Duarte op de valreep op huurbasis naar NAC

 

0418duarte

Lerin Duarte maakt de overstap naar NAC. De KNVB meldt dat de transfer om 23.56 uur werd aangemeld bij de voetbalbond, vier minuten dus voor het sluiten van de transfermarkt. De overgang van Duarte was daarmee de laatste transfer deze transferperiode in het betaald voetbal. Ajax verhuurt hem voor de rest van het seizoen. Duarte stond op een zijspoor bij Ajax, hij speelde dit seizoen geen minuut voor Ajax, ook niet voor Jong Ajax. Duarte heeft nog een contract tot medio 2017 bij Ajax.

Bron: KNVB.nl

Related posts

28 Comments

  1. paulvos

    Weer ’n miskoop verdwenen, wie volgt, zo kan de bankrekening nog meer gespekt worden.

    1. HURBIE

      Was toch een hele goeie toen hij werd gekocht,maar dan moeten ze anders spelen en dan gaat het fout

      1. Remco425

        Inderdaad Hurbie, dat wordt door de meesten hier vergeten. Blijkt maar dat het moeilijk is om vanaf een club als Heracles naar Ajax te gaan. Of NEC.

    1. AjaxKat

      Hoorde bij VI gisteren dat ze bezig waren met Siem de Jong in de spits. Blij dat dat niet doorging, maar dat vond Siem zelf ook omdat hij zichzelf meer als middenvelder ziet en niet als spits.
      Van Wolfswinkel was idd wel een goeie, dan vind ik het echt vreemd dat Ajax na Traoré geen echt plan B had. Siem was dan gekomen om de fans stil te houden. Over Traoré hadden ze volgens mij wel goed nagedacht. Maar dan is het zo dom om maar op één echt paard te wedden. Blijkt nu wel weer. Echt ook zo dom dat het technisch hart zich heeft laten piepelen door de RvC. Willen ze geen kampioen worden of zo? Was toch al een tijdje bekend dat er een nieuwe spits moest komen en dat Sanogo waardeloos is?
      Succes voor Zivko in ieder geval! Nu maar hopen dat FdB hem wel kan kneden. Hopelijk kan die scout Suarez-ontdekker volgend seizoen met een nieuwe openbaring komen. Is ook echt hard nodig. Na Eriksen is er m.i. niet echt één echte uitblinker meer bij Ajax geweest die overtuigend wekelijks van vaste (hoge) waarde was.

      1. FdB=Ajax

        Precies. Het mag nu toch wel duidelijk zijn bij dat debiele scoutingsapparaat dat ze spelers uit Zuid/Noord Amerika moeten halen!

        1. AFCA my World

          Voornamelijk uit zuid-Amerika ja,daar loopt veel goed spul,word eindelijk weer eens tijd voor een topper in wording !

    2. Remco425

      Ik geloof niet dat Van Wolfswinkel wel bij Ajax zou zijn geslaagd. Zou ook weer weggegooid geld zijn. Zolang El Ghazi, Younes en Fischer alleen voor eigen glorie gaan.

  2. f-side64

    Nee ze hadden ziyech moeten kopen ipv die ex azijn zeiker en die ex pompeblad speler want ik vind ze nog steeds (erg) ajax onwaardig.

  3. Litmanen

    Toch nog een geweldige verandering in de selectie! Goede zaken gedaan hoor! Tjonge, het lijkt af en toe wel een amateurclubje.
    Als we de schaal dit jaar weer missen dan weten we dat we het hier hebben laten liggen.

    1. Ajax nr 1

      Min €15.000.000 mislopen aan CL. Maar geen punt Litmanen dat komt wel weer terug aan spelers verkopen in de zomer. Pfff ik word net als jij er doodziek van. Ps de amateurs doen zakelijk betere zaken dan dit zooitje.

  4. Velibor

    Kan iemand mij vertellen waarom de scouting nou es niet met zo’n zannelli of Larsson aan komt? Lijken me toch aardige voetballertjes!

  5. Hoeda Fak Ajoe

    Wolfswinkel halen?? Dat zou volgens mij de volgend potentiële miskoop geweest zijn en niet zo goed dat ie speelminuten verdient ipv Zivkovic, Dolberg, Hendriks, … Alleen een echte topper was dit waard geweest of een speler die het accepteert dat ie op het tweede plan kan raken als de jeugd zich goed ontwikkelt (zoals Siem wellicht zou doen; zie de situatie van John Heitinga).
    Overigens wel opvallend dat het TH nu doet wat afgesproken is en dat het nu weer / nog niet goed is!

    1. Remco425

      Ben het er helemaal mee eens. En inderdaad, dit is de lijn Cruijff waarvan iedereen wil dat Ajax die volgt.

  6. Ronkr

    Blij kunnen wij niet worden over deze transfer periode .
    We pissen overal naast. We zijn de rijkste club van Nederland . Marcel Brandts heeft zijn vriendje Hiddink gebeld om Van Ginkel te huren. Hiddink helpt echt Ajax niet om een goede spit af te staan . Om eerlijk te zijn hebben wij(Ajax) geen goede slagkracht om toe te slaap. We halen een mindere spits terug die bij mindere clubs ook niet doorbreekt . Ajax is mijn club… Maar ik merk dat FdB niet zo fanatiek is als voorheen. Dat zal wel door de houding van het bestuur zijn . Eerst verkopen en dan kopen . Niet dus . Helaas. Ik denk dat deze bal verder gaat rollen koppen gaan kosten prijzen enz enz .
    Als we verder willen moeten we een tree hoger gaan met alle bedragen transfers salarissen enz.
    Ik Marc Netto wel de man met de Hamer. Heeft FdB nog wel zin ?
    Na duidelijkheid van Fvd over zijn toekomst … Hij gaat weg …. Dan ook een andere Marc Overmars.
    Voor 10.000.000 Euro heb je een goede spits en daardoor gaat Ajax niet naar de klote … Dat kunnen we zeker missen .
    Jammer geen nieuwe spits is geen nieuwe schaal .

Comments are closed.