There are no ads, please add some


Veltman is er ziek van: ‘Je moet gewoon 90 minuten gas geven’

0131roda-ajax_riedewald

Direct na afloop van Roda JC – Ajax (2-2) had gelegenheidsaanvoerder Joel Veltman voor de camera van Fox Sports geen goed woord over voor het vertoonde spel van zijn ploeg. ‘Hier heb ik geen woorden voor. We staan met 1-2 voor en creeren in de tweede helft geen kans meer. We werken niet meer en dan valt het doelpunt. Dit leg echt aan onszelf. Je moet gewoon negentig minuten gas geven en blijven werken. We laten die verdedigers te makkelijk de lange bal geven. Ik ben er zo ziek van. Dit is geen incident meer. Er moet iets veranderen. Wat? Als we dat wisten, zag het er wel beter uit.’

Bron: FOXSports

Gerelateerde posts

38 reacties

  1. rickert

   Dit is puur clichepraat… Laat ze uberhaupt eerst maar eens een helft gas geven. Op dit moment is 10 minuten toonbaar spel al teveel gevraagd.

  1. Remco425

   Ik wou net zeggen. 90 minuten is niet genoeg als er in de 92e minuut nog gescoord wordt

 1. Corona035

  Ga bij amateurs kijken daar is wel beleving en wil om te winnen veldman hahaha lachertje

    1. vooruitdiebal

     Helemaal eens. onderschatte speler. Hij kopt wel ballen weg die doorslaggevend zijn. De rest speelt bijna 95% ballen terug. SCHANDE of gewoon geen kwaliteit………

    2. -buitenkantje rechts-

     Zit geen enkele visie achter de opstelling van FdB.. Allemaal probeerseltjes..geen vaste spelers..systeem.. Automatismen..

 2. kanu

  Altijd achteraf moet je van tevoren bedenken .Als er niks bij komt word pisvee op sloffen kampioen

  1. Remco425

   Zo geweldig spelen die ook niet hoor. De hebben ook moeite met De Graafschap die laatste staat. En straks krijgen ze er weer een paar zware CL wedstrijden bij, die gaan ook echt nog wel punten verliezen.

   1. BobbyHaarms

    Dat is te hopen Remco, ook ik vestig daar mijn hoop op. Maar voorlopig staan ze eerste en ik zie Ajax dit niet snel weer omdraaien. Gelukkig maken onze vrienden uit Zuid er een nog grotere puinhoop van..

 3. Charka53

  Wat is er aan de hand ,jullie hebben een pracht van een baan worden erg goed betaald maar willen er niet voor werken ,maak ons Ajacieden eens blij ga voetballen en laat zien dat je het rood wit mag dragen .

 4. ajaxhoger

  Als we dat wisten GVD , Wij weten het wel , dat er gvd betere spelers moeten komen en niet die knoei die er nu speelt .

 5. slm020

  Laat veldman zijn kop maar is houden !! Elke keer met ze klote praatjes van te voren !! Bla bla bla . Nee Ajax verkloot het gewoon keer op keer !! 100 miljoen op de bank en maar wachten ! Schijtziek word ik ervan !! Komen ze straks als het tegen zit weer met een paniek aankoop !!

 6. Jari1995

  Het is niet de eerste keer in een wedstrijd dat Ajax de 2e helft geen kans meer creeert. Ongelofelijk slecht!

 7. Ajaxslied

  lol ik lees zo vaak ajax moet weer gaan voetballen zoals ajax maar wat is dat eigenlijk??? Het ajax van de jaren 70 of het ajax van 95.
  Mensen moeten eens gaan beseffen dat die tijden niet meer bestaan en ook nooit meer terug komen.
  Dan nog iets lachwekkends veel mensen zeiken over 4-3-3 maar ik kan me jol nog heel goed herinneren hoe die afgemaakt werd om zijn 4-4-2.
  En stop alsjeblieft met roepen om schone ga al zijn wedstrijden van dit seizoen en vorig seizoen eens bekijken en zie hoe hij steeds minder word. het middenveld kan hij niet meer belopen enigste wat hij heeft is een leuke trap. Doe mij Klaassen van de beek bazoer en nouri maar. En el Ghazi vaste spits

  1. -buitenkantje rechts-

   Hoe lang is Jol geleden? Het voetbal is veranderd.. Daar heb je gelijk in.. Alleen Ajax past zich niet aan. Kijk eens naar de huidige topteams.

  2. Remco425

   Hoe vaak heeft Schone de afgelopen 1,5 jaar op de 10 gespeeld? Sowieso vorig seizoen heeft hij alleen maar linksbuiten gestaan wat totaal niet zijn positie is en dit seizoen ook pas een paar minuten…

 8. Gertje

  Strijd willen we zien , tot je er bij neer valt ; in het bedrijfsleven hadden jullie allemaal al ontslag gehad , stelletje lam zakken , wij werken ons te barsten om vier seizoen kaarten te kunnen betalen

Reageren is niet mogelijk.