Zivkovic mag alweer weg bij Willem II, Roda JC genoemd als optie

0815ajax-willem2_veltman_zivkovic

Richairo Zivkovic mag alweer weg bij Willem II. De spits werd door Ajax voor een seizoen aan Willem II verhuurd, maar kan daar geen potten breken. Zaterdag behoorde de Ajacied niet eens tot de wedstrijdselectie van Willem II en zat op de tribune. Tegenover zowel Voetbal International als Fox Sports gaven de Tilburgers aan dat de aanvaller mag vertrekken als hij dat wil. RTVNH verslaggever Rob Wanst weet te melden dat Zivkovic voor de tweede seizoenshelft in beeld bij Roda JC.

Willem II coach Jurgen Streppel wil niets bevestigen, maar het is duidelijk dat de Ajax-huurling er in ieder geval niet echt goed op bij de coach van de Tilburgers.
“Richairo is hierheen gekomen om te spelen, en dat is nu niet het geval. Eerlijk gezegd denk ik ook niet dat hij na de winterstop nog veel gaat spelen”, verduidelijkte Streppel voor de microfoon van FOX Sports. De oefenmeester heeft er echter niks op tegen als Zivkovic bij Willem II blijft. “Ik ben hem niet zat, maar we maken nu een andere keuze met andere spelers op de vleugels.”

Related posts

59 Comments

  1. BobbyHaarms

   Klopt. Helaas, maar het begint er toch steeds meer op te lijken dat er iets goed mis is met deze knul zijn mentaliteit. Met alle respect voor Willem II hoor, maar als je van Ajax komt mag je toch wel verwachten dat je daar behoorlijk kan meekomen. Zie hem ook niet zo snel terugkeren naar Ajax op deze manier.

    1. Charka53

     In het verleden heb ik al eens gezegd dat deze jongen niet de goede mentaliteit heeft en zijn houding stond mij niet aan ik ben bang dat ik gelijk heb ,wel jammer het leek een een goede aankoop te zijn.

     1. lezerG

      Vreemde reactie. Zivko is een prima voetballer die nog nooit een faire kans van FDB heeft gekregen. Milik wel en maakt het niet waar. Een grote spits of Klaas Jan of wie dan ook komt toch niet. Dus zeg ik: geef die jongen een kans.

   1. Didron

    Yep Bobby, hij was (is?) ook al met een mentalcoach bezig (post eerder deze maand), dus ik ben benieuwd hoe het verder met hem gaat! Zal toch aardig wat moeten verbeteren (voetbal e/o mentaliteit) wil hij nog ergens (Ajax?) slagen…

    1. BobbyHaarms

     Het siert hem dat hij nog zoveel zelfkennis heeft om een mental coach in de armen te nemen Didron, m.a.w. de wil is er wel! Maar je moet je dus gaan afvragen of hij het wel kan. Al bewees hij bij Groningen toch wel degelijk te kunnen ballen..

     1. Remco425

      Bij Jong Ajax scoorde hij ook aan de lopende band, ok is een iets lager niveau, maar toch. Het stokte toen hij zich verkeerd ging gedragen. Maar hij kan het wel. Ik hoop dat hij zich bij Roda of anders Jong Ajax weer kan herpakken. Niet opgeven maar werk van maken. Zou zonde zijn als zijn talent verloren gaat.

     2. AjaxBarcelona

      Dat aan de lopende band scoren viel heel erg mee hoor. Kijk de wedstrijden er nog maar eens op na.

     3. Remco425

      18 doelpunten in zn 1e 21 wedstrijden met een serie van 17 uit 17, lijkt me redelijk aan de lopende band

 1. Valentino

  Of gewoon zelf erbij houden en Sanogo terug sturen. Denk dat het tijd wordt dat Zivkovic zich ontwikkelt onder de hoede van Frank, anders gaat het langzaam de verkeerde kant op.

  1. DennisTheMenace

   Een spits achter de hand die niet goed genoeg is voor Willem II (met alle respect): nee dankje

   1. Remco425

    Was goed bij FC Groningen en Jong Ajax en ook een paar keer in het 1e gescoord in die paar invalbeurtjes. Dat hij gefaald heeft bij Willem II heeft meer met vertrouwen te maken denk ik dan met een gebrek aan kwaliteit.

