There are no ads, please add some


RvC geeft Overmars groen licht voor aantrekken aanvaller

0508Nebojsa_Gudelj_Overmars

Marc Overmars heeft van de RvC  toestemming gekregen om een nieuwe aanvaller te contracteren. De RvC hield eerder vast aan het standpunt dat er eerst een speler moet worden verkocht alvorens men een nieuwe speler kon aantrekken maar blijkt nu toch in te stemmen met de wens van Frank de Boer.

‘We zijn inmiddels meerdere mogelijkheden aan het bekijken en zullen kiezen voor de beste optie. Een terugkeer van Siem de Jong is uitgesloten omdat hij heeft aangegeven dat hij liever niet in de spits wil spelen. Het kan ook zijn dat wij intern de spitspositie oplossen met El Ghazi, Fischer of Klaassen en dat we dan een buitenspeler aantrekken’, aldus Overmars. Ajax heeft nog een week de tijd om zaken te doen alvorens de winterse transferperiode sluit.

Bron: De Telegraaf

 


Gerelateerde posts

82 reacties

  1. marvinww

   geen slechte spelers dit keer!! nadat we al hebben mogen genieten van vd hoorn, duarte milik(ook matig), gudelj enz

   1. Zlatan

    Hier wordt ik kots van , dat gelul ! Er zijn al genoeg ( niet goed genoeg ! Spelers gehaald , die daarna toch maar weer weg moeten .

  2. antonajax

   Ik zat te denken aan Ricky v wolfswinkel. Huren van Norwich met optie tot koop, zit bij betis nu zelfs op de tribune.
   Nederlandse jongen met een goede mentaliteit.

    1. antonajax

     Dat is altijd afwachten natuurlijk. Niemand is een garantie. Traore ook niet, Sanogo weten we nu ook van niet dus het blijft afwachten.
     Maar deze jongen kent de competitie en spreekt de taal dus ik denk dat het wat kan worden

  3. HURBIE

   Snel toestemming van de RVC 1 week voor het sluiten van de transferperiode
   Hoop dat ze voor die tijd al genoeg hebben rond gesnuffeld SUKKELS

  1. BobbyHaarms

   Ze geven groen licht…dus ze hebben eindelijk het licht gezien? Ik mag hopen dat de heren hun huiswerk al vooraf gedaan hebben en nu onmiddellijk tot actie zullen overgaan om de beste optie te contracteren. En kom nu niet weer aan met een zielepootje die bij zijn eigen club nooit speelt en verhuurd mag worden voor weinig!

   1. Zlatan

    Ja Ziyech is een goeie voetballer, goed genoeg voor Ajax ?nu geen paniek aan koop AUB ,

 1. DennisTheMenace

  Alleen een echte topper anders niet! Vroeger was ’t een uitgemaakte zaak: de beste speler van de eredivisie kwam naar Ajax. We hebben middenvelders zat, maar toch als de sodemieter ophalen die Ziyech.

  1. f-side64

   ajax had beter ipv gudelj en sinkgraven ziyech kunnen halen want ik vind die ex az en ex h’veen behoorlijk waardeloos ik snap niet dat schone en serero niet spelen en waar is j. heitinga gebleven

   1. BobbyHaarms

    Heitinga zien we niet meer terug, hooguit in noodgevallen. Dat Schone niet speelt gaat er bij mij ook niet in

    1. Litmanen

     Gudelje en Sinkgraven waren net zo belangrijk voor hun club als nu Zyech voor Twente, dus geen enkele garantie.
     Hij speelt nu met brandhout in Enschede.

     1. Velibor

      Zo is dat, die jongen is toch ook nog geen twintig of wel,wat verwachten ze dan eigenlijk een nieuwe JC voor weinig? Nodig of niet ik vind dat zyjech sowieso gehaald moet worden en dan misschien een ander type spits erbij want milik moet je natuurlijk nog lang niet afschrijven.

     2. Litmanen

      Vergis je niet, je zou Bazoer, Klaassen en Ghazi zo maar kwijt kunnen raken in 1 week. Die kun je op dit moment nog niet aanvullen uit de jeugd. Het is alleen maar mijn mening, maar ik vind vdBeek nog geen sterkmaker. Dus je zult voorbereid moeten zijn.

     3. Litmanen

      Zet hem maar eens tussen de jongens van Ajax en pomp hem vol met opdrachten, dan praten we weer.

 2. Geckoo

  Sinds wanneer bepaalt de RvC dit? Lijkt me een vreemd verhaal. RvC moet toezicht houden, geen beslissingen nemen in transfer beleid.

  1. AjaxKat

   Doen ze ook niet. Het gaat nu precies zoals je omschrijft: de RvC houdt toezicht. Er wordt dus niet zomaar met geld gesmeten. Het technisch hart en FdB vinden dat er een nieuwe speler moet komen en dat verzoek leggen ze o.a. neer bij de RvC.

