Heitinga: ‘Dank voor onvoorwaardelijke steun’

0626Heitinga

Via een uitgebreid statement op zijn eigen website heeft John Heitinga de Ajax fans bedankt voor hun onvoorwaardelijke steun. “Ajax is mijn club, mijn alles. En hier mijn carrière beëindigen door jullie de kampioensschaal te kunnen tonen, was mijn ultieme wens. Het afscheid is iets eerder dan gepland. Maar ik blijf Ajacied. En meer dan dat mijn terugkeer niet is geworden dan wat ik ervan had verwacht, ga ik niet zeggen. Daar zou ik spijt van krijgen. En op natrappen staat rood. Na de WK-finale kan ik die kleur niet meer zien.”
“Ik koester de momenten dat ik mocht warmlopen en de Amsterdam ArenA explodeerde. Al was dat nog niks bij de orkaan aan geluid na mijn bekerdoelpunt tegen De Graafschap. Hoewel ik stop, zal ik me tot het einde van het seizoen blijven inzetten om Ajax aan de titel te helpen. De jongens weten dat mijn deur altijd openstaat, zodat ze om advies kunnen vragen en tijdens het ’aftrainen’ zal ik links en rechts nog een tikkie uitdelen om de boel scherp te houden.”

“Rest mij niets dan jullie te danken voor jullie onvoorwaardelijke steun die ik altijd heb gevoeld. Jullie zijn goud waard voor Ajax. Het gaat jullie – en Frank de Boer, mijn medespelers en Ajax natuurlijk – goed! En één ding is zeker: jullie zijn nog niet van me af. Ik blijf als trainer namelijk verbonden aan Ajax!”

Bron: JohnHeitinga.social

Related posts

40 Comments

    1. De Ajacied

      Wat een prof is (was) dit he nooit geen onvertogen woord ondanks dat hij op de bank zat !!!!!
      Topper het ga je goed ?

      1. HURBIE

        Jammer dat hij niet voetballend afscheid heeft kunnen nemen
        Was verdiend GEWEEST
        Hoop nog veel te horen van je bij AJAX

        1. HURBIE

          hierbij wil ik MARC+RVC Nog bedanken voor jullie geweldige inzet en slagvaardigheid in deze afgelopen transferperiode
          AL DEZE MENSEN BIJ HET GROF VUIL

    1. rickert

      Hier mogen de spelers van tegenwoordig een voorbeeld aan nemen. Hoewel hij voetballend niet meer heeft kunnen brengen, wat er misschien gehoopt was, heeft hij hopelijk veel betekent voor de spelersgroep die we nu hebben. Bedankt voor alles Heitinga!

  1. Esmeralda

    hey topper het gaat je goed.
    gelukkig blijf je verbonden bij Ajax en wie weet zien we je terug op de bank.
    maar dan als trainer

  2. Sonsee

    Jammer dat je op zo’n manier stopt, had liever een waardiger afscheid gezien. Het gaat je goed met wat je verder mag gaan doen.

  3. Velibor

    Mooi,dan kan Jaap naar Engeland want van die toekomstmuziek van die Stam in elk blad word ik ook een beetje beroerd.?

    1. HURBIE

      Daar irriteer ik me al heel lang aan .
      Stam vind zich zelf zo goed ,hij moet ze naam nog helemaal waar maken ,maar denkt zelf dat hij het al helemaal gemaakt heeft

  4. Litmanen

    Misschien eens een weekje met Riedewald aan de gang. Bijvoorbeeld, aan welke kant dek ik mijn tegenstander. Jammer Johnny, ik had mijn twijfels al, maar hoopte dat je het toch nog had. Succes als trainer.

  5. slm020

    Grote klasse Johny . Dat is top niet natrappen en de eer aan jezelf houden . Hoop dat je een gouden tijdperk krijgt als trainer !! Tot zondag AFCA FOREVER !

      1. Ajax nr 1

        Nee Litmanen daar kan De Boer niets aan doen. Maar wel dat het niets geworden is. Echt wat een prutsers daar in Amsterdam. Het is de Boer en Overmars hun geld ook weer niet. Zoveel aankopen die gewoon geld weggegooit geld zijn geweest. Ja Litmanen De Boer en co kunnen daar ook niets aan doen. Heitinga ik wens jou het allerbeste en het is zeker netjes van jou dat je niet wil natrappen ook al doen hun dat wel. Gegroet.

  6. Indojood

    Johnny Indo, geen rood meer zien maar wel rood en wit, Ajax en Indonesia. ??Succes als trainer.

    Zijn komst is puur op emotie gebeurd. Ling had ze nog gewaarschuwd maar ze wilden hem zelfs een 2-jarig contract geven. Oud-spelers en routine halen heeft alleen maar zin wanneer de betreffende speler nog wekelijks/regelmatig speelt in een bij voorkeur sterkere competitie en ervaring heeft in één of meerdere grote competities (ENG, SPA, DUI, ITA en FRA). Heitinga voldeed hier niet helemaal aan dus was de kans op mislukking groot.

    1. Remco425

      En toch denk ik dat hij nog van waarde had kunnen zijn. Veltman of Riedewald met een ervaren speler naast hun hadden ze veel grotere stappen kunnen maken in hun ontwikkeling. Natuurlijk was Heitinga niet de snelste meer, maar wat heb je aan snelheid als je aan de verkeerde kant staat te dekken. Heitinga zou die gastjes scherp houden tot het laatste fluitsignaal. Dit Ajax wordt vaak verweten te slap te zijn, Johnny had zijn over-mijn-lijk mentaliteit goed bij kunnen brengen in het veld. Jammer. Ik denk nog steeds dat het een gemiste kans is. Johnny het ga je goed en dat je nog lang aan onze club verbonden mag blijven.

      1. Indojood

        We zullen het nooit weten. Sympathieke gast en aan zijn liefde voor Ajax kunnen we niet twijfelen. Hij wil lekker in Amsterdam blijven. Vind het grote klasse dat hij hierbij aan zijn gezin denkt en niet in Qatar of zo nog geld gaat ophalen.

  7. Pascal tebberman

    Super heitinga train de jongens naar de top u kunt het ze luisteren wel naar een ster speler u heeft geweldig voetbal neergezet jammer dat je nu meer op de bank zat het gaat je goed in de training toy toy Ajacied Ajax is art groet uut meppel???⚓️????⚽️.

  8. wikr

    Heitinga is een held. Jammer dat ie geen eerlijke kans heeft gehad. Zelfs al zou ie voetballend iets hebben ingeleverd dan zou ie binnen het veld zeker nog zijn toegevoegde waarde kunnen hebben. Christian Poulsen liet een paar jaar geleden toch ook zien dat je niet de beste voetballer hoeft te zijn om het team op een hoger nivo te brengen. Het zijn dit soort kwaliteiten die FdB volledig over het hoofd ziet en door de huidige jeugdigheid lopen we alle prijzen mis. FdB en het Bestuur is dit volledig te verwijten.

  9. Pazuzzu

    Grr heb per ongeluk een duimpje ingedrukt op mijn eigen reactie! Was beslist niet de bedoeling. Excuses

Comments are closed.