Hiddink stuurt mogelijk twee spelers richting Eredivisie

1214ajax-utrecht_hiddink_overmars

Ajax heeft al enkele malen kenbaar gemaakt dat het belangstelling heeft om Bertrand Traore te huren van Chelsea maar vooralsnog komt er geen groen licht vanuit Londen. Toch doet Guus Hiddink op de officiële website van Chelsea een opmerkelijke uitspraak betreffende verhuur van spelers die bij het eerste elftal aan de deur kloppen.

‘De Eredivisie is een goede leerschool voor jongens om ervaring op te doen. Men speelt in mooie stadions en ook wat trainingen betreft is het goed in orde. Wat dat betreft is het wellicht verstandig om een of twee spelers die bij ons dicht tegen het eerste elftal aanzitten te verhuren tot het einde van het seizoen. Spelers worden professioneel behandeld, het is een goede ervaring voor ze’, zo laat Hiddink weten. Inmiddels heeft Chelsea een aantal talenten gestald bij Vitesse en speelt Todd Kane momenteel bij NEC. Of Hiddink met deze uitspraak doelt op Traore blijft vooralsnog onduidelijk.

Bron: Voetbalzone

Related posts

67 Comments

  1. De Ajacied

   Guus zal nix richting Amsterdam sturen, ben maar niet bang.
   Is en blijft een Boer ??

   1. HURBIE

    Laat hij die spits lekker in zijn hol douwen .
    Geef een spits uit de jeugd maar vertrouwen

    1. Litmanen

     Tuurlijk, we hebben vast nog wel een C junior lopen die er wekelijks een paar inlegt……
     Als we de schaal willen dan MOET er wat gebeuren.

     1. Indojood

      Tsja, en het ging allemaal zo goed, hè. Jonk weg, Cruijff weg, Heerenveen weggespeeld, etc.

     2. Litmanen

      Indioot, Cruijff en Jonk kunnen echt niet meer mee in dit elftal hoor. Zelfs jouw held Heitinga trekt het niet eens.
      En voor 58: hahahaha

     3. Indojood

      Heitinga mijn held? Die had nooit gehaald moeten, hadden ze maar naar Ling geluisterd. Zoals gewoonlijk haal je weer de dingen elkaar. Jouw bijdragen zijn een mix van het Gilles de la Tourette syndroom (vanuit het niets schelden “alzheimer”) en schizofrenie (het gaat goed met Ajax sinds het vertrek van Cruijff maar als er niets gebeurt worden we geen kampioen).

    2. FrankiC

     Stap is te groot voor een en gaat niet werken. Verwachtingspatroon is overspannen. Soms in selectie opnemen kan geen kwaad.

  2. BobbyHaarms

   Los daarvan: de kans dat een gehuurde speler in Amsterdam slaagt is net zo groot als de kans dat onze vrienden uit Rottedarm zuid kampioen worden

  3. marvinww

   hahaha dit is wel grappig, Hiddink zegt dat spelers die dicht tegen het eerste team zitten verhuurd worden maar dat is traore toch juis

   1. FrankiC

    Hiddink heeft het ook over Traoré, maar noemt zijn naam niet. En wat is die Tod Kane goed zeg. Het is dat we Tete hebben.

  4. -buitenkantje rechts-

   Top prioriteit en enige prijs nog dit seizoen is het kampioenschap.. Iedere kwaliteitsimpuls kan daarbij helpen!

   1. FrankiC

    Precies, niets aan het toeval overlaten. Kampioenschap én daarmee groepsfase CL zijn een voorwaarde. Daarvoor moet de voorhoede versterkt worden. Desnoods Traoré huren en Ziyech en Larson kopen. Daarbij leveren zij hun geld met CL en bij verkoop dubbel en dwars op. FdB laat Milik en Fischer veel te lang aanmodderen. Onbegrijpelijk beleid. NIETS DOEN KOST GELD!

