Opstelling Ajax – Heracles

opstelling_ajax

Vandaag op de fijne voetbaldinsdag om 20:45 speelt Ajax tegen de nummer 4 van de Eredivisie. Heracles heeft veel ambitie maar zal het erin slagen om de defensie van Ajax te kraken? Frank de Boer heeft voor de zekerheid Leeroy Owusu aan de wedstrijdselectie toegevoegd. Dit uit voorzorg omdat Joël Veltman niet helemaal fit is. Veltman speelt op de rechtsbackpositie omdat zoals bekend is Kenny Tete aan zijn enkelbanden geopereerd is. Ook aanvoerder Davy Klaassen zal nog niet meedoen maar hij werkt flink aan zijn herstel.

Opstelling Ajax: Jasper Cillessen, Joël Veltman, Mike van der Hoorn, Jairo Riedewald, Mitchell Dijks, Riechedly Bazoer, Nemanja Gudelj, Daley Sinkgraven, Anwar El Ghazi, Arek Milik, Amin Younes

 

Related posts

119 Comments

  1. creutz1977

   omdat vd Beek nog niet zoveel wedstrijden achterelkaar kan spelen… En lekker negatief weer over een eigen speler!! wedstrijd moet nog gespeeld worden hé! snap risico met veltman niet… Kan een dure fout worden als hij geblesseerd raakt

   1. DanielenRico

    Ik zie liever vd Beek of Nouri spelen want de laatste wedstrijden speelt Sinkgraven een partijtje slecht

    1. creutz1977

     dat je liever iemand anders ziet is prima… Maar je hebt het over een ajax speler… Dat hij kwaliteiten heeft staat buitenkijf en dat het er nog niet helemaal uitkomt… mee eens… Maar een speler van je eigen club hoor je te steunen… En niet meteen af te schrijven… Ik hoop dat Sink een prima pot gaat spelen…

   2. Litmanen

    vdBeek brengt nog niet echt veel. Sinkgraven is wat harder in de duels.
    Wat ik raar vind is dat hij vRhijn nietvgewoon op rechts zetven vdHoorn voor Veltman achter de hand houdt.
    Maar goed, als we die drie punten maar pakken.

  2. HURBIE

   Beste stuurlui staan aan wal
   Niet surren en zeiken als de wedstrijd nog niet is begonnen
   Je mag er nou eenmaal
   11 opstellen

  1. BobbyHaarms

   En weer geen Fischer in de basis. Hij keek afgelopen weekend ook al niet zo blij toen ie op de bank zat. Hoop wel dat Schöne speelminuten krijgt!

 1. Didron

  Sinkgraven ipv Donny??? Ricardo niet op RB?? Joel evt. niet… Pff, hopen dat de voorspelde 2-0 gehaald word…

   1. dickst14

    tijd voor wim jonk. of de tegenstander verdedigt te veel of valt te veel aan (vitesse), altijd is er wat , maar het voetbal is laf en geen ajax. zit me dood te ergeren. ik ben geen italiaan maar ajax supporter

 2. gambit32

  jammer van sinkgraven ik vind hem te licht met duels beter schone maar ja als we maar winnen vanavond 2-0 is een prima uitslag

 3. dioajax

  hey alle ajacieden ik kan niet de wedstrijd volgen…kan iemand me updates schrijven hoe ajax speeld???

 4. Kmeertens

  Net zolang wachten tot iedereen van heracles weer terug is en goed staat en dan maar weer rustig opbouwen. Gudelj is zijn traptechniek vergeten.

 5. -buitenkantje rechts-

  Tempo moet omhoog.. Te weinig beweging voorin.. Kom op mannen! Drie scheppen er bovenop!

 6. -buitenkantje rechts-

  Buitenspelers hebben dubbele dekking.. Waarom is er geen ruimte in het centrum? Milik onzichtbaar

 7. Kmeertens

  Ik wil ook niet dat ajax complimenten krijgt over het goede verdedigen!! Spelvreugde, creativiteit en mooie aanvallen

  1. War

   Helemaal eens, niet om aan te zien en wat negatief dit Heracles en Milik echt super, super slecht

   1. antonajax

    Milik heeft nog geen bruikbare bal gehad. Behalve net de kopbal. Hoe kun je hem dan als slecht beoordelen. Ik snap de frustratie want ik zit me ook op te vreten maar een individuele actie Vd flanken zou wel eens lekker zijn. De vleugels moeten Milik voorzien van goede ballen en dat gebeurt niet!!

