Nu ook intern overleg over kwaliteit grasmat Arena

arena_gras

Belabberd was het spel van Ajax gisteren tegen Heracles en het gras in de Arena hielp niet om mooi voetbal neer te zetten. Het leek bij vlagen wel een ijsbaan weet De Telegraaf te melden. “We praten hier al langer over. Ik heb ook begrepen dat er nu intern over gesproken gaat worden. Het is duidelijk dat het beter moet”, zei  Jasper Cillessen gisterenavond. Overigens benadrukten de Ajacieden dat de staat van het veld geen excuus mocht zijn voor de afgang tegen Heracles. Heracles-aanvoerder Mark-Jan Fledderus  was ook niet te spreken over het veld. “Het ziet er heel goed uit, maar de bovenlaag is heel glibberig. Je heb weinig grip en dat is jammer voor het voetbal. Dit is niet echt genieten.”

Related posts

50 Comments

   1. Amoebe

    Kunstgras….alle topclubs voetballen op echt gras.

    Een knappe grasmat is gerust te creëren….je moet er alleen geld en tijd in investeren.

    Ik zou kunstgras bij Ajax echt een afgang vinden.

    1. FrankiC

     Ik zou het graag met je eens zijn, maar feit blijft dat het niet gelukt is om constant een fatsoenlijke grasmat te houden.

     1. HURBIE

      Overal groeit gras in Nederland tussen de tegels ,maar dan gaan ze een voetbal stadion bouwen met een onbespeelbaar grasveld
      Is dat slecht of niet
      AMETEURS

    2. EvdB

     Het is om te janken
     Verlang naar vroegere tijden met een echte grasmat en kapitaal dat op het veld liep

   2. BobbyHaarms

    Dat ze na 20 jaar eens wakker worden..ach, we zijn het ondertussen wel gewend dat ze achter de feiten aanlopen. Maar kunstgras??? Nee dat nooit!

   3. BobbyHaarms

    Dat ze na 20 jaar eens wakker worden..ach, we zijn het ondertussen wel gewend dat ze achter de feiten aanlopen. Maar kunstgras??? Nee dat nooit!

    1. FrankiC

     Dat is slechts weinig mensen gegeven, maar ik zou er niet te veel achter zoeken.
     Erg alert, dank je Bert.

   4. Remco425

    Het gras was een aantal jaar prima, zelfs uitgeroepen als beste grasmat van Nederland, alleen is dit veld dat er een paar maanden geleden is ingelegd echt naadje. Maar het kan dus wel. En zeker geen kunstgras.

 1. ajaxpers

  Zeikerds, pessimisten en zwartkijkers gaan weer over de trainer beginnen. Echt ondankbaar en kortzichtig. Zoek een goeie therapeut.

 2. huub

  Nou krijgt de grasmat de schuld. de Boer moet een keertje een ervaren middenveld neerzetten en niet met een middenveld met spelers die net uit een lange tijd geblesseerd waren.

 3. huub

  Nou krijgt de grasmat de schuld. de Boer moet een keertje een ervaren middenveld neerzetten en niet met een middenveld met spelers die net uit een lange tijd geblesseerd waren.

 4. Chitsam

  Ik heb alle vertrouwen in Ajax. Geduld is een schone zaak. Ze zijn bezig om alles op i te zetten.

 5. Slingertje.

  Donder die grasmat eruit en gooi er kunstgras in dan ben je van alles af.
  20 Jaar een waardeloos veld is Ajax onwaardig.

 6. Slingertje.

  Donder die grasmat eruit en gooi er kunstgras in dan ben je van alles af.
  20 Jaar een waardeloos veld is Ajax onwaardig.

 7. KBouter

  FdBoer en Overmars komen zometeen aan met een versterking…wedden dat het een categorietje Jody Lukoki is?

 8. ashwin676

  iemand nog boterham met muizenstrontjes gegeten? en ze zijn nu pas wakker? Belachelijk dit!

 9. 1976 forever

  In München is het zomers 30 graden en in de winter legt er een pak sneeuw, nee wij moeten eerst 20 jaar aan kutten?

 10. LeroyT

  Het is drama zowel het veld als het voetbal als intern kan nog wel ff doorgaan maar het heeft geen zin. Ajax gaat niet naar de klote dat is het al. Verschrikkelijk om te zien. En de mensen die denken dat er Europees ooit nog wat gepresteerd gaat worden, ik zal jullie uit je droom helpen. Dat gaat niet meer gebeuren.

 11. Bert62

  Misschien kunnen ze in de leer bij die kakkerlakken, die hebben de beste mat van de hele eredivisie

 12. Velibor

  Dit lijkt weer zo’n stukkie afleiding van de daadwerkelijke shit die er is en me nou niet als azijnzeiker neerzetten want het is langzamerhand allemaal kloten vd bok,het veld,het spel ,de mooie praatjes achteraf van FdB ,laat hem alsjeblieft oprotten want ik ben het helemaal zat die zgn deskundige prietpraat want hij gaat vd zomer toch pleitte, bedankt en ajuu!

 13. Remco425

  Volgens mij zeggen ze ook dat het geen excuus is, maar het veld is nu gewoon kut. Daar is niets over gelogen. Overigens is het veld jarenlang prima geweest en zelfs uitgeroepen tot beste van Nederland. Alleen is dit veld dat er een paar maanden geleden in is gelegd kut. Gewoon snel weer vervangen dus. Maar dat er 20 jaar aangemodderd zou zijn is dus onzin. Daarbij, het schoeisel van de spelers hebben tegenwoordig ook meer een reclame functie dan een praktische.

  1. -buitenkantje rechts-

   Mwah.. Rond de 60 nieuwe matten sinds de opening.. Is dat niet aanmodderen?

   1. Remco425

    Niet noodzakelijk. Als 5 nieuwe matten per jaar de oplossing is en ze daarmee het beste veld van Nederland hebben is dat dus niet aanmodderen, maar dan hebben ze de oplossing gevonden lijkt me. Dat er nu een kutmat inligt doet daar niets aan af. Bijv in de kuip is het veld iedere winter kut, al 60 jaar. Zijn ze daar dan al 60 jaar aan het aanmodderen?

 14. -buitenkantje rechts-

  Nu ook intern overleg.. Wat hebben ze daarvoor gedaan dan? Extern overleg?

 15. -buitenkantje rechts-

  We zouden net als Vitesse een veld moeten hebben die je naar buiten kunt rollen.. Wat ik begrepen heb hechten de wortels van de graszoden niet goed waardoor je een losse(gladde) bovenlaag krijgt. Dat zou dan komen door een tekort aan natuurlijk zonlicht. Dat krijg je als je geen voetbalstadion, maar een evenementenhal bouwt..
  Het enige dat helpt is een miljoeneninvestering of…kunstgras

 16. -buitenkantje rechts-

  Naast een nieuwe mat misschien ook eens tijd om de wedstrijdballen te vervangen..:-)

 17. Indojood

  De beste oplossing blijft om dat lelijke stadion plat te gooien en een stadion zoals Juventus of Dortmund heeft te bouwen

Comments are closed.