Ajax beloont magere opkomst uitfans Heracles met plaats in Skyboxen

0126skybox_arena

Slechts 15 Heracles-supporters hebben de moeite genomen om dinsdagavond hun club te steunen bij de uitwedstrijd tegen Ajax. Zij mogen dat wel doen vanuit twee skyboxen in de Amsterdam ArenA. Samen met de begeleiding vanuit de Almelose club worden de supporters ondergebracht in twee skyboxen, zo laat de club via de officiële kanalen weten. Daar wordt men bovendien voorzien van hapjes en drankjes.

Het betreft een voorstel van Ajax en komt ten goede aan vijftien supporters van Heracles. De afstand in combinatie met de speeldag en het aanvangstijdstip van het duel maakt het namelijk voor veel supporters een lastige avond om hun club achterna te reizen. In een bericht op de eigen website laat Heracles weten dankbaar te zijn voor het aanbod. “In het kader van normalisatie in het voetbal is dit een prachtig voorbeeld van de Amsterdamse club”. Wij zijn beneuwd wat de tegenprestatie is van Heracles als de Ajax-fans de eerstvolgende keer naar Almelo afreizen.

Bron: Heracles.nl

Related posts

27 Comments

   1. De Ajacied

    Mooi gebaar van Ajax
    Zo kan het dus ook he,
    Kunnen andere clubs wat van leren!!!!
    Wens de Heraclieden een gezellige avond maar wel zonder punten ⭐️⭐️⭐️

   1. BobbyHaarms

    Mooi gebaar van Ajax! En dan zou het mooi zijn als de skyboxen ook eens beschikbaar worden gesteld door Ajax als supportershome voor ons trouwe supporters. Kunnen we daarna gelijk vanaf daar de wedstrijd volgen 🙂

 1. wikr

  Kunnen we mooi de kaarten voor het uitvak gewoon verkopen aan Ajax supporters. Mooi gebaar en wie weet financieel gewin. Slim. Nu maar hopen op een vol stadion.

 2. Kevke87

  ik vind het prachtig. precies wat ze zeggen, in het normalisatie ban het voetbal is dit gewoon heel mooi. alleen het mooiste zou zijn, als ajax of wij er niks van terug verwachten als tegenprestatie.

 3. EugAjax

  Meteen weer wat terug willen valt me op uit artikel Wees eens blij met een fantastisch aanbod van Ajax voor een select groepje supporters van Heracles.

 4. ajaxajaxajaxaj

  Bij Heracles krijgen de uitsupporters van Ajax al jaren koffie/thee en broodjes kaas/ham bij aankomst. Geweldige geste.

 5. Cootje Adriaanse

  Hele sympathieke actie. Complimenten! En leuk te horen dat de band tussen Ajax en Heracles zo goed is. Zo zou het tussen meer clubs moeten zijn.

Comments are closed.