Tete weken aan de kant met gescheurde enkelband

0123ajax-vitesse_tete

De blessure die Kenny Tete heeft opgelopen tijdens de wedstrijd tegen Vitesse blijkt ernstiger dan verwacht. Tete heeft zijn enkelband van zijn rechtervoet afgescheurd, zo heeft onderzoek in het ziekenhuis vandaag uitgewezen. Een fikse tegenvaller voor de verdediger die naar schatting tien tot twaalf weken niet inzetbaar zal zijn. Tete zal deze week nog worden geopereerd.

Bron: Ajax.nl

Related posts

62 Comments

  1. Didron

   Inderdaad Indojood!!. Bobby en ik hadden het ook al gepost bij het selectie topic. Ricardo moet inderdaad blijven nu!

  2. Remco425

   Mee eens. Ik uitte in het topic over de interesse van Everton in Van Rhijn al mijn twijfels over het doorgaan van die transfer

   1. De Ajacied

    Wat een ellende voor Tete zeg, heel veel sterkte
    En Ricardo moet er nu weer staan, dat komt vast goed toch?? ⚽️⚽️

     1. De Ajacied

      Wordt DOL van jou jonge
      Ik vraag niemand om te reageren of wel?
      En zeker niet jou D(R)OL !!??

  1. Litmanen

   Als ik Ricardo was eerst maar eens een goed gesprek met De Boer. Hij micht weg toen De Boer ook al wist dat Tete zijn enige alternatief was.
   De Boer kon toch weten dat dit kon gebeuren? Ben benieuwd maar het zou me niet verbazen als Van Rhijn vertrekt. De Boer had gister geen vertrouwen in hem en nu wel??????

 1. Joeguh9

  Erg vervelend, nu gewoon het vertrouwen aan Rhijn geven. Haha als hij verkocht was werd er waarschijnlijk iemand als Daan Bovenberg gehaald door Overmars. Sterkte Kenny, goed herstel!!

 2. Geenemotie

  Dus echt een schandalige overtreding. Je zag het al, gericht op het uitschakelen van een spelen. Tuig!!!

 3. HURBIE

  Verschrikkelijk sneu voor Tete ging zo lekker maar dit hoort er ook bij

  Maar niet in deze mate Sterkte man hoop op een snelle genezing

 4. Geenemotie

  Ik zeg, Veldman op rechts en v d Hoorn in centrum. Deed het prima. Van Rijn verkopen.

  1. BobbyHaarms

   Uiteindelijk zal van Rhijn ook wel verkocht gaan worden, maar denk dat het nu even beter is om hem te houden tot de zomerstop.

 5. AjaxBarcelona

  Van Rhijn niet tegenhouden. Ik vrees dat wanneer je hem nu een plek geeft dit over 3 wedstrijden weer voorbij is. Dan is hij zijn kans kwijt op een transfer.

 6. PvL020

  Waarom roept iedereen van Rhijn? Snap het wel maar zakte wel vreselijk door het ijs laatst tegen Molde

  1. Didron

   Moment opname, PvL020, vergeet niet dat hij een WK finale op zijn palmares heeft! En voordat Kenny zijn plek overnam was Ricardo de onbetwiste nr1 op de RB positie!

   1. PvL020

    Klopt maar had Stekelenburg ook…… Ik denk alleen dat hij nu ook met z’n hoofd ergens anders is en dan is het moeilijk omschakelen en daar moet ook Ajax aan denken. Dan nemen ze wel een risico om hem op te stellen

    1. Didron

     Zou kunnen, maar met zeg 10-12 weken constant basis heeft hij wel weer meer transferwaarde…

     1. PvL020

      Ook weer een punt, àls hij niet eerder weg is. Hij mag weg en vd Hoorn nou net niet. We gaan het zien maar in een andere topic staat al dat hij Tete vervangt. Ik gun het hem wel en hoop op een goede wedstrijd voor hem. Wel aanvallender dan Tete trouwens dus 2 aanvallende backs!!

     2. Duif

      Ik zie toch liever een verdedigende RB die minder aanvalt dan een aanvallende RB die niet kan verdedigen

     1. Indojood

      Iedereen heeft Vd Wiel en V Rhijn wel eens verwisseld. Zelfde kleurtje, type, positie. Het hadden broers kunnen zijn. 🙂

   2. Widi

    Je weet toch ook dat hij geen schim meer is van wie hij toen was! Ruud Krol speelde 2 WK finales. Maar die stellen we toch ook niet op!

 7. emilio74

  damn,, beste speler van Ajax. Eerst die aanslag op Cilesen en nu dus Tete. Wie is de volgende?

 8. Roberto

  Je hebt clubs die bewust bepaalde dragende spelers het veld uit willen schoppen. En dat laat de scheids gewoon toe….schande!

  1. vanzanten

   Als je een bal de tribune in schopt krijg je dezelfde straf (geel). Ik snap dat niet echt. Maar ik ben dan ook geen scheidsrechter.

 9. hackitjacki

  Erg vervelend voor Tete, beterschap! Vond veltman het overigens erg goed doen op rechts eigenlijk en van der hoorn ernaast. Van Rijhn als standin voor Veltman dan. Geen versterking nodig. Desnoods die jongen van de A1, owusu dacht ik, minuten gunnen.

 10. Pascal tebberman

  Beterschap tete rust lekker uit en moedig Ajax aan op de bank ???⚓️????⚽️.

 11. AFCA Raf

  Net nu we van Feyenoord uhuum Kut Kakkerlakken afzijn en ons alleen op PSV moeten richten is onze beste speler 3 maanden geblesseerd ?

 12. Kuijff

  Baalzooi. Hoop dat Ricardo opnieuw een kans krijgt. Wij een back die heeft laten zien dat hij het kan, hij de kans om zich in de kijker te spelen…

 13. -buitenkantje rechts-

  Wel degelijk een aderlating.. Ajax leunt de laatste wedstrijden op de verdediging. De nul wordt vaak gehouden dankzij de verdediging.. Nu een belangrijke speler wegvalt uit de verdediging kan dat wel eens gevolgen hebben. Hoewel ik vd Hoorn uitstekend vond invallen!

Comments are closed.