There are no ads, please add some


Grote kans dat Davy Klaassen ingezet kan worden tegen Roda JC

1031ajax-roda_klaassen

Frank de Boer is positief over het herstel van Davy Klaassen en ziet de middenvelder aanstaande zondag wel zijn rentree maken. Davy Klaassen liep tijdens het trainingskamp in Belek een knieblessure op en werkte hard aan zijn herstel. Afgelopen woensdag deed hij weer grotendeels aan de training mee.

 

Onze aanvoerder moest vanwege zijn blessure de wedstrijden van Ajax vanaf de tribune bekijken. Hij heeft elke keer het clublied uit volle borst meegezongen maar wil graag wat meer betekenen voor het team want heel erg effectief was Ajax niet de laatste wedstrijden. ‘Hij is niet alleen belangrijk omdat hij aanvoerder is, maar heeft ook nog heel veel verstand van voetbal. Hij leest sneller dan de meeste anderen hoe een situatie in elkaar zit. Hij is een verlengstuk van ons en had bijvoorbeeld waarschijnlijk gezien dat we tegen Heracles sneller de bal er in hadden moeten gooien en dat hij in dan het zestienmetergebied had moeten zijn. Dat is een van zijn grote kwaliteiten’, aldus Frank de Boer via de clubwebsite.

Mocht Davy Klaassen de wedstrijd tegen Roda niet halen dan zal hij zéker van de partij zijn op 7 februari tegen feyenooit. Bang voor uitglijden hoeft hij niet meer te zijn want de grasmat/ijsbaan is inmiddels vervangen.


Gerelateerde posts

51 reacties

  1. Widi

   Wat een vervelend soort opportunist ben jij ajaxpers! Ik begin nu te begrijpen waarom iemand dacht dat jij gewoon toon61 bent. Ik bedoel: een AZ speler scoort een paar keer en die moet dan meteen gehaald worden????

 1. Kevke87

  niks janssen, die gaat het niet redden. 2 leuke wedstrijden in de eredivisie beteken niet dat je goed genoeg bent voor ajax. on topic, klaassen zie ik ooit echt uitgroeien tot een ajax icoon. zou toch mooi zijn als hij tot z’n 28e nog bij ajax blijft :p

  1. dickst14

   Die Janssen kan in ieder geval wel een bal vast houden zodat de rest bij kan sluiten. Millik kan dat dus niet.

 2. LeroyT

  Wat moet je met Vincent Jansen. Omdat die een keer een hattrick heeft gescoord en gisteren 2x tegen Cambuur. Nou nou als we daar al spelers voor gaan halen. Als Ajax beter had opgelet hadden ze van 2 weken terug gezien dat Adebayor transfer vrij was.

  1. Frenske

   Gezien het trainers arsenaal van Ajax gaat het alleen nog maar slechter in plaats van beter zoals Frankie belooft had. Nade winterstop gaat alles beter, alles behalve dat kijk maar eens hoe goed het gaat.

 3. KBouter

  En nu is het lek boven en gaat Ajax flitsend spelen….zoals ze horen te spelen, tegenstander opjagend en alles op de helft van de tegenstander?

  En toen werd ik weer wakker.

  1. BobbyHaarms

   Dan moet je terug naar de 70’s en de 90’s Kbouter..hoop ook dat dit ooit weer terugkomt maar vrees dat de gifbeker nog niet leeg is, vooral op bestuurlijk vlak.

    1. BobbyHaarms

     Je hebt gelijk Widi. Jesper Olsen…Marco van Basten…Frank Arnesen….Edo Ophof…Wimpie Kieft….en uiteraard de grootste van allemaal: Johan Cruijff….mooie tijden waren dat!

     1. Indojood

      Die goals van Jong Ajax van de week deden me even weer aan die tijden denken. De jaren dat Cruijff trainer was het echt genieten geblazen.

