L’Equipe: ‘Bertrand Traoré komt naar Marseille’

2812Bertrand_Traore

De Franse krant L’Equipe weet te melden dat Bertrand Traoré naar  Olympique Marseille gaat en daarmee zou Ajax achter het net vissen. Chelsea zou een overeenstemming hebben over het verhuren van de aanvaller. Marc Overmars liet al een paar keer doorschemeren dat Ajax Traoré een prima aanwinst vindt. Door concurrentie bij Stamford Bridge zit Traoré veel op de bank dus een transfer lijkt aannemelijk. 

 

Related posts

51 Comments

  1. Didron

   Inderdaad zwaar verwachtbaar…, nu maar hopen dat FdB door het groene licht van de RvC alsnog een goede aanvaller halen kan voor de sluitingsdatum…

   1. AjaxKat

    Gezien de krappe tijd denk ik dat alles vanaf nu alleen maar een paniekaankoop kan worden. Denk dat ze het geld beter kunnen houden. Qua aankopen richten op aankomend seizoen. Of… nu Santos van NEC halen die maar een paar ton moet kosten, las ik.

    1. De Ajacied

     Toch wel erg jammer dat Traoré niet naar Ajax komt, zelf denk ik dat het ook een gloeilampe Guus ligt hoor, hij zal Ajax nooit gaan versterken ten opzichten van die boere,
     Hoop op Klaas Jan Huntelaar ???? als spits

     1. Remco425

      Ik denk dat dat wel meevalt en hij het Nederlandse in zn totaliteit best wil helpen, alleen heeft hij denk ik niet voor het zeggen waar hij naartoe gaat

  2. -buitenkantje rechts-

   We moeten de realiteit onder ogen zien dat topspitsen niet naar Ajax komen.. Het is dan ook niet verstandig via de pers namen te noemen die toch niet komen.. Scheelt een hoop frustratie en teleurstelling.

   1. Remco425

    Het scheelt inderdaad frustratie en teleurstelling, maar door ze wel te noemen scheelt het weer veel onnodige boosheid dat ze het niet eens zouden proberen. M.a.w. eigenlijk kunnen ze het niet goed doen wat dat betreft.

 1. Georgio

  Hiddink wil niet dat Ajax kampioen word klootzak echt een PSV,r. Maar we worden het toch wel hihi

     1. Amoebe

      Topspelers willen niet in Nederland voetballen….dat is toch vrij duidelijk!!

      Tuurlijk kun je mega salarissen geven aan middelmatige of overjarige spelers….maar dat is toch niet de bedoeling?

   1. Remco425

    Al zouden ze het wel willen betalen, Traore gaat liever in de Ligue 1 spelen dan in de Eredivisie. En geef hem eens ongelijk.

    1. Zlatan

     O k Sonsee , misschien weet hij meer dan degene die er was , ( kan hij dat kenbaar maken .

  1. HURBIE

   Gewoon eigen jeugd spitsen een kans geven , kunnen het systeem
   Of Huntelaar moet komen dan word het een ander verhaal

   1. Remco425

    Mee eens. Ik denk niet dat er spitsen zijn van een niveau boven Milik die naar de Eredivisie willen komen.

  1. BobbyHaarms

   Precies, er rollen altijd allerlei namen over de tong maar puntje bij paaltje zal er wel weer een goedkoop afdankertje gepresenteerd worden voor weinig (al hoop ik dat ik ernaast zit)

 2. Sonsee

  Laat Ajax zich maar focussen op wat anders. Ik persoonlijk vind de Franse competitie geen moer aan. PSG staat met een straatlengte voor en de rest kwakkelt er maar achteraan.

   1. Sonsee

    Idd, dat komt over het algemeen dat er rijke mensen met invloed een club leiden. Maar bij Bayern is dat niet het geval die doen gewoon lafjes de concurrent leeg kopen.

  1. Remco425

   Maar is kwalitatief een stuk beter dan de Eredivisie. En als je daar uitblinkt is de kans groter om naar een echte topclub te gaan. De Eredivisietoppers gaan over het algemeen naar middenmoters in de topcompetities.

 3. vanzanten

  Ik weet nu onderhand wel wie er allemaal niet komen. Ik kijk uit naar berichten over wie er wel komen.

 4. Ajax1958

  Volgende topics: VdV komt niet, Huntelaar komt niet, Zlatan komt niet, Suarez komt niet, Zlatan komt niet enz, enz………..zucht

 5. wikr

  Misschien heeft Marc hem op een zondagochtend gesproken en we weten inmiddels dat ie dan niet op z’n best is.

 6. Indojood

  Jongens, we zien het wel op 1 februari. Verwacht er niets van, dan kunnen we alleen maar verrast worden.

  1. Widi

   55.000 per week. Dat verdient hij. Laat hem lekker ergens heen gaan waar dat betaald wordt.

 7. Iamsterdam2015

  Snap het niet. Hoor al twee weken dat hij niet komt omdat GH hem niet wil laten gaan. Dan weer wel dan niet nu weer Marseille. Laten we afspreken dat als er überhaupt contact komt tussen Chelsea en Ajax er over wordt bericht. Sorry met alle respect maar wat is de meerwaarde om te vermelden dat een speler van Chelsea naar Marseille gaat????

 8. Pantelic

  Al zou AJAX met een speler bezig zijn, mogen ze niets naar buiten brengen vanwege de beurs. Ik zeg knal die 60 miljoen op tafel en dan kunnen we weer een voetbalclub worden inplaats van een beursgenoteerd bedrijf.

Comments are closed.