Inspanningsfysioloog Verheijen veegt vloer aan met Ajax

0626Raymond_Verheijen

Inspanningsfysioloog Raymond Verheijen haalt opnieuw hard uit naar Ajax waarbij hij ditmaal Daley Sinkgraven als voorbeeld stelt. De middenvelder mocht tijdens een lange afwezigheid vorige week zondag weer minuten maken tijdens het uitduel met Ado en viel maandagavond opnieuw geblesseerd uit bij Helmond Sport – Jong Ajax.

‘Niet te geloven, steeds als het er op lijkt dat het amateurisme bij Ajax dan eindelijk zijn hoogtepunt heeft bereikt, blijkt het toch weer erger te kunnen. Neem Daley Sinkgraven die eindelijk hersteld is van zijn knieblessure. Tegen Ado maakt hij zijn rentree op KUNSTgras om vervolgens een dag later opnieuw geblesseerd uit te vallen op KUNSTgras. Dan ga je gewoon onverantwoord om met een speler’. Sinkgraven stond zes weken aan de kant en maakte tijdens de trainingsweek in Belek zijn rentree in de wedstrijd tegen HSV. Overigens lijkt Sinkgraven het duel van aanstaande zaterdag tegen Vitesse gewoon te halen en trainde hij vanaf woensdag weer gewoon mee met het eerste elftal.

Bron: Twitter

Related posts

48 Comments

  1. De Ajacied

   Ja wat een eikel is dat zeg
   Alleen maar tegen Ajax schoppen,
   Ga in Eindhoven zeiken aub

  1. -buitenkantje rechts-

   Snap niet dat deze muilpeer iedere keer een platform krijgt om zijn commentaar op afstand te spuien.. Lekker makkelijk om bij iedere blessure commentaar te leveren.. alsof dat met hem erbij niet gebeurd zou zijn.

  1. FrankiC

   Hoe simpel wil je het hebben? (Erg lezenswaardig.)
   Iemand met verstand van zaken, weliswaar een blaaskaak, waarschuwt en Ajax slaat het in de wind! Dát vind ik ongelofelijk. Van zijn stokpaardje ‘periodisering’ heeft Ajax wel lering getrokken lijkt het. We hebben niet meer 6 spelers met eenzelfde blessure in een bepaalde fase van het seizoen.

   1. Geroldkohlen

    klopt maar hij is een professional toch ,dan moet hij ook maar eens normaal met ajax communiceren ,als hij denkt dat hij ajax ergens mee kan helpen ,maar het enige wat hij doet is lopen schreeuwen in de media dat iedereen het fout doet en alleen hij het bij het juiste eind heeft, dan denk ik van lekker negeren die hap!

    1. FrankiC

     Klopt, foute onderbuikgevoelens als hij in de media verschijnt. Maar het is nu eenmaal een vernieuwende sportfysioloog. Daarom lering uit trekken. Ik weet eerlijk gezegd ook niet of er contact is ts Ajax en Verheijen.

   2. -buitenkantje rechts-

    Ik kan iemand die van afstand commentaar levert op iedere blessure niet serieus nemen. Hij heeft geen inzicht in trainingsschema’s bij Ajax..noch wat er gedaan wordt ter preventie van blessures. Periodisering is standaard bij iedere sport.

 1. Indojood

  Idd, het is een aandachtstrekker maar hij heeft gelijk hier. De afgelopen maanden hebben we allemaal kunnen constateren dat het amateurisme hoogtij viert bij Ajax, op alle vlakken.

 2. Geckoo

  Die beste Verheijen heeft misschien dan wel gelijk, het is en blijft een irritante oetlul die alleen Ajax aan het bashen is.
  Over andere clubs hoor je hem niet.. Daarnaast als je je beste elftal wilt opstellen dan moet je dat doen, ongeacht of dat wel of niet op kunstgras is..
  Dan moet ie lekker gaan klagen bij clubs die kunstgras hebben..

  1. Sazzz

   er spelen zoveel op kunstgras. Als dat echt zo schadelijk was dan zou niemand erop spelen. hockeyers hoor je toch ook niet klagen?

   1. Didron

    Al die hockeyers hoor je niet hierover, die rennen en draaien ook veel. Maar ergens zal hij wel iets gelijk hebben…

   2. Indojood

    Klopt, maar we weten allemaal dat Sinkgraven zeer blessuregevoelig is. Niet slim van Ajax.

   3. Widi

    Hockey is een andere sport met een andere belasting voor de voeten en enkels. Vergelijking die jij maakt gaat mank.

 3. Sazzz

  Ik zou hem op zich best serieus nemen als hij niet altijd dezelfde club aanviel. je hoort hem nooit over de vele blessures bij United omdat van Gaal daar zit

 4. kLASSE20

  ik vind dit toch wel echt zo’n verschrikkelijke arrogante kerel, maar t was miss idd niet zo slim

 5. Sonsee

  Pff weer die kneus die alleen maar clubs ken afzeiken. Kunnen ze die vent niet negeren ipv in het nieuws te brengen, want dit beschouw ik niet als toegevoegde waarde.