 8. AjaxBarcelona

  Echt heerlijke wedstrijd. Lekkere power, vol energie. Vooral die geniale steekballetjes op snelheid zijn een genot om naar te kijken. Heerlijke acties langs de zijlijn. Hoezo, andere spits. Loopt een perfecte man op die positie, elke bal is raak. Van die vrije trappen krijg je gewoon een natte droom, zo heerlijk. Tot zover het verslag van een gewone thuiswedstrijd van Ajax ……. uit de mooie jaren ……. lang lang geleden.

 9. ajaxhoger

  Het is weer helemaal niks aanvallend , vrije trappen van gudelj zijn waardeloos , er komt er geen een aan , ajax is beter .
  Zo,n elftal moet je toch kapot kunnen spelen , ze moeten hu eigen diep schamen als hier punten verloren worden , achter staat het als een huis , zelfs veltman doet het goed als rechtsback .
  Ik hoop op drie punten

 10. -buitenkantje rechts-

  Druk zetten!! Verdediger eruit.. Middenvelder erin.. Neem aan tenminste dat we nog wel kampioen willen worden…

 11. PvL020

  Ik snap wel dat er geen spits naar Ajax wil komen…….. Ze krijgen toch geen goede bal. Man man man

 12. motorron

  het is toch verschrikkelijk om te zien. die Milik is net een poolse bouwvakker, die beginnen ook goed maar maken niks knap af. wat is die man beperkt.

 13. AjaxBarcelona

  Echt genieten weer. Pilsje in de hand en alleen maar genieten. Zalig. Echt een aanrader om de finale van 1995 terug te kijken op een regenachtige dinsdagavond. Super.

 14. RobbyZ

  Mooi Ajax voetbal weer pfffffff ,maar zeggen sommige hier dan,we staan wel bovenaan! Hoe lang nog?

  1. Indojood

   Één heeft met het ander te maken. Wanneer Ajax mooi, verzorgd en aanvallend voetbal speelt, zit het met het resultaat wel goed. Velen snappen dit niet en blijven onzin uitkramen zoals “als we maar winnen, maakt niet uit hoe”.

 15. Bert62

  We hebben het kampioenschap verspeeld. En dat komt door dat achterlijke beleid van die stomme mongolen die maar niet inzien dat ze in Eindhoven veel slimmer zijn.

 16. John wijnen

  als ajax zo blijft Door blijf voetballen als vanavond dan wordt psv kampioen wand psv winnen morgen toch van excelsior want die die hebben toch altijd dat stom geluk

 17. AjaxBarcelona

  We hebben ze vergeten pijn te doen. Oh, shit we doen onze eigen supporters wel pijn. Ach, bij ander topic heb ik Ruben even “pijn” kunnen doen 🙂 Mij lukt het wel :-))

 18. Ajax1958

  Er is slechts 1 oplossing. Schoon schip maken en een goed verstaander heeft aan een half woord genoeg. Dit gekloot kan gewoon niet meer!!!!!!!!

 19. Velibor

  Trieste vertoning,of je nou Pietje of jantje opstelt Ajax hoort gewoon in eigen huis van die tukkers te winnen en niks anders.

  1. PvL020

   Maar dat weten ze al jaren en telkens de verkeerde schoenen aan, maar ja ze moeten roze, groene of gele schoentjes aan…….. Waar zijn de zwart witte adidasjes !!! Trek noppen aan op zo’n veld

 20. John wijnen

  Ik heb niks tegen ajax maar er moeten andere spelers komen die wel voor het kampioenschap gaan want ajax heeft alleen nog maar verplichting in de competitie terwijl psv op drie fronte strijd als psv op die drie fronten strijd moet ajax toch kampioen kunnen worden omdat ze zich alleen hoeven te richten op de competitie

 21. Indojood

  Slechtste man was FdB. Heeft weer verzuimd om Schöne op te stellen en weigert af te stappen van het zinloze 4-3-3. Dit puntenverlies was onvermijdelijk na 2-1, 0-1 en 1-0.

 22. KBouter

  Schandalig slecht, wanneer komt er eindelijk een verlossing uit het lijden voor de echte supporters. Tijd weer voor een generatie die onder Cruijff bedient heeft, het is niet toevallig dat zowel Gaal als zijn pupil er he-me-maal geen kloten van maken.

   1. -buitenkantje rechts-

    Dan moeten we van de RvC eerst een trainer verkopen voordat we een nieuwe mogen aantrekken..:-)

Comments are closed.