     1. FrankiC

      Nee, komt goed en ik ben ervan overtuigd dat Hiddink Ajax helpen wil, maar ‘Litmanen’ en ik schijnen hierin alleen te staan.

     2. -buitenkantje rechts-

      Mogen ze wel opschieten.. Ik weet niet wat er achter de schermen gebeurt, maar we hebben nog en dikke week..

 1. vanzanten

  Hou alsjeblieft op met die vage berichten en meld gewoon pas iets als het enigszins concreet wordt. Nu zitten we elke keer likkebaardend deze berichten te lezen, terwijl we drommels goed weten dat er waarschijnlijk toch niks bijkomt.

 2. ajax023

  Gaat toch niet gebeuren. Hij gaat Ajax niet sterker maken. Blijft een PSV-er die Hiddink..

 3. KBouter

  Ik hou een slag om de arm, mocht Traore voor een half jaar komen is dat mooi, en volgend seizoen Dolberg bij de eerste selectie halen om Milik een beetje te kietelen.

  Hendriks gaat hem denk ik niet worden.

 4. Indojood

  Ik verwacht er niets van. In de zomer duurt de transferperiode 2 maanden en kwamen ze met een kneus op de proppen.

 5. johnie stalker

  Ik heb gehoord dat misschien wellicht wie weet het is een gerucht hij staat er voor open Ronaldo komt.

  1. -buitenkantje rechts-

   Zou er op kunnen duiden dat men een vervanger voor Milik kan aantrekken.. Anders kan ik dit niet verklaren!

 6. Emilio4Ajax

  was als antwoord bedoeld op Azzouzi die naar Twente gaat omdat ie niet in de plaanen van Stam voor komt.

 7. AjaxBarcelona

  Ff off topic humor. Tik in op google: laurel hardy feijenoord. Je ziet vanzelf wat ik bedoel

 8. AjaxBarcelona

  Blijft leuk als je net heel veel zure reacties gelezen hebt 🙂 je gaat toch weer meelachen.

 9. Litmanen

  Indioot je ben een min mannetje die hier niet zit om gewoon zijn mening te geven, maar om andere de maat te nemen. Mensen willen hier hun mening kwijt en als dat niet de jouwe is of die van je vriendjes dan worden jullie dus persoonlijk. Prima, maar wel heel zielig en sociaal erg arm.
  De meeste mensen zijn na het tijdperk Jonk en Cruijff weer verder gegaan met hun leven. Jouw groepje niet. Dat zegt iets over jullie, niet over die tientallen andere mensen.

  Overigens, van Jonk mocht er niets gekocht worden, dus als iedereen hier graag een spits wil bewijst dat met terugwerkende kracht het ongelijk van het neefje van AB.

  Nou ik benieuwd naar de volgende strontemmer.

  1. paullus

   Jonk wou dat er wel gekocht werd maar het moest beter zijn dan wat er in jong Ajax speelt
   En aangezien het aankoop beleid van overmars/de boer
   Had de beste man volkomen gelijk

   1. Remco425

    Op zich mee eens, maar bedoelde hij dat het talent direct beter is of in potentie? Daarbij, jonge talenten, ook al zijn ze beter, ze maken fouten en dat moeten ze ook mogen maken. Zodra er teveel druk op ze komt en ze geen fouten mogen maken krijg je dus het risicoloze tikkie breed en stagneren ze in hun ontwikkeling. Maar als je er 8 van in je team hebt zijn dat er wel veel die fouten mogen maken. In dat geval kan een eventuele aankoop misschien iets minder goed zijn, maar wel stabieler en iemand die de fouten van een talent kan opvangen. Daardoor kan een talent vrijer spelen en zich veel sneller ontwikkelen. Misschien dat er daardoor minder talenten doorbreken, maar wel betere. Kwaliteit boven kwantiteit.

