FC Twente toont interesse in Zivkovic

0815ajax-willem2_veltman_zivkovic

Richairo Zivkovic is door Ajax verhuurd aan Willem II maar voor vrolijke gezichten zorgt dat nog niet. Zivkovic komt zelden aan spelen toe bij de Tilburgers en nu men Ogbeche van Cambuur heeft overgenomen lijkt de rol van Zivkovic uitgespeeld in Tilburg. Volgens het Algemeen Dagblad heeft FC Twente interesse om Zivkovic voor de rest van het seizoen te huren. Ook Roda JC is inmiddels gelinkt aan de spits die wanneer Ajax en Willem II het eens worden over de afwikkeling van zijn huurcontract opnieuw op huurbasis mag vertrekken naar een andere club.

Bron: AD

Related posts

46 Comments

  1. PvL020

    Rare wending , geen geld en dan een tribune klant willen huren van Ajax. Snap er werkelijk niks meer van.

    1. creutz1977

      mooi.. ruil deal met ziyech wat zakgeld erbij… Maar dan heb je wel een beslissende speler erbij

        1. antonajax

          Een spits heb je niet nodig. Die hebben we al en heet Milik. Deze jongen krijgt alleen geen fatsoenlijke aanvoer waardoor hij niet scoort. Ajax heeft of een vleugelspeler(s) nodig of een speler (Ziyech) die een individuele actie kan maken.

          1. dickst14

            ben het eens dat Millik weinig fatsoenlijke aanvoer krijgt, maar je ziet hem nooit voor zijn man komen bij de eerste paal en een bal vast houden lukt hem ook niet.

      1. FrankiC

        Ha, ik denk niet dat destijds een terugkoopgarantie bij de deal inbegrepen was. Ook in Groningen zijn ze niet van lotje getikt.

      1. Charka53

        Waarom niet het is er weer één met een te groot ego daar koop je niets voor Ajax heeft teamplayers nodig

    1. BobbyHaarms

      (Nog)niet afdanken, prima dat er clubs zijn die Zivkovic willen huren voor de rest van het seizoen. Laat het duidelijk zijn dat het 1 minuut voor 12 is voor meneer, verprutst ie dit dan is het echt over bij Ajax lijkt mij..

  2. Mooi

    Ik denk dat een hele goede club voor hem is waar hij zich goed voelt en niet van het moeten ,bij Ajax is hij toch al afgeschreven wat mij betreft succes.

  3. Hika77

    Toch gek. Bij Groningen liet die echt wel wat zien. Jammer dat hij dat stapje extra in z’n ontwikkeling niet kon zetten. En die stapjes worden nu steeds groter..

  4. lezerG

    Zivko heeft nooit een kans van De Boer gekregen. Kijk even wat voor schitterende goals hij al gemaakt heeft. Een topper in de dop. Maar nee, hij moet rijpen bij andere teams waaronder Jong Ajax, zodat hij net als de andere spelers van Ajax 1, het scoren verleert.

    1. Widi

      Ik geloof dat ik het structureel met jou oneens ben. Steeds als je iets schrijft, denk ik: hoe kom je er toch bij! Maar ik hou het netjes hoor. 🙂

      1. lezerG

        Wat leuk! Dat is interessant op een forum lijkt me. Als iedereen het eens is is er geen donder aan. Hoort ook bij Ajax tenslotte, dat men het oneens is binnen de club.

    2. Remco425

      Hij heeft van De Boer idd nooit een eerlijke kans gekregen maar daardoor is hij het scoren niet verleerd. Bij Jong Ajax maakte hij nog 18 goals in 25 wedstrijden.

      1. Widi

        FbB is volgens mij juist eerlijk en zal altijd het beste team willen opstellen. Hij heeft deze speler dus geen kans onthouden. Iedere speler stelt zichzelf op. Of juist niet. Dat wij hier af en toe alternatieve opstellingen maken, is leuk, maar meer ook niet. Wij werken niet dagelijks met de spelers en wij hebben ook niet de kennis en kunde die FdB heeft. En wij dragen niet de verantwoordelijkheid. Met jou ben ik het vaak eens, Remco, maar nu dus niet. 🙂

        1. FrankiC

          Helemaal met jou eens Widi inzake Zivco. Kansen moet je afdwingen en dat heeft Zivco klaarblijkelijk niet gedaan. Nu hij bij Willem kansen kreeg heeft hij die niet gepakt en krijgt FdB gelijk. Als je dagelijks met hen werkt zie je natuurlijk meer. Toch vind ik dat hij Fischer en Milik veel te lang laat aanmodderen, hoe goed ze dan misschien ook trainen.

  5. vooruitdiebal

    ajax spits. slechter dan Milik is niet mogelijk. De Boer moet spelers laten voetballen niet steeds over en terugspelers. het is om te huilen ons ooit Amsterdamse trots

  6. KBouter

    Zivco is net als Kishna en El Hamdaou en Theo Janssen mondige ecentrieke jongens die vaak hun eigen gang gaan. Daar kan fdBoer niet mee handelen dus moeten ze weg. Ik geloof niet dat Zivco onder dBoer beter word enof gaat spelen, ik zou gaan verkassen naar Twente als ik hem was.

    Maar voorlopig heeft hij niets te zeggen.

Comments are closed.