Blom leidt Klassieker

0916blom

Kevin Blom is door de KNVB aangesteld als arbiter bij de Klassieker van aanstaande zondag om 12:30 uur in de Amsterdam Arena. Blom zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Patrick Langkamp en Angelo Boonman. Vierde official is Ed Janssen. Voor Blom is het de vijfde keer dat hij de Klassieker onder zijn hoede heeft.

Bron: KNVB

Related posts

20 Comments

    1. De Ajacied

      De grooste naaizak van Nederland, daar zitten we op te wachten hoor,
      Waarom krijgt Kuipers geen top wedstrijden meer?

  1. vanzanten

    Ik denk dat het niet veel uitmaakt wie scheidsrechter is als we net zo goed spelen als de laatste maanden.

  2. vanzanten

    Ik bedenk me nu ineens dat ik eigenlijk geen idee heb welke scheidsrechter goed is en welke slecht. Ik heb het tijdens een wedstrijd al veel te druk met me ergeren aan onze ploeg, zodat ik geen tijd heb om ook nog op de scheids te letten.

        1. f-side64

          zijn die kut kakkerlakken toch nog in iets beter dan ajax het vestigen van het record meeste nederlagen op 1 rij ?

    1. dickst14

      laten we het hopen. maar dat lukt alleen als we ze 90 minuten bij hun strot pakken. als we ze laten voetballen dan komen we er niet aan. dat hebben we de 2e helften tegen den haag en roda kunnen zien. en de hele wedstrijd tegen vitesse.

  3. Respect

    Een klassieker die een paar dagen voor de wedstrijd nog lang niet uitverkocht is. Zou het kwartje dan eindelijk gaan vallen bij onze muppets 🙂 Niet voor Frank, niet voor Overmars en consorten maar voor Heitinga moet de Arena uitverkocht zijn. Al was het tegen schubbekutterveen 3.

  4. Sonsee

    Geen slimme zet van de KNVB om bekend te maken wie de arbiter is voor de klassieker, aangezien die zogenaamde supporters van die kakkerlakken nog weleens graag door tuinen lopen en schreeuwen door de brievenbussen ?

  5. Michel6172

    Vieze kakkuhlakkers gaan toch naar hun stinkstad terug met een dikke verlies. Blom of geen Blom. BAMM?Shit 010

Comments are closed.