Selectie voor duel met Roda JC, Klaassen van de partij

opstelling_ajax

Frank de Boer heeft zijn selectie bekendgemaakt voor het uitduel van aanstaande zondag tegen Roda JC. Davy Klaassen reist gewoon mee met de selectie en kan naar verwachting zijn rentree maken. Roda JC – Ajax begint zondag om 12:30 uur.

Selectie: 

Jasper Cillessen
Ricardo van Rhijn
Joël Veltman
Mike van der Hoorn
Riechedly Bazoer
Viktor Fischer
Daley Sinkgraven
Arek Milik
Davy Klaassen
Amin Younes
Lasse Schöne
Anwar El Ghazi
Jairo Riedewald
Thulani Serero
Nick Viergever
Nemanja Gudelj
Diederik Boer
Mitchell Dijks
Donny van de Beek

Bron: Ajax.nl

Related posts

49 Comments

 1. Mooi

  Ik ben echt benieuwd naar de opstelling ?we hebben niets anders succes voor de drie punten en niets anders .

  1. PvL020

   Geloof wel dat ze druk bezig zijn maar de spitsen die hier steeds maar weer geroepen worden willen gewoon niet. En ben bang dat er verder weinig willen, dus ik zou zeggen idd vanuit jong Ajax meenemen Cerny!!! Oa

 2. Pantelic

  El Ghazi in de spits naast Millik. 4 mans middenveld en verdediging. Dan win je met 0-3. Houdt de bal maar rond de middenstip. niet te hoog druk zetten want dan blijven ze in hun eigen 16 hangen. Dan krijg het zelfde beeld als tegen ADO, Utrecht enz. Volgens mij moet Frank een opfriscursus gaan doen bij de knvb.

 3. Remco425

  Dom om Klaassen mee te nemen. Hij was gisteren nog een twijfelgeval en een dag later zit hij er al bij. Geen risico nemen en eventueel een helft met Jong Ajax mee laten doen zodat hij weer de hele wedstrijd tegen feyenooit kan spelen.

 4. ashwin676

  eerste plaats is al weg. wekenlang ruim eerste en kijk nu dan. en het ligt allemaal aan geen spits hebben?

  1. boysammy1

   Ashwin, niet naar de wedstrijden gekeken? Ajax heeft 1 wedstrijd minder gespeeld. Vandaag lekker 2-0 winnen en dan weer de koploper zijn opletten 😉

 5. afcamike

  Ik hoop dat Schöne is een keer basis staat, daar komt op dit moment veel meer dreiging af dan van El Ghazi

 6. Widi

  Niet elke club krijgt het voor elkaar. Zie 010. Ook Pisvee krijgt het niet altijd voor elkaar tot vorig seizoen waren ze jaren geen kampioen. Ze hadden een meevaller met Guardado. En Luuk de Jong bleek het nog te kunnen. 2 gokjes die goed uitpakten. Je mag je druk maken zoveel je wilt, maar er IS geen spits te halen die ons meteen beter maakt. Als jij met Cruijff wil schermen, weet je ook dat die alleen spelers wilde aankopen waar het elftal echt meteen en aantoonbaar beter van wordt. Die zijn niet te halen nu. Jij noemt er ook geen.

 7. Ajax1958

  KUTZOOI!!!!!! Lees net dat Nigel de Jong TRANSFER VRIJ!!!!! Vertrekt naar Angeles Galaxy. Ze zitten te slapen bij Ajax!!!!!!!!!!!!!

  1. Widi

   Hoezo dan? Wilde Nigel naar ons? Of liever voor meer geld een avontuur in de Verenigde Staten? Geen druk. Geen afbreukrisico. Wel veel geld en levenservaring. Zouden veel mensen ook doen. En erg vreemd om Ajax daar op aan te vallen. Je had best even mogen nadenken hoor 1958.

    1. Widi

     Het eerste jaar niet in salaris. Daarna wel. En er is daar meer dan salaris. Neem van mij aan dat hij meer krijgt dan bij ons. Bovendien: geen druk. geen afbreukrisico. En een heerlijk leven aan de Amerikaanse Oostkust. Amsterdam kan altijd nog voor Nigel. Niet om te voetballen misschien, maar wel om te leven. Ik zou zelf die 2 of 3 jaar levenservaring ook meepakken hoor.

   1. Ajax1958

    Daar val ik idd de top op aan ja. Ze zouden (zgn) toch vasthouden aan de Cruyff filosofie? Dat kan je dus vergeten!!!! Wie wilt de Jong nou niet in zijn elftal. Een bikkel, transfervrij, gaat minder dan 1 miljoen verdienen, leermeester voor de jongeren, meerwaarde voor je elftal zeker internationaal. Dus denk zelf even na!!!! Of vind jij het allemaal zo geweldig gaan? Dan zal ik je nl even uit de droom helpen.

    1. Widi

     Wie zegt dat ze niet hebben geprobeerd? Wie zegt dat hij zelf wil? Je trekt voorbarige conclusies. Ik wil niets liever dan de beste spelers en met mooi voetbal elk jaar kampioen worden. Maar hier laten aardig wat mensen hun frustraties de overhand krijgen. De discussie is dan niet meer zuiver. Maar goed, jij vindt kennelijk zelf wel dat je hebt nagedacht. En dat Ajax niet heeft geprobeerd bij Nigel, terwijl Nigel heeeel graag naar Ajax wou. Hij bleef maar bellen! Toch, 1958?

 8. Ajax1958

  Hahaha, we blijven de lijn Cruyff volgen. Nou, dit is een speler met meerwaarde, staat er meteen en kunnen jonge spelers wat van leren!!!!! HET BEWIJS DAT DE CRUYFF FILOSOFIE IS VERLATEN EN ZE MAAR WAT AANKLOOIEN!!!!!!

 9. Iamsterdam2015

  Juist Bobbyhaarms. Kan niets aan jou commentaar toevoegen. Ook ik maak mij echt zorgen!!!!!

 10. Ajax1958

  Heb jij iets gelezen over Ajax gaat praten met de Jong? Geruchten gaan altijd snel, kijk alleen maar naar de topics hier. Fincieel kon je daar geen bult aan vallen. Vwb die frustraties, ja vind je het gek als supporters jaar in, jaar uit kutvoetbal zien. De borm schijnt tegenwoordig te zijn: we moeten winnen, maakt niet uit hoe. Ajax onwaardig! Daarnaast kan je mij niet wijsmaken, dat de Jong niet zou willen. Maar goed, hier hebben we dus een verschillende mening. Ik vind het een gemiste kans.

Comments are closed.