A1 blijft koploper ondanks 1-3 thuisnederlaag tegen Vitesse

 

0116a1-feyenoorda1_juichen0

Ajax A1 is zaterdagmiddag op de Toekomst met 1-3 onderuitgegaan tegen de leeftijdsgenoten van Vitesse. De jonge Ajacieden waren de bovenliggende partij maar de Arnhemmers waren zeer effectief in het benutten van hun kansen en wisten op die manier Ajax te verrassen. Het was het eerste puntenverlies van het vlaggenschip van de junioren van Ajax in de kampioenspoule. Ezra Walian zorgde vlak na rust voor de 1-1 gelijkmaker waarna het alsnog misging. Ajax blijft ondanks de nederlaag koploper met zes punten uit drie duels. 

Opstelling Ajax A1: Van Bladeren, Van Zweeden, De Ligt, Bergsma, Blöte (76. Sierhuis), Eiting, De Wit, Bay (67. Flemming), Nunnely (46. Dekker), Dolberg, Walian.

0131ajaxa1-vitesse 0131ajaxa1-vitesse1 0131ajaxa1-vitesse2

Related posts

11 Comments

 1. Ajax nr 1

  Ja deze doet pijn. Maar leer van je fouten en wordt alleen maar sterker. Kop omhoog en verder gaan. Kom op kampioenen jullie kunnen het.

 2. Remco425

  Ze staan nog aan kop dus geen probleem. De volgende wedstrijd weer vol voor de winst alleen wat minder naief 🙂

  1. BobbyHaarms

   Tegenslag maakt je uiteindelijk ook sterker, zeker op deze leeftijd. Al met al mogen we in onze handen knijpen met zo’n fantastische lichting hoor.. jammer dat je zo’n compleet team niet bij elkaar weet te houden tot pak em beet 25 jaar want die acht ik dan echt tot meer in staat dan het huidige Ajax 1

Comments are closed.