There are no ads, please add some


Gametalk Roda JC – Ajax: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

rodajc-ajax

Voor Ajax staat dit weekeinde de uitwedstrijd tegen Roda JC op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

0130roda-ajax-henkveen


Gerelateerde posts

40 reacties

 1. HURBIE

  Laten we nou niet zo zijn dat we al blij zijn met 0_1
  Ze moeten hun poten uit hun lijf spelen en ze alle hoeken van het veld laten zien
  Hebben nu lang genoeg lopen klooien

 2. War

  Het maakt nu niet meer uit hoe ze winnen, ze MOETEN winnen, het gaat nu alleen nog maar om de punten, en Frank moet voorlopig even z’n mond houden, wordt een beetje moe van al zijn loze beloftes.

 3. Pim Ruisendaal

  Zag net op Instagram dat Heitinga er weer niet bij zit. Wanneer zit hij weer bij selectie? Want zo krijgt hij nooit speelminuten in het eerste. Lijkt wel of ie voor niks is gehaald.

 4. Slingertje.

  Het is altijd lastig vlaai eten daar bij die nepmoffen maar ik zie de 3 puntjes wel meegaan naar Mokum.

 5. Cootje Adriaanse

  Veel reacties zoals voorafgaand aan elke wedstrijd inmiddels: “maakt niet uit hoe….als er maar wordt gewonnen!”. Zorgwekkend.
  Als dat je uitgangspunt is, kan ik me ook voorstellen dat je je niet zo stoort aan het voetbal van de afgelopen maanden c.q. seizoenen en vooral blijft roepen dat De Boer ons 4 titels heeft bezorgd dus geen kritiek mag krijgen.

  De meest zwarte periode die ik mij als Ajacied bewust kan herinneren, was de periode onder Wouters. Daar leek alles fout te gaan.
  Maar dat Ajax van toen speelde nota bene nog AANTREKKELIJKER voetbal dan inmiddels onder deze trainer.

  1. KBouter

   Juist Cootje, en óók onder jou naamgenoot speelden we aanvallend. We spelen zwaar negatief voetbal met een trainer die nota bene in 95 de CL won met mooi voetbal en zelf ook gespeeld heeft bij Barça. Onvoorstelbaar!!

   1. BobbyHaarms

    Maar na de wedstrijd van vanmiddag wordt dan eindelijk verrassend die nieuwe topspits gepresenteerd en gaat natuurlijk aan de lopende band scoren en bezorgd ons fluitend de landstitel… 😉

 6. Ajax1958

  Nigel de Jong TRANFER VRIJ!!!!! naar Angeles Galaxy. Ze zitten te slapen bij Ajax!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 7. KBouter

  Laten we hopen dat van Rhijn speelt…eerlijk is eerlijk, Tete is velen malen betere verdediger, maar aanvallend schort er een 1 en ander aan. Van Rhijn is een mindere verdediger maar hij speelt vaak als een valse rechtsbuiten, dat is goed voor de amusement waarde en goed voor Milik.

 8. KBouter

  Haha..El Ghazi in de spits, Milik erachter op 10…Sinkgraven rechtsbuiten en Younes op links..hmzz Sinkgraven speelde uit bij Vitesse vanaf rechts meen ik wel een puike partij.

  1. ajaxhoger

   Die zitten net als ik naar die kut wetstrijd te kijken , het is weer twee keer niks , mIlik kwam een keer naar de eerste paal , mooie goal dus , el gahzi meer geluk dan wijsheid , maar gelukkig zat hij .
   De tegen goal daar was weer belabberd verdedigd , roda speelt beter als ajax , de bal gaat lekker rond daar , bij ons is het hotse knotse voetbal waar nog niet zeker van is dat we gaan winnen .
   Jongens dit is toch te gek voor woorden , ajax met zo,n klote elftal , sinkgraven heb ik nog niet kunnen betrappen op iets goeds .

 9. ajaxhoger

  De boer moeten ze vlug buiten stampen , die kan er niks van , ook maakt hij niemand beter , eerder slechter .

 10. Gianni

  Wat een gekut elke week weer als ze zo spelen verliezen ze ook van die kakkerlakken gooi toch is geld over de balk en trap die rvc eruit

 11. Cootje Adriaanse

  Het hing al weken in de lucht maar vandaag is dan -geheel terecht- de koppositie verspeeld en naar mijn idee definitief. PSV speelt dan wellicht ook niet oogstrelend, maar die ogen een stuk stabieler, hebben kwalitatief betere spelers en die zie ik weinig punten nog verspelen gezien hun programma. Daarnaast strijden zij nog op drie fronten mee, wel een compliment waard.
  Dat Ajax al in oktober op zo’n beetje alle fronten was uitgeschakeld, hoopt ik nog als een voordeel te kunnen zien zodat ze zich fris op het kampioenschap konden richten. De werkelijkheid is anders: oersaai voetbal en een straf om 90 minuten uit te moeten kijken.
  Onder leiding van De Boer presteert Ajax elk seizoen steeds slechter. Niet alleen de prestaties, maar met name ook het voetbal. Het is wer-ke-lijk niet om aan te zien. Het is voor iedereen het beste als de wegen zich scheiden.

 12. Ajax1958

  Hoe triest kan het gaan. En maar blijven husselen met de opstelling. Ik word er zo langzamerhand knettergek van. Bestuurlijk en sportief is/wordt een dramajaar.

Reageren is niet mogelijk.