Kuipers fluit Ajax – Vitesse

1027bjornkuipers

Björn Kuipers is door de KNVB aangesteld als arbiter bij het competitieduel van aanstaande zaterdag tussen Ajax en Vitesse. Kuipers zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Van Roekel en Zeinstra. Vierde official is Van de Graaf. Ajax – Vitesse begint zaterdagavond om 19:45 uur.

Bron: KNVB

Related posts

10 Comments

 1. Didron

  Ongeacht wie de scheids ook geworden was, belangrijkst zijn de drie punten. EN dan het LIEFST met MOOI en GOED voetbal!!

 2. KBouter

  Vitesse is altijd lastig, maar ik ga ervan uit van een goed resultaat.
  Mooi dat Kuipers fluit, dat is 1 van de weinige scheitsrechters die zijn eigen koers volgt en niet een voorkeur heeft.

  Verder hoop ik op mooi voetbal, daar is Vitesse natuurlijk een uitstekende tegenstander voor en kunnen we profiteren van het feit dat Peter Bos daar niet meer zit.

 3. AFCA my World

  Het laatste kan je helaas vergeten,er is al jaren geen vloeiende wedstrijd met mooie acties geweest,alleen af en toe 1 hoogstandje, nee voor mooi voetbal heb je een nieuwe trainer nodig die alles weer op scherp kan zetten ! VanHaezebrouck misschien die vind ik persoonlijk een hele goede,en boekt met weinig middelen uitstekende resultaten in Europa en in de competitie,had liever Bosz of Jonk gehad maar die zijn voorlopig niet meer beschikbaar !

  1. AjaxBarcelona

   Ha, daar is onze Belg weer 🙂 Nogmaals ook van mijn kant dan: die heeft net bijgetekend dus die komt niet.

Comments are closed.