Vader Boilesen blokkeert transfer naar Middlesbrough

0312dnjepr-ajax_boilesen

Middlesbrough meldde zich afgelopen zaterdag officieel bij Ajax voor Nicolai Boilesen. Beide clubs bereikten een akkoord, maar tot een transfer leidde dat niet. Volgens VI- jourmalist Freek Jansen is vader Kenny de kwade genius achter het afketsen van de deal. Waarschijnlijk paste de persoonlijke eisen of de club Middlesbrough niet in het verwachtingsplaatje van de familie Boilesen. De Deense linksback is komende zomer transfervrij.

Bron: VI.nl

Related posts

53 Comments

  1. FdB=Ajax

   Ja, je zou maar een pa hebben die het beste met je voor heeft 🙂 Al vind ik Middlesbrough wel een mooie club en de PL de mooiste competitie ter wereld. Maar ik denk dat Boilesen deze zomer naar Barcelona wil ofzo..

   1. Braatje87

    Middlesborough speelt in het Championship, niet in de PL. Desalniettemin weer een gemiste kans voor deze arrogante kwal.

    1. De Ajacied

     Geen slimme zet hoor,
     Kan Ajax zijn contract nu niet ontbinden ?
     Vreemde actie van z’n vader,

   2. Remco425

    Als je zoon laten verpieteren bij een club het beste met hem voor hebben is, dan heb je idd gelijk

    1. Litmanen

     Ik weet niet of het juridisch kan, maar ik zou hem verder de toegang tot het Ajax terrein verbieden. Laat hem lekker in het Amsterdamse bos trainen met zijn pa.
     En dan daarna van de zomer in topvorm naar City of Madrid, misschien PSG, goh wie zou deze god op links krijgen?

    2. FdB=Ajax

     Ach, die pa denkt gewoon: Als je nou nog een half jaartje wacht, krijg je misschien een betere club. En inderdaad, Middlesbrough speelt niet eens in de PL dus begrijp ik die gedachtegang ook nog

     1. Remco425

      Maar dat betekend ook nog een half jaar geen wedstrijden en dus nog een half jaar langer uit beeld.

     2. AFCA my World

      Meer waarschijnlijk is dat met je contract uitdienen hij meer verdient,bovendien kan je van de zomer een hoger tekengeld vragen, zoals altijd draait het om centjes !

 1. Widi

  Redactie, beste Fred, mag dit het laatste bericht over deze speler zijn? Hij gaat niet meer voor ons spelen. Hij hoort er gewoon niet meer bij. Het kan mij ook niets schelen of hij ooit nog voetbalt en waar. Zullen we het hier bij laten?

 2. dickst14

  niet alleen dom, maar na een hoopgevend begin de laatste jaren een slechte verdediger. er zullen er niet veel op hem zitten te wachten na dit seizoen. schandalig ook om ajax zo te behandelen. eerst hogere looneisen na niks gepresteerd te hebben en nu dit.

  1. BobbyHaarms

   Het enige hoogtepunt wat ik me altijd over deze flapdrol zal heugen is zijn uitstekende 1e helft tegen Barca (2-1). Verder ben ik hem allang vergeten, is totaal het tegenovergestelde van Heitinga.

  1. ajaxhoger

   Misschien is de vrouwelijke spits iet voor ajax1 , voor in de plaats van milik , want die kan er helemaal niks van .

 3. pietprecies

  Ik geloof dat zowel vader als zoon nog steeds denken en geloven dat hij van het kaliber topclub Bundesliga of Primera division is, beiden hebben met hun handelen op Ajax gescheten terwijl Ajax hem het salarisplafond bood en een nieuw contract terwijl hij geen reet presteerde en ook nog eens volledig onterecht de aanvoerdersband droeg, ach daardoor zal hij het ook wel hoog in de bol hebben gekregen maar dat ie nu vrolijk door gaat met andere mooie clubs die blijkbaar nog iets in hem zien onder schijten… Tja, wordt denk ik nooit meer wat met dat nest

  1. Remco425

   Ben je mooi klaar mee, met zo’n pa. Maar goed, hij is ook oud (misschien niet wijs) genoeg om zelf een beslissing te nemen

 4. Tinus

  Begrijp ieders reactie wel, ook eens hoor, puur zakelijk snap ik die PA ook, transfervrij betekent tekengelden

 5. Indojood

  Ajax moet de resterende maanden afkopen en hem verbieden zich nog bij Ajax te laten zien. Dat geld ben je toch wel kwijt. Kan ie lekker zelf met zijn vader in het park een balletje trappen.

 6. Respect

  Het ontbreekt de familie Boilesen aan elke vorm van respect. Frank heeft hem maanden lang gesteund en dan flikken ze dit. Inderdaad Indojood, afkopen, handje geven, afscheid nemen op een drassig trapveldje in de Bijlmer en vergeten. Deze jongen gaat het met zo’n instelling nergens redden behalve misschien in de drive-inn van de Mac.

 7. ashwin676

  dan zal die vader vast trots zijn, als Ajax hem wilt pakken, zit hij over een half jaar zonder werk.

 8. Hazez

  Dit is gewoon om Ajax te naaien over een paar maanden loopt hij lachend de arena uit. En dan vind hij ook wel weer een clubje .

  1. Kuijff

   Dan krijgt hij geld en kan hij direct naar een nieuwe club omdat hij geen contract meer heeft. Gun ik hem niet…

 9. afcadeluxe

  die wachten op fc kopenhagen pa zal wel heimwee hebben en zoonlief kan zich in de kijker spelen

 10. gerrykoos

  die hele familie moet zich doodschamen met zo’n mentaliteit, het heeft Ajax alleen maar geld gekost met al die blessures en nu zo d boel bedonderen om maar gratis weg te komen. Hopelijk kom je na de zomertransferperiode nergens meer aan de bak.

 11. Iamsterdam2015

  Ik begrijp echt de reacties hier…….maar soms ook niet. Als Ajax (lees fdb) je zo behandeld en je voor “straf” niet meer opstelt en nee zelfs niet in het tweede, tja dan ga je ook alles eruit halen. Slappe respectloze grappen van fdb en hem totaal tegenwerken. Tja dan kan ik de fam boilisen geen ongelijk geven. Alleen maar verliezers in dit verhaal…..

  1. Kuijff

   Een speler die weg wil, ga je toch niet op de plek van spelers opstellen die nog wel perspectief bij Ajax hebben?

   Actie en reactie dit. Niemand wordt er beter van, maar hij heeft dit voor een groot deel aan zichzelf en zijn vader te danken…

 12. Sonsee

  Deze dingen kun je verwachten. Het is modder gooien heen en weer. Eigenlijk moeten ze hier niet veel over zeggen en hun leer eruit trekken en doorgaan. Ik had mijn vermoeden al dat hij transfervrij zou vertrekken al is het puur om Ajax dwars te liggen.

 13. Slingertje.

  pappie en zoon zijn heel dom bezig want er komt echt geen topclub voor dit hele middelmatige spelertje. M’boro is een grote club in Engeland ook al spelen ze in de Championship.

Comments are closed.