Babel doet open sollicitatie op Instagram

0622Ryan_Babel

Ryan Babel zou een terugkeer naar Ajax wel zien zitten, zo laat de speler weten op Instagram. Babel staat momenteel onder contract bij Al Ain maar zou daar mogen vertrekken. Babel laat op het medium weten dat zijn inbreng met ervaring noodzakelijk kan zijn in een talentvol team. ‘A lil bit experience is always necessary in a talented young team ❌❌’ #Fury90. Babel vertrok in 2007 bij Ajax en ging toen voor Liverpool spelen. Via Hoffenheim keerde Babel in het seizoen 2012/2013 al eens terug in de Arena. Hij kwam vervolgens uit voor Kasimpasa en staat momenteel onder contract bij Al Ain in de woestijn. Ajax heeft nog tot maandagavond 24:00 uur de tijd om zich te versterken.

Bron: Instagram

Related posts

56 Comments

  1. ikbeneduard

    Was de vorige keer geen doorslaand succes. Spitspositie te beladen bij Ajax. Met de broer van Siem hadden we nu ruim 1e gestaan, ‘Ajax-spits’ of niet. Laat nu El Ghazi het maar doen.

    1. BobbyHaarms

      Natuurlijk denkt Ryan Babel in de allereerste plaats aan zichzelf, maar het siert hem dat hij Ajax nog steeds een warm hart toedraagt en graag terugkomt. Als Sneijder, Nigel de Jong en Huntelaar nu ook zo’n bericht plaatsen wordt het pas echt interessant..

      1. Remco425

        Vind ik ook en een fitte Babel kan zeker nog toegevoegde waarde hebben voor dit team. Zowel als buitenspeler als spits.

    2. hansjmn

      Mensen stop toch met al die opmerkingen Huntelaar komt echt niet verdiend te veel per jaar! En als hij uitgekakt is dan wil die misschien een jaartje freewheelen bij Ajax voor 20% van wat hij nu verdiend! Er komt bij Ajax geen top spits! Due moet uit de jeugd komen, zich bewijzen…. EN wordt weggekocht!

  2. marc81

    Met zijn 29 jaar kan die zeker nog wel even mee. Geef hem die derde kans als Ajax voor de rest niemand heeft. En trouwens “marc netto” hij is gratis af te halen.

    1. Litmanen

      Eens. Kost niks of weinig. is een lastpost voor elke tegenstander. Denk dat hij meer brengt dan Milik.
      Aan de andere kant. Gister speelde De Boer met een no. 10. Haal dan Zyech maar.

  3. PvL020

    ‘A lil bit experience is always necessary in a talented young team …….. Waar staat godsnaam dat hij zelf solliciteert?????? Hij geeft alleen een mening

  4. Tinus

    Er komt helemaal niemand, roep ik al vanaf begin en zeker niet iemand van het kaliber waar wij aan denken

  5. Nielsz.AFCA

    Waarom zou je het niet doen? Hij is echt niet minder dan vele uit de huidige selectie

    1. Afca tino

      Niet helemaal waar kijk naar lesbienne van pisvee, Belgisch talent die al vroeg naar de zandbak ging. Heeft wel degelijke dreiging en toegevoegde waarde

  6. Iamsterdam2015

    Nee nee en nog een nee.
    Was een goeie voetballer maar is nu echt die periode allang gepaard. Met alle respect Babel maar Willem II of Cambuur is meer jou niveau.
    Dan maar geen spits en zien waar we eindigen.

  7. EugAjax

    Spits is het probleem niet bij Ajax. De aanvoer naar de spitsen is van onvoldoende nivo. Daarnaast wegvallen van Klaassen en Tete is zeer gevoelig. Verder vind ik dat Frank niet zo veel met voorhoede moet switchen. Stel eens minimaal 5-6 wedstrijden dezelfde drie spelers op en dan zal je zien gaat het steeds beter lopen. Ik blijf overtuigd met dit materiaal moet Ajax kampioen kunnen worden en is een paniek aankoop niet aan te raden. Een uitzondering zou zijn Huntelaar natuurlijk, maar die komt niet op dit moment.

  8. pietprecies

    In z’n laatste periode bij Ajax vond ik hem niet eens zo slecht hoor, pakte z’n doelpunten mee en het is ten minste een volwassen vent en geen sinkgraven krielkip, met hem, el Ghazi en younes voorin is niet slecht, beter dan Fischer die alleen maar wild over het veld rent en Milik die net zo goed maar 1 been kon hebben en geen bal vast kan houden

  9. dickst14

    Ja en zet dan Cerny op rechts en Dolberg op de bank. Slechter dan Fisher en Millik zullen ze het in ieder geval niet doen.

  10. KBouter

    Ook in zijn eerste Ajax periode heb ik Babel nooit wat gevonden. Hardlopen, kappen en schieten…daar was hij goed in, voor de rest viel het allemáál tegen.

  11. Ozzy

    Ik zie alleen maar veteranen voorbij komen waar zijn onze scouts is er nou nergens een spits tevinden vind get echt triest een club als Ajax we wachten en hopen maar we weten het met z’n allen wel er komt niks hier moeten we het mee doen

  12. Jeroen-AFCA

    Als niks beters is en je kunt Huntelaar niet halen is hij mss wel de beste optie voor de spits heeft ervaring snelheid goeie techniek beter dan milik

  13. Kingerwin

    Veel reacties gelezen, zowel de positieve als de negatieve kan ik wel begrijpen. Feit is dat niemand garantie kan geven of het wel of niet lukt. Als Babel zelf wil zou ik zeggen doen! Heeft de vorige keer laten zien dat hij echt Ajax hart heeft

  14. Slingertje.

    Babel is allang over de houdbaarheidsdatum heen en zit niet voor niets overal op de bank. Laat hem maar ergens anders gaan afbouwen.

      1. BobbyHaarms

        Gaat helaas al naar de States 🙁 En Zivkovic toch terug naar Ajax…hebben we toch onze extra spits 😉

        1. ajaxhoger

          Kijk Bobby dit noemen ze nu voor een dubbeltje op de eerste rang zitten , we wisten het toch van te voren dat er niks zou komen , en dan vinden ze het raar straks als ze derde of vierde worden , met deze selectie weet je nooit namelijk .
          Volgend jaar zullen ze veel moeten gaan kopen ,
          jasper , die zal weg gaan , of willen
          Klaasen ook veel kans dat hij weg gaat
          viergever zal ook weg gaan , verkocht worden .
          Schone zal ook weg willen
          van der hoorn , wil ook weg
          Van Rijhn , waren ze bijna kwijt , mocht niet weg , rede bekend . .
          Ficher heb je ook niks aan als hij niet beter word .
          en zo zijn er nog meer

          1. fjonkman

            Wedden dat er gewoon weer een blik jeugdspelers open getrokken wordt?! Ajax zit nu eenmaal graag op die volle portomonnee, dat gaat heus niet zomaar veranderen. En aan FdB kun je inmiddels ook aan zijn gezicht wel afweten dat hij het ook niet meer weet en dat ie niet kan wachten tot het seizoen over is en snel naar een andere club gaat.

  15. fjonkman

    Ik heb dat bericht van Babel nu al een paar keer zitten lezen… Maar ik haal er niet uit dat HIJ zelf naar Ajax wil terugkomen.. Hij zegt alleen maar dat dit jonge team extra ervaring nodig heeft. Niet dat hij die ervaring kan brengen… Misschien was het wishfull thinking jongens??

Comments are closed.