De Boer: ‘Eén wedstrijd verliezen kan gebeuren maar vijf op rij……..’

ajax-feyenoord

Voor aanstaande zondag staat de Klassieker op het programma en plaats van handeling is de Amsterdam Arena. Trainer Frank de Boer kijkt natuurlijk uit naar deze wedstrijd en noemt het verbazingwekkend dat de tegenstander momenteel vijf wedstrijden op rij heeft verloren.

Eén wedstrijd verliezen kan gebeuren maar vijf op rij is wel erg veel. Zij proberen natuurlijk de weg naar boven weer te vinden en uiteindelijk zal dat ook lukken maar hopelijk zondag nog niet. Ik weet ook niet of het een voordeel voor ons is dat zij nu in een crisis verkeren en daarbij is de Klassieker altijd een wedstrijd op zich waar andere krachten boven water komen. Tijdens de laatste twee Klassiekers brachten wij die krachten niet boven en speelden we plichtmatig. Laten we hopen dat er zondag bij de jongens iets fantastisch naar boven komt’.

Bron: Ajax TV

Related posts

47 Comments

   1. Ajacied407

    @Redactie,

    Wees eens een beetje reëel en maak van het logo van Feyenoord gewoon een F in plaats van een K van kakkerlakken. Wij zijn toch niet zo triest als dat Feyenoord-publiek dat Ajax per se 020 moet noemen omdat ze Ajax niet uit hun bek krijgen?

    1. Charka53

     Ik ben het wel met je eens Ajacied407 laten wij ons volwassen gedragen en ons niet blijven verlagen tot deze onzin ,als ze in Rotterdam

     zich niet kunnen gedragen
     zeg wat over hun dierlijk gedrag. wij gaan toch onze spelers niet met de dood bedreigen.maar op een sportieve manier elkaar

  1. dickst14

   dat gebeurt alleen wanneer we ze vanaf de eerste minuut bij de strot pakken en een hoog tempo spelen. als we ze laten voetballen zie ik het somber in. zie 2e helften ado en roda en vitesse de hele wedstrijd.

   1. HURBIE

    FDB begint al weer LATENwe HOPEN
    Begint hij zich zelf over een eventuele nederlaag tegen FEYENOORD te verontschuldigen

  2. renszo

   Dat is knap, want 1 het was 4 op een rij en 2 we werden vorig jaar 2de dus 5 op rij kan niet meer.
   Verder zijn het ongedierte dus mooi laten staan zo.

 1. flappie

  Frank, jij laat Ajax al 5 jaar op rij slecht voetballen. En dan ga jij liggen praten over een ander?? Zorg eerst eens dat jij Ajax 1 wedstrijd fatsoenlijk kunt laten voetballen. Misschien zondag???

  1. BobbyHaarms

   Ga eerst eens verzorgd EN aantrekkelijk voetballen ipv week in week uit dat plichtmatige schouwspel voorschotelen aan je supporters Frank. Die eerste plaats zijn we al kwijt en ook op de transfermarkt waren we ook weer het lachertje. Kampioen worden doe je tegen de kleintjes maar zeker ook op details..en zie, pisvee huurt van Ginkel en dat kon nog wel eens het zetje zijn tussen wel of niet kampioen worden (dus C.L. bereiken en kruiwagens met miljoenen binnenharken)

  2. -buitenkantje rechts-

   Dat was ook mijn eerste gedachte.. Wat is dit nu weer voor commentaar?! Ga je als coach van Ajax in de media vertellen dat Feyenoord waarschijnlijk geen 5e keer op rij gaatverliezen. Zijn we nu helemaal het padje kwijt?? Wij zijn gvd AJAX!! We spelen thuis!! We rollen iedere tegenstander op die met trillende knieën de Arena binnen komt!
   Tenminste.. Zo zou het moeten zijn..
   Vreselijke commentaren van een coach die volgens mij zelf me knikkende knieën op de bank zit en zich nu al indekt op een eventueel verlies..
   Zucht…. Nog maar even bladeren in Meersche Helden..

   1. afcadeluxe

    precies mijn 1te gedachte toen ik dit las ook mijn optimisme is dalende tis niet om aan te zien en vroeger was je gerust voor zulke wedstrijden nou ik niet….?

   2. afcadeluxe

    hij heeft weinig vertrouwen in zijn kunsten anders dekt hij zich toch niet zo in?waar is bluf?wzawzdb!!

 2. Pascal tebberman

  Wij moetten gewoon winnen van die kakkerlakken sex keer op rij???⚓️??⚽️?.

 3. Mooi

  Twee keer gelijk spelen is net zo erg want we worden weer geen kampioen ,en ik moet eerlijk zijn met het voetbal wat je al een hele lange tijd laad zien verdien je het ook niet .Een teleur gestelde voetbal liefhebben Ajacied..

 4. hackitjacki

  Stel lekker Cerny en Nouri op dan weetje in ieder geval dat er iets interessants gaat gebeuren

 5. Slingertje.

  Ajax moet die kakkerlakken slopen zondag. laat ze de gif emmer maar helemaal leegzuipen.

 6. Ajax nr 1

  Wat een kerel zeg! Je laat je weer van je slechte kant zien Frankie. Manman toon ballen en win zondag. Sommige wedstrijden die jij als coach gewonnen heb had je ook goed kunnen kunnen verliezen hoor want zo goed en overtuigt is dat voetbal wat jij voorschotelt niet.

 7. Ed69

  Kijk liever naar de prestaties van ons Ajax van de afgelopen 5 jaar Frank, voordat je jezelf (weer) verlaagt tot een bedenkelijk niveau!
  Kijk liever naar de prestaties van je eigen spelers en hoe je deze talenten al jaren om zeep helpt voordat je oordeelt over een ander!
  Help eerst Ajax maar eens naar een waardig niveau, dan mag jij pas wat roepen!

 8. bukowski7709

  laten we hopen dat er bij de jongens iets fantastisch naar boven komt? is dat niet aan de trainer om erin te stampen…

 9. Ramon1

  Hoop op een ajax met strijd laat is een keer zien dat je ook strijd kan leveren en milik een keer op bank el ghazi in spits en echt een aderlating zonder tete al verwacht ik dat we winnen omdat feyenoord te graag wil waardoor ze fouten gaan maken

Comments are closed.