Andersen mist contact met Ajax

1130ado-ajax_andersen

Lucas Andersen heeft na een lastige start zijn draai inmiddels gevonden bij Willem II. “Ik heb weer zelfvertrouwen en voel me gelukkig,” zo laat hij weten tegenover de NOS. De Deen staat nog tot 2018 onder contract bij Ajax. Contact met Ajax is er volgens hem echter nauwelijks. “Dat mis ik wel. Waarschijnlijk ga ik straks ook weer terug naar Ajax, dus het zou wel leuk zijn om af en toe contact te hebben met hen. Dat is wel jammer, ja. Ik heb dat misschien wel wat meer nodig dan anderen”, aldus Andersen.

Andersen betwijfelt of hij een toekomst heeft bij Ajax. “Als zij graag met mij door willen en het gevoel is goed, dan ga ik terug. Maar van mij hoeft het niet per se. Als ik terug moet, ga ik strijden voor een basisplek.”

“Iedereen heeft zijn eigen weg”, vertelde de aanvaller over zijn tijdelijke uitstapje naar Tilburg. “Willem II is voor mij een tussenstap. En als je het hier goed doet, kun je bijna overal naartoe.” Voor Ajax kwam Andersen vorig seizoen 27 keer in actie in de Eredivisie. Hij scoorde tweemaal.

Bron: NOS.nl

Related posts

26 Comments

  1. bukowski7709

    blijven ook gewoon nog jong volwassene die af en toe een belletje nodig hebben en een arm om de schouder. niks mis mee…

    1. De Ajacied

      Belangrijk voor die gasten om contact te hebben,
      Ajax werk hier aan, ze hebben het nodig ⚽️⚽️

      1. HURBIE

        Geweldig leuk die talenten
        Daar hebben we er al genoeg van

        We hebben mannen nodig die er meteen staan
        Zoals Schone dat is geen bankzitter Vd Hoorn ook niet

      2. Starke

        Juist niet. Gewoon afstand houden want anders blijft hij teveel met z’n gedachte bij Ajax. Deze jongen gaat het niet redden zie ik. Hij focust zich niet goed genoeg bij Willem 2 omdat hij met Ajax bezig is. Dat belemmert je groei want hij blijft hangen en hopen

    1. Litmanen

      Talent genoeg. Zonder druk laat hij het nu wel zien. De Boer zou hier wat van op moeten steken. Net als zijn roep om aandacht. Maar ja, zal wel te soft zijn.

      1. Widi

        Zou die druk van FdB komen dan? Of ook van een club in een heel groot stadion waar elke wedstrijd gewonnen moet worden met mooi voetbal? Het is wel opvallend dat het bij de 2 grootste clubs kennelijk erg moeilijk is om echt door te breken, terwijl het bij de iets grotere provincieclubs wel gaat.

        1. Litmanen

          Nou, ik denk dat als een trainer wat relaxter met zijn mensen omgaat, de druk automatisch minder is. Niet om mezelf een veer in mijn reet te steken, maar ik heb dat als leidinggevende door de jaren heen geleerd. Met honing vang je meer vliegen etc,
          Opvallend voorbeeld: Hiddink is zeker niet de beste trainer van de wereld, maar zijn manier van omgaan met mensen zorgt wel voor resultaat. Waar Mourinho faalde, haalt hij wel die extra 10% uit spelers.

          Daar zou De Boer iets mee kunnen doen.
          Hij zou het eens met Zivco kunnen proberen. Prijs hem de hemel in, ook na een slechte wedstrijd. Niks doen is toch ook geen optie?

          1. Cheffie

            je hebt helemaal gelijk. Voornamelijk de positieve dingen benoemen. Zo werkt het ook en niet anders. Met positiviteit kom je heel ver.

          2. Litmanen

            Ik denk dat De Boer nog een beetje warmte mist. Laten we eerlijk zijn, hij is nog een jonge trainer met betrekkelijk weinig ervaring. Ook voor hem is de druk erg groot. Gearriveerde trainers hebben daar wat minder moeite mee. Van Gaal uitgezonderd natuurlijk.

        2. ajacied078

          bij psv. in mijn ogen de grootste provincie club wordt alleen maar gekocht. herenveen is niet meer wat het geweest is. groningen is de laatste jaren wel erg goed bezig. maar idd dat is wat anders dan bij ajax of feynoord door breken

  2. Joeguh9

    Af en toe even contact hebben lijkt me goed!! Van de andere kant veelzeggend dit, een speler waar erg veel toekomst in wordt gezien bellen ze echt wel.

    1. Remco425

      Mee eens en hij is de enige die er steeds over zeurt. Ze houden hem echt wel in de gaten.

      1. BobbyHaarms

        Dat klopt. Maar neemt niet weg dat dit niet bepaald netjes is van Ajax. Je wil toch weten wat ze met je van plan zijn en zoveel moeite kost dat niet om af en toe eens zelf te gaan kijken en even met die jongen te praten. Voor hem leuk, en wie weet geeft hij mogelijk ooit een andere speler het advies voor Ajax te kiezen. Kleine details slechts, maar die zijn in het hedendaagse voetbal soms doorslaggevend.

        1. Remco425

          Ik weet niet of het niet netjes is. De Boer zelf heeft denk ik niet zoveel tijd om daar zelf naartoe te gaan. Hij moet iedere dag op de club zijn voor trainingen en de voorbereidingen daarvan en anders wel voor wedstrijden. Voor een bezoekje Tilburg ben je al gauw een halve dag kwijt en er lopen nog meer huurlingen her en der door Nederland.

    2. Widi

      Er zou iemand moeten zijn die met zulke talenten praat. Of ze nu verhuurd zijn of niet. Een vertrouwensman. Als we er zo 1 redden, heeft die vertrouwensman zijn salaris dubbel en dwars terugverdiend.

  3. Respect

    Ben benieuwd in hoeverre hij contact met Ajax heeft gezocht. Is toch iets wat twee kanten heeft.

  4. AjaxStaff2015

    volgendt spreekwoord ; Uit het oog , uit het hart nog 1 van het lieveling van Frank de Boer . Jammer Ajax.

  5. Pazuzzu

    Van hem hoeft het niet perse? Nou de motivatie heeft hij nog steeds niet toegevoegd. 🙁

  6. Respect

    Ik denk dat Frank zijn spelers enorm veel credits geeft gezien zijn wekelijkse commentaar voor de televisie. Werkt niet echt zo te merken. Als je hem vervolgens meerdere malen in de maling neemt wordt je simpelweg parkeerwachter.

  7. Ajaxdavyklaassen

    Hij is een groot talent en als ie af en toe wat contact nodig heeft moet je het er voor over hebben

Comments are closed.