 4. KBouter

  Slechte jaren voor ons Bobby, dat er nog steeds gasten zijn die dit beleid nog steunen ook. Zie al jaren alleen maar zaadwedstrijden en negatief voetbal, en elke keer hoor ik hetzelfde…We hadden ze bij de strot door moeten knijpen en blablabla..We zitten op een bedroevend niveau, qua amusement en prestatie.

  1. BobbyHaarms

   Welke nieuwe spits? Ik zal de woorden van Frank vast voor je invullen: ” We hebben met wat mensen gesprekken gevoerd maar het is ons helaas niet gelukt om een nieuwe spits naar Amsterdam te halen…maar ik heb er alle vertrouwen in dat we met deze groep vol voor de titel kunnen strijden” ……….Is al bijna net zo ingeburgerd als “We vergaten de trekker over te halen”

   1. BobbyHaarms

    Maar laten we afwachten, hopelijk komen ze toch nog met een mooie verrassing aanzetten voor het sluiten van de transfermarkt!

    1. Indojood

     Zoals ik al eerder zei, verwacht er niets van, misschien verrassen ze ons. Zou voor het eerst zijn.

 5. paullus

  Het gaat weer uit als een nachtkaars het halen van een speler
  De boer zal wel weer roepen we redden het best met het materiaal wat we hebben

 6. Didron

  Goed nieuws!!! Maar geen risico nemen svp. Beter dat hij tegen 010 zeker inzetbaar is!!

 7. ajacied078

  geef de jeugd maar een kans. dolberg in de spits cerny ipv fisher. schone op rechts.

 8. bukowski7709

  Klaassen is dit hele seizoen nog niet de grote verlosser geweest dus blij dat hij terug is maar ik verwacht er ook geen wonderen van…

 9. Ramon1

  Top die hebbben we zeker nodig maar ik snap iets niet twente wil allemaal spelers van ajax huren en dat zal ok best kunnen gebeuren maar waarom bieden we dan niet op ziyech ja ik roep ook altijd we hebben middenvelders genoeg maar ziyech als je die kan halen doe je het toch en nu twente best veel van ajax wil lijkt het mij best een mogelijkheid , iedereeen wil mooi voetbal zien ja dan moet je echt bij ziyech zijn die jongen is zoiezo een van de beste 3 van eredivisie en ja ik zeg altijd geen middenvelders halen maar ziyech NATUURLIJK

 10. Geenemotie

  Mijn voorspelling: wanneer Ajax er niet in slaagt om een goede spits te kopen dan wordt PSV kampioen. Wat is Ajax toch laks als het op versterken van het team aangaat.

  1. jojo123

   Zeker laks… Als ziyech nou eens wordt gehaald…dan gaat alles beter lopen … Dan neemt hij ook spelers mee en krijgt milik meer ruimte en minder tegenstanders om zich heen, wat betekent dat hij meer kans heeft om te scoren. Ziyech scoort zelf ook heel makkelijk dat de tegenstander moet kiezen.. Nu is het te statisch, ook al is Klaassen erbij. Te voorspelbaar positiespel en dus makkelijk te verdedigen. Pleit meer voor meer creativiteit achter/schuinnaast de spits die de spits in stelling brengt of meer dynamiek in het spel dan een andere spits.

 11. KBouter

  Ajax schijnt intresse te hebben in Tom Cairney van Fulham, dat is een middenvelder en ik vraag me af als dit werkelijk waar is of we een middenvelder nodig hebben van Fulham. We moeten niet gaan kopen om de fans tevreden te houden maar gerichte aankopen!!

  1. BobbyHaarms

   Even tussendoor: Wat vinden jullie van die 4 op een rij bij onze vrienden in 010? Mooi he 🙂

   1. Velibor

    Ja prachtig geweldig en intussen moeten wij ons eigen doodschamen voor wat voor spelletje wij spelen als Ajax zijnde nb! Begin jij de aandacht ook al elders neer te leggen haha.

Reageren is niet mogelijk.