   Vindt trouwens dat er te weinig bekend is over Santos van NEC. Nr. 3 topscorer Eredivisie die voor een paar ton te halen is. NEC zou interesse hebben in Zivko las ik gisteren. Misschien dat Ajax dan nog meer van de prijs eraf kan halen.

  1. ajaxhoger

   Janssen Is anders al weken lang goed bezig , beter als die heikneuter Milik , het ligt natuurlijk wel gedeeltelijk aan de medespelers .
   Als je geen bal goed krijgt kan je er ook geen reet mee doen , dus wat is wijsheid .
   Dat is natuurlijk een heel grote vraag , je weet het namelijk nooit , ook die bedweters hier niet .
   Ik ook niet , maar zei ook niet .

  1. ajaxhoger

   Ik weet het antwoord al , we hebben ons ons best gedaan , niks gevonden, dadelijk komen ze nog met Kazim uit de hoge hoed hahahahah

 3. Indojood

  Iets veel belangrijkers. Lees net op de Telegraaf dat die kleine held Nathaniël genezen is verklaard!!!! Fanstastisch nieuws!!!!!!

  1. ajaxhoger

   Dat is helemaal goed , dan is de donatie toch goed terecht gekomen , en ja ik heb ook gedoneerd .Voor er vragen komen natuurlijk .
   Heel fijn om te horen , dan is voetbal bijzaak .

  1. nick-afca95

   Dat is wat ik me dus ook afvraag. Waarschijnlijk is het budget erg laag waardoor er een speler word gehuurd of er een speler word gekocht die niet geel toevoegt. En dan wijst iedereen weer naar Overmars omdat hij zo gierig zou zijn. En de RvC maar zitten op het geld…

 4. Remco425

  Buitenspelers kunnen we beter niet meer van buiten halen. Die trekken allemaal naar binnen en daar hebben we er genoeg van. Geef voor die plekken liever jeugdspelers de kans. Een nieuwe spits moet beter zijn dan Milik en daarvan lopen er niet veel rond die ook in de Eredivisie willen (blijven) spelen.

   1. ajaxhoger

    Kunnen ze ook meteen een buitenspeler kopen die iemand voorbij kan en niet naar binnen knijpt , twee vliegen in een klap heet dat .
    Ik ben toch bang dat dat te hoog gegrepen is .

 5. Iamsterdam2015

  Ja tuurlijk weer een buitenspeler. Ep Ghazi Klaassen en Fischer zijn toch geen spitsen?!?! Pffft, willen ze geen kampioen worden of zo?!?!

  1. BobbyHaarms

   Dat zou fantastisch zijn! Maar die komt nog niet hoor vrees ik, dan eerder nog Huntelaar proberen te paaien voor een terugkeer

 6. Gertje

  Huntelaar halen ; betaal hem drie miljoen per jaar elftal speelt in dienst van Huntelaar , wij halen dan champions league inkomsten minimaal 20 miljoen makkelijk reken sommetje toch

 7. Indojood

  De komende week kijken we met z’n allen uit naar wie er NIET zal komen en zal de teleurstelling weer groot zijn. Laten er er gewoon niks van verwachten.

 8. LeroyT

  Haal gewoon Huntelaar Rn betaal hem 2,5 mil in het jaar. De rest begrijpt dat echt wel hoor. Met zo’n spits wordt je lachend kampioen in Maart al.

 9. Germain

  Lees 2 keer Haller als nieuwe spits. Nu 3 keer !! Verdubbel zijn Utrecht salaris en hij komt naar Ajax om ze kampioen te maken en Europees te verbeteren

 10. Nummer 12

  Vraag me echt af wat Huntelaar zou toevoegen in dit systeem ! Ajax moet lekker 4-4-2 gaan spelen met dit spelersmateriaal

 11. ajaxhoger

  Haal gvd Sisto maar , die kan wel een manneke voorbij , misschien krijg Milik dat ook een bal goed .

 12. Remco072

  Boilesen,Sinkgraven,Viergever,Sanogo,Milik en Diederik Boer mogen wat mij betreft vertrekken. Zie hier weinig potentie in tot nu toe. Verder nu 2 à 3 gerichte aankopen doen o.a. Siyech,Traore en wie doet Ajax nog wat dit seizoen en volgend seizoen wanneer de rest behouden blijft. Iemand hier mee eens of een andere optie?

  1. Ajaxslied

   lol waarom zou je boer wegdoen.
   Hij is gewoon een goede reserve keeper die weet dat hij alleen speelt als jasper uitvalt en dat accepteert.

 13. -buitenkantje rechts-

  Nogmaals.. Het ligt niet aan welke speler dan ook.. Het ligt aan de manier van spelen!! Een topspits kan Ajax niet aantrekken.. Dus het wordt weer een gokje of een talent dat nog 2 jaar moet wennen aan het “Ajaxsysteem”

Reageren is niet mogelijk.