‘Napoli geeft niet op en wil om de tafel met Ajax over Klaassen’

1017heracles-ajax_bazoer_klaassen

Ajax sloeg in de voorbije weken aantrekkelijke biedingen van Napoli op Davy Klaassen en Riechedly Bazoer af. De huidige lijstaanvoerder van de Serie A geeft echter niet snel op, zo weet Sky te melden. De Italianen boden vorige maand een bedrag van twintig miljoen euro voor Klaassen, maar directeur spelersbeleid Marc Overmars weigerde medewerking te verlenen. “De belangstelling is heel concreet, maar Davy wordt niet verkocht”, zo verzekerde Overmars, die Klaassen een nieuw contract tot medio 2019 liet ondertekenen.

Napoli zou afgelopen weekeinde, in aanloop naar het duel met Sampdoria, de basis hebben gelegd voor een vervolggesprek met zaakwaarnemer Sören Lerby. Na afloop van de winterse transfermarkt is de clubleiding bovendien van plan om met de bestuursleden van Ajax om de tafel te gaan. Napoli zou minimaal vijftien miljoen euro moeten bieden, plus een aanzienlijk variabel bedrag.

Het ligt voor de hand dat de Italianen tijdens het vermeende gesprek met Ajax over Klaassen ook over Bazoer willen praten. Ajax wil de jongeling niet voor minder dan een vast bedrag van 25 miljoen euro laten gaan, exclusief een flinke som aan variabele bonussen maar zowel Bazoer als Ajax hebben echter niet de intentie om nu al uit elkaar te gaan.

Bron: Sky

Related posts

37 Comments

  1. Amoebe

   345 miljoen…..jongens kom op nou!!! Geld hebben “wij” genoeg….liever een paar goede spelers op het veld (oké hij heeft een dipje) met een liefde voor de club.

   1. rickert

    misschien snapte je de onderliggende gedachte niet, maar ik bedoel dus dat ze hem niet laten gaan.

  1. BobbyHaarms

   Ben bang dat alles zijn prijs heeft. En helemaal die bende van ellende die er nu zit zie ik er voor aan om toch te gaan onderhandelen, vertrouw ze voor geen cent.

   1. Litmanen

    Ik denk dat, als er heel veel geld geboden gaat worden en de speler zelf zou de gok willen nemen, dan denk ik dat elk bestuur aan tafel zou gaan zitten.
    Als er vanuit de speler zelf de boodschap “no way” komt dan blijft hij. Maar blijkbaar mag Lerby onderhandelen…..

 1. Charka53

  Ik weet dat veel geld leuk is maar als Ajax weer belangrijk in Europa wil worden hou die jongens binnen !!!!

 2. nick-afca95

  Fack off! Ga lekker je eigen spelers opleiden. Ik vind trouwens ook dat als we ooit een keertje verder willen komen er bepaalde spelers vastgehouden moeten worden, geef de echt dragende spelers een contract met een hoog salaris en leg zo de basis voor meer europees succes.

 3. Mido

  oprotten…. Geen fabriek meer zijn voor andere clubs! maar zelf de top gaan bereiken ook in Europa

  1. Amoebe

   Geen fabriek zeg jij….ik denk dat de halve eredivisie/eerste divisie een Ajax verleden heeft. Ook als je Europees kijkt denk ik dat Ajax in de top staat.

   Het is nu eenmaal iets wat bij Ajax hoort….net zoals goed voetbal….dat zijn we helaas een beetje kwijt.

 4. HURBIE

  Als AJAX nou eens begint met veel en veel hogere bedragen te vragen dan komen ze ook niet zo snel
  We zijn de PRIJSMEPPET NIET

 5. DennisTheMenace

  Ajacied in hart en nieren. Echte aanvoerder ook, maar iedereen is vervangbaar: 25M voor Klaassen 8M voor Ziyech en het probleem is opgelost. Dhr. Netto blij, en mijns inziens gunstig voor Ajax: dr komen een hoop goals voor terug.

  1. Didron

   Op zich een goede redenering…, echter wil Ziyech naar ons aller Ajax? Heeft aangegeven naar het buitenland te willen…

   1. DennisTheMenace

    Maar Anderlecht (wat volgens mij de grootste kanshebber was) heeft Djuricic al gehuurd voor de rest van ’t seizoen.

 6. Didron

  Je kunt hun volharding prijzen, maar de prijs voor zowel Klaassen als voor Ba(as)zoer mag ook wel omhoog!

 7. ajacied078

  klaassen voor 25mil kan je bijna geen nee verkopen. zn opvolger heb je toch al in huis. van de beek en die is stukken beter in vorm ook op het moment. bazoer kan je volgend jaar voor 3x dat bedrag verkopen als hij zo doorgaat die gaat echt niet naar napoli. denk dat real barca of bayern de enige opties voor bazoer zijn.

  1. Remco425

   Dan vergelijk je een Van Beek in vorm met een Klaassen in een dip. Is geen eerlijke vergelijking en Van Beek gaat die dip ook nog krijgen. Plus een stukje ervaring die hij mist met het ook op de CL volgend seizoen.

 8. pietprecies

  Eerst 20 en daarna 15?? Minimaal 50 en anders niet, ze kunnen zo veel willen, Ajax zegt nee dus is het nee einde verhaal

 9. bezemsteel

  Dus als ik het goed begrijp heeft overmars vorige maand een bod van 20 miljoen op klaassen geweigerd, en zegt ie nu dat ie minimaal 15 moet kosten exclusief bonussen? Wat is dit voor kutzooi, zeg gewoon 50 miljoen minimaal dan kan het miss zakken naar minimaal 35 miljoen maar als je klaassen aanbied voor 15miljoen kan je jezelf toch niet serieus meer nemen?

  1. Indojood

   Ik lees nergens dat Overmars dit heeft gezegd. De Italianen denken waarschijnlijk dat ze na deze wintertransferperiode minder hoeven te bieden. Je hebt wel gelijk dat we meer moeten vragen nu ze hem zo graag willen hebben.

 10. lezerG

  Waarom blijven al die jongens niet lekker bij Ajax? Alsof het buitenland zaligmakend is.

 11. Velibor

  Wel fijne pizzaatjes daar trouwens! 35 miljoen en wij die maffe Slowaak of sloveen wat is het?zo niet dan niet doei wat denken die lui nou eigenlijk ! ?

 12. ajaxhoger

  Napoli heeft niks te willen , flikker op en ga ergens anders kijken , hou overmars maar in de gaten , die verkoopt zijn moeder nog als hij geld ziet .

 13. knudde32

  ook ik wil dat ze blijven maar wat een moraalridders hier zeg Ajax doet namelijk het zelfde bij andere clubs als het zo uitkomt en dan hoor je niemand

 14. Henriette kip

  Ga alsjeblieft niet in Italië spelen. Trouwens blijf nog minstens 2 jaar bij Ajax. Dan komt alleen maar jullie voetbal ten goede. Bijna iedereen die jong weg ging belandde op de bank, nu zeker nog niet doen dus.

Comments are closed.