  2. Indojood

   Hier komen, als voorbeeld, twee strontemmers die je zelf hebt gevuld n.a.v. afwijkende meningen: 1. Mensen te betichten van Alzheimer bij de eerste de beste reactie in het artikel over Van de Vaart. 2. Wensen dat een bepaald iemand maar van de 2e ring moet doodvallen. En jij hebt het gore lef om te klagen over persoonlijk gerichte reacties. Bovendien noem jij mij Indioot, prima maar wie kaatst kan de bal terug verwachten. Dat je nu gaat huilen vanwege vermeende asociale reacties is redelijk hypocriet. Jij hebt wekenlang geageerd tegen Jonk en Cruijff met de gedachte dat het wel zou goed komen als ze weg zouden zijn. Ik wilde je daar even fijntjes aan herinneren nu je steeds kritischer wordt op de huidige gang van zaken bij Ajax, getuige je reacties van de laatste tijd. Om nog even inhoudelijk te reageren, Jonk was nooit tegen aankopen (is makkelijk op te zoeken) en alle perikelen bij Ajax zijn terug te voeren op de breuk met Cruijff, daar zal je nog vaak genoeg aan herinnerd worden, of je het leuk vindt of niet.

   1. Litmanen

    Indioot, bedankt voor de emmers. Ik wens iedereen hetzelfde als wat mij gewenst word, dus als bovenstaande zou kloppen, dan is het handig om eerst de mededeling van de boodschapper te lezen. Wie kaatst….
    En verder ben ik steeds van mening geweest dat de RVC er voor zorgt dat Ajax niet verder komt, alleen de weg die Jonk wilde volgen was niet de mijne.
    En daarin werd ik dan in het gelijk gesteld door de leden van Ajax, inclusief de aanwezige ereleden.

    Aankopen mogen niks kosten en niet meer dan een miljoen verdienen . Dat zijn zaken die door de RVC vastgesteld zijn, niet door het TH en niet door de directie ( lees Overmars en vdSar) .

    1. AjaxBarcelona

     Beste Ruben, jij bent de vraag aan de leden van Ajax voor het gemak vergeten? Dat was een hele listige totaal niet ter zake doende en voorgebakken vraag. Verder heb ik aan jou nooit gevraagd om van de tweede ring te springen. Bij deze mag je van mij wel heel erg onvoorzichtig oversteken hoor, no problem. Je mag ook vanuit je zolderkamertje door het dakraam met -10 en gladde dakpannen de dakgoot proberen te halen. Geef wel seintje, dan film ik het even. Ik heb het met je leugens nu wel zo’n beetje gehad. Een echte vent maakt zich een keertje kenbaar ipv al die anonieme bravoure.

  3. Ajax1958

   Netty Nepmanen. Ehm, zielig en sociaal arm. Je kijkt in de spiegel nu gok ik zo. Btw, hoe zit het met je beschuldiging over mijn zogenaamde “vriend Wilders”? Heb je al uitgezocht waar ik iets over hem heb uitgelaten? Zoja, wil ik graag bewijs, zone, wil je dan noooooiiitt meer van die domme uitspraken doen? Zal wel teveel gevraagd zijn vrees ik, in elke topic staan domme uitspraken van jou.

   1. Litmanen

    Ik zou jullie graag persoonlijk ontmoeten, maar ik kom nooit in een dark room, dus dat wordt lastig.
    Maar verder veel plezier samen met jullie holbewonerscluppie.

    Overigens, vriendje AB, weer een geweldig inhoudelijke bijdrage……. Ben wel benieuwd wie die Ruben is. Hij heeft je nogal wat toegewenst zeg! Hoe zou die daar nou toe gekomen zijn?

    1. AjaxBarcelona

     Trouwens, sinds wanneer moeten bijdragen verplicht inhoudelijk zijn? Ik zou zeggen, start er anders eens mee.

 10. AjaxBarcelona

  Jammer Ruben dat je chicken bent. Lekker anoniem blijven he. Lekker veilig onzin en leugentjes spuien. Gewoon lafbek dus. Prima weten we dat ook weer.

Comments are closed.