Zivkovic terug naar Ajax maar sluit aan bij Jong Ajax

ricardo_zivkovic

Richairo Zivkovic keert terug naar Ajax. De 19-jarige aanvaller, die gedurende de eerste seizoenshelft geen succesvolle huurperiode bij Willem II kende, sluit aan bij Jong Ajax. Zivkovic kwam dit seizoen dan wel in 16 competitiewedstrijden uit voor Willem II, maar hij speelde slechts 3 keer de volle 90 minuten. De spits maakte slechts 2 doelpunten in Tilburgse dienst en zat de laatste wedstrijden op de tribune.

Ajax nam de destijds 17-jarige Zivkovic medio 2014 over van FC Groningen. Na 1 seizoen bij Jong Ajax mocht hij daarna aansluiten bij de hoofdmacht. Daar speelde de aanvaller vorig seizoen slechts 7 competitieduels.

Related posts

43 Comments

  1. rickert

   Toch lijkt het me als jonge jongen een hele last om nu de spitspositie in te vullen in een zo slecht draaiend Ajax.. Je kan maar 1x een slechte/goede eerste indruk maken. Daarom zou ik deze talenten niet op het verkeerde moment brengen.

 1. Charka53

  Laten we hopen dat Zivkovic er van wat van geleerd heeft van zijn uitstapje en nu weet wat er werkelijk nodig is om een goede voetballer te worden succes .

  1. PvL020

   Doe toch niet zo zielig….. Dit is beter maar wel laten spelen in Ajax 1 anders is het kapitaalvernietiging en dan vinden we er ook weer wat van met z’n allen. En we moeten het doen met deze spitsen. Toespitsen komen niet naar NL.

  2. AFCA my World

   Waarom een topaankoop? Gaat niet gebeuren, maar zou hem graag een paar x in het eerste zien,geef hem vertrouwen en dan gaat het vast goed komen !

   1. Velibor

    Mee eens ,maar wel van hem eisen dat dit toch echt zen laatste kans is,kom op Zivkovic zet em op voor jezelf en ook voor ons!

 2. Cheffie

  Zivkovic gewoon een kans geven in het eerste en dan wel in de spits en niet op de vleugels zoals bij Willem II. Zijn mentaliteit is wel niet helemaal in orde, maar denk dat het eerste nu het beste is voor alle partijen. Geef hem die kans ook al heeft hij die in het verleden genoeg gehad.

 3. Nielsz.AFCA

  Van Ginkel naar PSV.. . Wanneer slaan wij nou eens toe. Blijkt wel weer dat ze in Eindhoven er wel in slagen.

  1. Tinus

   Slimme zet, die boeren zijn veel doortastender, kunnen we Marc Netto niet verhuren aan P$V voor een stage periode?

   1. Remco425

    Moeten nog afwachten of het een slimme zet is. Dachten we toen van Maher ook. Vooralsnog zijn ze tijdens de 1e wedstrijd met Van Ginkel met 3-1 op hun bek gegaan.

 4. Joeguh9

  Nou, helemaal opnieuw beginnen bij deze jongen! Eerst maar eens kijken hoe gemotiveerd hij nog is om er wat van te maken! Talent heeft hij wel daar ben ik niet bang voor!

 5. afcamike

  Nu er toch geen spits komt, hoop ik dat Sam Hendriks weer een kans krijgt in het eerste, voor mij een echte Ajax spits. Erg dodelijk in de 16

 6. Mauheb

  BAM!!!!! Kijk die lampen doen het weer!!! Slaap lekker verder zogenaamde kenners van ons Ajax???
  Waarom kunnen wij dat niet zeg? Droom lekker verder van een eventueel kampioenschap of ooit nog Europees met dit stelletje kleuters, maar wel met een “top” spits??????
  Het is gedaan

 7. Cootje Adriaanse

  Supporters worden aan het lijntje gehouden en uiteindelijk accepteert het grootste deel het ook gewoon. En waarom zou je dan je beleid aanpassen? De kaasschaaf elk seizoen over de kwaliteit. Steeds minder en minder….seizoenkaarten worden toch wel weer verkocht (zijn alleen nog even wat duurder gemaakt maar ja…er wordt toch wel betaald).

 8. woody79

  gewoon weer mee laten doen. en anders dolberg er een keer inpompen. wat heb je te verliezen

 9. Jeroen68

  Ik hoop dat ik morgen wakker word … Dat Overmars ons verrast met Ziyech. ? Keep on dreaming … ? ? ?

 10. vooruitdiebal

  voor Zivkovich is het nu nog steeds 5 voor twaalf. Het is nu aan hem ff een half jaartje laten zien. Ik geloof in hem. bij Groningen twee jaar geleden liet hij aardige dingen zien. Na bijna 2jaar Ajax moet je toch iets geleerd hebben !!!!!! en nu meer volwassen dus komaan Zivko verras ons. Heitinga, ontferm je over hem en wij hebben onze spits

 11. -buitenkantje rechts-

  Niet verrassend dat er niemand gehaald is.. All tekenen en commentaren wezen al die kant op.. We hebben ook prima spelers. Nu nog een coach die er een goed draaiend team van kan maken…

Comments are closed.