschaving.

 8. paulvos

  Dit heeft niks met overdrijven van Kmeertens te maken, en terecht dat die gene met zijn pop ’n stadion verbod heeft gekregen.

 9. bukowski7709

  eindelijk weer eens passie gezien in de arena, nu het goede voetbal nog maar het begin is er! ?

 10. EugAjax

  Ajax spelers zouden eens minder 410 en F-Side moeten bedanken na de wedstrijd. Ergo Heitinga zal zijn woorden even niet in daden moeten omzetten (staan in 410 en of F-Side). Het is geen klein clubje wat Vermeer met NSB vergeleek. En zelfs niet alleen 410 en F Side. Nee wel duizenden……terwijl Vermeer een Ajacied in hart en nieren is en alles heeft gegeven voor onze club. En het is niet alleen omdat hij naar Feyenoord is gegaan. Seedorf is ooit ook eens met pek en veren uit stadion gejaagd. Ajacieden uit technisch hart worden dagelijks als idioten hier weggezet. Nee wij als Ajax publiek zijn heel slecht bezig met eren van onze (oude) helden. Met gister als een nieuw dieptepunt.
  Vermeer bij deze mijn welgemeende excuses voor wangedrag van velen! Dit heb je niet verdiend na 4 ksmpioenschapprn op rij en he bijdrage daaraan! Altijd voorbeeld prof geweest en voorbeeld voor velen. Dit namens weldegelijk een echte Ajacied, hoewel ik me voorlopig weer schaam voor gedrag van velen….

Comments are closed.