Sampdoria klopt na miljoenentransfer Èder mogelijk aan voor Fischer

10255vitesse-ajax_fischer1

Volgens Sky Sport heeft Sampdoria Viktor Fischer op het oog nu de Italiaanse club dreigt smaakmaker Èder kwijt te raken. Leicester City zou bij Sampdoria een eerder bod van 10,5 miljoen euro op de aanvaller willen verhogen naar dertien miljoen en dat bedrag komt al een stuk dichter bij de aanvankelijke vraagprijs van vijftien miljoen. De Itaianen zouden nu snel toe willen slaan en Victor Fischer als vervanger willen halen.

Fischer is niet de enige kandidaat want ook Alberto Paloschi van Chievo is in beeld, aldus Sky Sports. De 21-jarige Fischer speelt sinds de zomer van 2011 voor Ajax en speelde tot dusverre 99 officiële wedstrijden voor Ajax 1 waarin hij goed was voor 32 doelpunten en 19 assists. De Deen heeft nog een contract bij Ajax tot medio 2017.

Bron: SkySports

Related posts

45 Comments

 1. Ajacied407

  Veel mensen zullen zeggen: strik erom en doei! Maar ik zeg van niet omdat deze jongen zo goed KAN voetballen. Hij komt er echt wel weer bovenop!

  1. rickert

   Dat zal vast.. maar het kwam er voor zijn blessure niet uit, nu nogsteeds niet. Het is doodzonde dat zijn talent niet tot uiting komt, maar ooit zijn je kansen wat mij betreft op. Het is voor hem misschien ook wel beter om te kijken of hij in een nieuwe omgeving wel weer beter kan ontwikkelen.

   1. BobbyHaarms

    Het probleem met Fischer is dat hij veel te onrustig speelt en veel te gehaast is in zijn handelingen. Gedrevenheid in je spel is goed maar bij Victor is het eerder zijn vijand geworden. Heb nog steeds vertrouwen in die jongen want hij kan het namelijk wel! Maar je kan daar niet eeuwig op blijven wachten..

    1. War

     Hoe zou dat nou komen dat het er niet uitkomt bij Fischer, er zijn meer talenten ver weg gezakt, toch te veel aan banden gelegd door FdB, Klaassen is toch ook geen schim meer van wat het in het begin was, El Ghazi wordt ook steeds minder, jammer !

  2. Afca tino

   Denk je er nu nog steeds zo over na de wedstrijd tegen Heracles??? Pfff strik erom en Sampdoria bedanken dat ze hem überhaupt willen

 2. FrankiC

  Verkoop lijkt me onvermijdelijk als er we een miljoenen bod in de schoot geworpen krijgen. Hopelijk bestudeert Sampdoria niet de laatste 10 wedstrijden. Vervolgens direct Sisto en/of Sam Larson en/of Ziyech halen en geld over houden. Ssssst.

   1. AFCA my World

    Jawel direct Ziyech halen,niet nadenken gewoon doen,anders vertrekt hij naar die kakkerlakken of Anderlecht !

 3. Indojood

  Nog ff en half Ajax speelt straks in de Serie A. Niet doen want het volgende voetbalschandaal in Italië is aanstaande.

  1. AFC98

   Ja idd, moisander speelt er al, en als Klaassen (napoli) en bazoer (napoli/juve) en el ghazi (ac Milan) en viktor dan ook al… Maar denk het niet haha

 4. Geenemotie

  We moeten juist dit team bij elkaar houden. Het wordt anders nooit wat in Europa. We zijn toch geen handelshuis.

 5. Didron

  Waarschijnlijk zal het niet doorgaan, maar anders als de sodemieter een vervanger halen of door laten stromen vanuit jong Ajax!

 6. Oosterse Ajacied

  Op dit moment presteert ie zeer ondermaats. FdB zal hem blijven opstellen, ook als het niet goed gaat. Dat gaat ten koste van anderen die wel lekker ballen en gaat ons nog punten kosten. Geef mij maar Younes. ?

 7. hubert

  Wat een onrust hier. er is nog niks beslist of wat dan ook en het komt toch zoals het komt. gewoon afwachten er word zoveel gezegd en geschreven en er komt maar 2% van uit dus gewoon rustig blijven.

 8. 1976 forever

  Lekker laten gaan, straks een nieuwe trainer en hij komt niet meer aan voetballen toe!

 9. ajaxpers

  Wat een dom gelul! Fischer is een geweldige voetballer en we hebben hem KEIHARD nodig.

 10. Widi

  En de volgende…………terwijl er gewoon niemand komt en niemand gaat. Was het maar vast februari

 11. -buitenkantje rechts-

  Bij een goed bod verkopen.. We hebben op de vleugels minimaal gelijkwaardige vervangers. Denk daarbij Aan Cerny, Muric, eventueel Becker.. Fischer is al zo lang uit vorm dat ik me afvraag of hij wel beter kan.

 12. Pascal tebberman

  Wat zijn ze toch jaloers op Ajax straks iedereen weg en dan is Ajax niks meer waarom omdat onze spelers beter zijn om kampioen te worden blijf van onze jongens af ga maar meer trainen ???⚓️????⚽️.

 13. Hika77

  Mooi, doei. Bedankt voor alles en heb erg genoten dat je de bal steeds te ver voor je uit speelde, hem ongelukkig over de zijlijn speelde en liever voor eigen succes ging ipv overspelen.

 14. Velibor

  Als je hem al zou verkopen dan voor veel teveel geld graag want zij zitten omhoog en wij niet,jammer best wel goeie voetballer maar opvolgers staan volgens mij al klaar!

 15. KBouter

  Fisher staat onder F d Boer al twee jaar stil, Boer maakt geen spelers beter, dus Fisher zal er slim aandoen om te verkassen zoals Vertonghen en Alderweireld deden.

Comments are closed.