     1. Remco425

      Misschien, maar ik denk dat er met goede begeleiding en het geven van vertrouwen (want dat heeft. hij niet veel gehad bij Ajax daar liep iedereen hier over te zeuren) er nog veel uit die jongen te halen valt.

  2. FrankiC

   Ik zag hem tegen NEC: slechtste man van het veld. Geen tijd ME-ers in steken. Verlies nemen en verder.

     1. TeamFrankDeBoer

      Ik bedoelde jong Ajax sorry. Jupiler league is een fysieke competitie omdat alle oude spelers daar heen gaan, dus meer kans voor hem in de Eredivisie, en wil je nog wat hem hem bereiken, tja dan moet je wel…

     2. Widi

      Kijk je wel eens wedstrijden van Jong Ajax? Ik geef toe dat de tegenstanders vaak iets ouder zijn dan onze tieners. Maar ze zijn vaak ook begin 20. Erg weinig oude spelers hoor. Er is gewoon iets mis met zijn instelling/motivatie/wereldbeeld/realiteitszin. Zolang dat niet verandert, is hij kansloos.

 2. Coenie

  Ik denk dat het niet veel meer gaat worden met deze jongen. Kan in potentie heel goed voetballen maar denkt op één of andere manier dat zijn manier van spelen de juiste is. Als hij bij Willem II nu ook al klaar is vraag ik mij serieus af of dit nog wat gaat worden voor Ajax?

 3. Sazzz

  wel apart dat Streppel eerst zo’n grote bek had, hij zou dat ventje wel ff op de rit krijgen…

 4. Rickie

  hij kan beter naar Cambuur Leeuwarden denk dat hij naast de ervaren obeche veel kan leren die jonge heeft potentie tot 1 van de grote jongens van nederland ik blijf er bij zivkovic word de beste speler vd wereld

   1. ajaxhoger

    Dan ben je niet goed ingelicht namelijk , hij heeft al veel wetstrijden achter mekaar gescoord , en nu ook tegen feyenoord , dat clubje weet je wel waar ajax niet van kon winnen .
    Dus zo slecht is hij niet , een sterk aanspeelpunt ook nog , komt van almere city af dat is bijna ajax drie , en toch niet gezien , of niet willen zien .
    Dat kan natuurlijk ook .

 5. Slingertje.

  Snel verkopen komende zomer deze miskoop. Verbeeld zich heel wat maar presteren ho maar.

 6. Widi

  Off topic: op de site van Voetbal International kun je ook reageren. Zag dat daar de Kakkerlakken zeuren om een nieuwe spits en vinden dat het management moet vertrekken………zou je zulke mensen bij elke club hebben soms?

   1. Widi

    En iedere directeur is betrouwbaarder dan Martin van Geel, vind ik. Wat een rat is dat! Vind ik.

 7. Widi

  Hij heeft een keer in een periode de meeste goals gemaakt. Heeft hij nog een bronzen Stier voor ontvangen van Sjakie.

  1. AjaxBarcelona

   Omdat hij nu gescoord heeft tegen een zwak Feijenoord? Geen ad hoc aankopen ajb. Met Ajax krijgt hij totaal andere tegenstand. Tegen AZ spelen ploegen vrij uit.

  2. frenkynairo

   Vind het ook te voorbarig. Laat hem eerst maar 2 seizoenen goed spelen. Misschien is het daar ook wel fout gegaan bij zivkovic half seizoen goeie indruk gemaakt bij ajax. Dacht dat die de eerste spits zou worden en kreeg amper speelminuten. Had beter nog een seizoen bij Groningen kunnen blijven.

 8. TeamFrankDeBoer

  Zivkovic is nog een puber, niet iedereen is al volwassen op die leeftijd, en er zijn zeker jonge spelers in de eerste divisie, maar in de verdediging zijn het meestal oudere spelers, dat kan je niet ontkennen.

 9. Velibor

  Ik snap helemaal niks van die jongen,denkt ie nou dat ie er al is of zo als je naar Ajax komt? Dacht ooit werkelijk dat we een soort nieuwe Kluivert gekocht hadden dus een sierlijke spits die ze er bij bosjes inlegt maar het gaat helemaal fout met hem ben ik bang!

 10. ajacied078

  half jaartje in dordt laten spelen dan leert hij werken voor zn geld op de bodem van het betaalde voetbal.

 11. frenkynairo

  Sorry bij Groningen goeie indruk gemaakt. En dacht dat die toen bij ajax eerste spits zou worden

Comments are closed.