  1. BobbyHaarms

   Het kan dan wel een loser zijn en om zich heen schreeuwen maar je kan niet van hem zeggen dat hij hier ongelijk heeft. Op alle vlakken viert momenteel het amateurisme hoogtij bij Ajax

  2. AFCA my World

   Het zou een zeer goede keus zijn van Ajax om hem in dienst te nemen,maar omdat dat niet gebeurt loopt hij ze te dishen,hij heeft helaas gelijk maar dat wil niemand bij Ajax zien !

  3. FrankiC

   Kmeertens, kijk even eerst zijn vele dienstverbanden van topclubs en nationale teams erop na voordat je gaat schelden.

 6. Iamsterdam2015

  Hij is best ongenuanceerd en ook een oetlul……..maar in de basis heeft hij gelijk. Pijnlijk maar waar.

 7. hubert

  Wat een onzin . denken jullie nu echt dat ajax geen kundige mensen heeft of kontakt zoekt met deskundigen? waar us die meneer nog aan het werk. en waar is hij al niet overal weg moeten gaan. kom op zeg

 8. Kingerwin

  Of dat kunstgras er iets mee te maken heeft weet ik niet, maar iedere amateurtrainer weet dat het niet verstandig is om iemand die net terug is van een blessure 2 dagen achter elkaar te laten spelen. Ik snap echt niet hoe dit kan bij een club als Ajax. Begrijp wel dat Verheijen hier iets over zegt, het is tenslotte zijn vakgebied en een club als Ajax trekt nou eenmaal de aandacht (gelukkig)

 9. Kuijff

  Achteraf gelijk halen, dat kan iedereen.

  Als een vrouw tegen een paaltje rijdt, kun je zeggen dat die vrouw niet kan rijden. Geldt dat ook als die vrouw 100 paaltjes probleemloos passeerde voor ze die ene raakte?

 10. KBouter

  Ach heeft die lul weer wat te zeiken, schopt hij niet tegen Cruijff aan, dan moet Ajax het weer ontgelden. Blessuren bij psv zoals Guardado en Luuk de Jong en tijdje terug en Lestienne onlangs hoor je hem niet over. Maar nu lichtvoetige Sinkgraven een pijntje heeft..jawel, want as zaterdag schijnt hij gewoon weer te kunnen spelen, zit hij Ajax weer af te kraken.

  Voetballen op kunstgras gaat in de toekomst denk ik zijn tol eisen, Nederland is het enigste land dat zo doordraait over kunstgras, ik vrees dat over een jaar of 10 er geen fatsoenlijke verdediger meer aanwezig is in onze jeugdopleidingen, want een fatsoenlijke sliding maken hebben ze nooit geleerd, terwijl in toplanden als Duitsland-Spanje-Italie de verdedigers het gras gewoon nog opvreten.

  Aan techniek mankeren de jeugdspelers helemaal niets, maar mentaal schort er nog een hoop aan.

  1. Widi

   Jij schrijft zoals velen hier dat hij alleen ons aanvalt. Maar ik herinner me dat hij Ronald Koeman aanviel toen die trainer was in een havenstad. Ik geloof niet dat hij tegen Ajax is. Wel iets teveel voor zichzelf. En ook iets teveel openlijk dol op zichzelf. Daarom pruimt haast niemand hem. En dat is best jammer, want hij heeft goede inzichten.

 11. Verweij

  Het Nederlandse trainersgilde heeft dertig jaar lang voorop gelopen, vooral technisch en tactisch. De wet van de remmende voorsprong gaat ook hier op: het buitenland heeft ons op alle fronten ingehaald, en vooral op fysieke kracht en fitheid leggen we het af. Verheijen schopt daar zeer terecht tegen aan, arrogant of niet….

 12. Remco425

  Hij is inderdaad een blaaskaak, maar heeft vaak wel gelijk. De reden dat hij vaak op Ajax zeikt en niet op psv komt misschien omdat hij een zwak heeft voor onze club. Wij doen namelijk precies hetzelfde. Als ik Ajax was zou ik hem in dienst nemen. Weten we meteen of hij vooraf ook gelijk heeft en niet alleen achteraf.

 13. AjaxBarcelona

  Ik neem zijn commentaar net zo serieus als alle commentaren hier op het forum 🙂

  1. Indojood

   Trouwens, Verheijen doet me een beetje denken aan onze grote vriend hier. Vind je niet?

 14. Heldenzoon

  Hij kan geen job bij een club/bond langdurig behouden. Zal niet komen omdat hij zo goed is…… In Engeland volledig uitgescheten!

 15. Indojood

  Toen ie bij VI zat heb ik wel dubbel gelegen om hem. “Kaaik, je hep filosofische en rassionele treners.” Het was net Jiskefet.

Comments are closed.