There are no ads, please add some


Selectie voor duel met Heracles: Klaassen en Tete ontbreken

opstelling_ajax

Frank de Boer doet voor het duel met Heracles weer een beroep op Ricardo van Rhijn die de geblesseerde Kenny Tete moet vervangen in de defensie. Tete liep zaterdagavond tegen Vitesse een enkelblessure op en is nog niet voldoende hersteld. Ook voor Davy Klaassen komt het duel tegen Heracles nog te vroeg.

Selectie:

Jasper Cillessen
Ricardo van Rhijn
Joël Veltman
Mike van der Hoorn
Riechedly Bazoer
Viktor Fischer
Daley Sinkgraven
Arek Milik
Amin Younes
Lasse Schöne
Anwar El Ghazi
Jairo Riedewald
Thulani Serero
Nick Viergever
Nemanja Gudelj
Diederik Boer
Mitchell Dijks
Donny van de Beek

Bron: Ajax.nl


Gerelateerde posts

34 reacties

  1. FrankiC

   Laten we niet al te veel stappen overslaan, Luigi. Ik ben al blij als we Kasper vanavond eens 1,5 uur bij Jong Ajax tegen NAC aan de gang mogen zien. Een keer tegen kerels als Dingsdag en Fereira opboksen ipv tegen tieners in de A1, anders weet je nooit hoe ver hij is.

 1. FrankiC

  Zou Van Rhijn spelen of toch Van der Hoorn, die ik zaterdag overigens erg goed vond. Cerny mag wat mij betreft de plaats van Fischer innemen, tot Sam Larson (en Ziyech of Traoré) komt….

   1. Didron

    Mee eens, Hurbie, tevens kun je (door zijn lengte en kopkracht) Mike ook gebruiken als breekijzer voorin!

  1. Litmanen

   Uit de interviews met De Boer blijkt dat hij de eindopstelling in de verdediging niet wil veranderen. Overigens jammer omdat ik liever Veltman in het centrum zie. Riedewald maakt van de laatste lijn de meeste foutjes en ik heb het idee dat Veltman hem meer op zijn huid zit dan vdHoorn.

 2. FdB=Ajax

  Ik wordt echt ziek van al die supporters hier die onze talenten gelijk weer bij het vuil willen zetten zodra ze een dip hebben. Fischer is nu opeens degene die niks meer kan, afgelopen weken was het El Ghazi die wel met een strik erom naar de Serie A mocht vertrekken.
  Dit hoort nou eenmaal bij jonge spelers, die kunnen niet een heel seizoen goed spelen! Maar als je wil dat hun potentie er nog uit gaat komen, kun je ze het beste vertrouwen geven!

  1. FrankiC

   Vertrouwen komt te voet en gaat te paard. Hoe lang mag Fischer geen pepernoot raken. Heeft Milik wel het talent waarvan we dachten (of hoopten) dat hij zou hebben? Santos (NEC en is m.i. Geen Ajaxspits overigens) wint elk duel om een niet bruikbare bal, Milik geen één. Het houdt een keer op. FdB heeft al te lang mededogen met sommige spelers. Met El Ghazi komt het goed. Hoe lang moeten Ziyech en Larsson de pannen van het dak spelen om in de kijker te komen?

 3. Didron

  Cillessen – van Rhijn – Veltman – Riedewald – Dijks – Gudelj – Ba(as)zoer – van de Beek – Younes – Milik – El Ghazi/Shone

    1. Didron

     Sorry Bobby, had jouw post (minuut eerder) nog niet gelezen, ik had ook een post gedaan…

 4. Didron

  Kenny is tot 12 weken uitgeschakeld door een gescheurde enkelband 🙁 🙁 Ricardo maar niet verkopen lijkt me zo!!

 5. BobbyHaarms

  Hee Didron haha, we hadden het allebei tegelijkertijd gelezen denk ik. Beiden ongeveer gelijk geplaatst, maar dit bericht is ook dubbel balen natuurlijk…Tete is 1 van onze grootste dappere strijders!

 6. ajaxhoger

  GVD , ,Tete een afgescheurde enkelband opgelopen , wel door die zware overtredingen van vitesse .
  De scheids had veel meer geel moeten trekken .
  Nu zal van Rhijn wel moeten blijven denk ik , dan zullen we ook wel naar versterking kunnen fluiten .

 7. AjaxBarcelona

  Volgens mij is Veltman toch van origine rechtsback? Ik denk dus Veltman rb en vd Hoorn centraal achterin. Moet kunnen lukken. Van Rhijn was de laatste inval beurten in mijn ogen te wisselvallig en te zwak.

  1. SPHAFCA

   Dat zou raar zijn, als Veltman een rechtsback zou zijn. Tete heeft in de jeugd namelijk altijd cv gespeeld. Hadden ze denk ik wel van plek gewisseld

 8. ajaxpers

  Van Rhijn is een betere RB dan Veltman. Vd Hoorn als reserve voor Veltman en Riedewald

  1. Widi

   Ja. Ik zie nog liever Katja Schuurman. Maar er moet een goede verdediger staan. En dan kiest FdB voor v/d HoorN.

Reageren is niet mogelijk.