De Boer: ‘Sanogo terugsturen naar Londen behoort tot de mogelijkheden’

0807sanogo

Frank de Boer laat tegenover AT5 weten dat hij zich zorgen maakt om de spitspositie bij Ajax. Momenteel beschikt de trainer over Arek Milik en Yaya Sanogo en over laatstgenoemde is de trainer absoluut niet tevreden. Sanogo, gehuurd van Arsenal, kan zijn status voorlopig nog niet waarmaken.

‘Wij kennen de voetbalkwaliteiten van Sanogo maar vooralsnog is hij nog steeds niet fit en dat mogen wij ons als begeleiding aanrekenen maar dat ligt voor een deel ook bij hemzelf. Als wij na 1 februari te maken krijgen met een blessure van Arek Milik dan heb je een probleem. Arek doet het in mijn ogen prima al zijn er altijd verbeterpunten zoals het klaarleggen voor zijn medespelers. Eigenlijk zoek ik iemand die dat wel beheerst en dan heb je de juiste mix. We zijn druk bezig momenteel en wellicht sturen we Sanogo terug naar Arsenal mocht er toch nog wat gebeuren in deze transferperiode, maar aan de andere kant maken sommige situaties het ook weer makkelijker voor andere mensen’.

Bron: AT5

Related posts

47 Comments

   1. BobbyHaarms

    Dit maakt het ook weer makkelijker voor andere mensen zegt Frank….met andere woorden we vangen het intern op. Klinkt net ff anders maar het is dezelfde worst die Frank ons voorhoudt.

    1. FdB=Ajax

     Dat zegt ie niet.
     Hij zegt eigenlijk dat Sanogo beter weg kan gaan in beide gevallen, of er nu een nieuwe spits komt of niet. Zo niet, dan is er inderdaad meer ruimte voor Dolberg

   1. De Ajacied

    Ja waarom zoveel commotie over deze speler?
    Ieder woord is te veel, deze gast heeft echt letterlijk NIETS gebracht,
    Dus retour afzender !!!!

 1. Ajacied1996

  Sanogo is gewoon 100% de slechtste aankoop van deze eeuw!!!!!! Hoe kan hij ooit een hattrick voor Arsenal hebben gemaakt in de FA Cup?!

    1. Ajacied1996

     Nee, Emirates Cup maar alsnog daar wel een hattrick tegen Benfica en hier niet eens kunnen scoren tegen De Graafschap of Cambuur!

  1. AjaxKat

   Sanogo is zelfs slechter dan dikke Mido.
   Lees net dat Santos voor een paar ton op te halen valt bij NEC. Is met 12 goals nr. 3 topscorer van de Eredivisie. Maar weet niet of dat een echte spits of buitenspeler is. Lijkt me best een risicootje waard.

  2. Remco425

   Ten eerste, hij is geen aankoop. Ten 2e, zeker we hebben niets aan hem, maar kwalitatief kunnen we hem niet beoordelen. Hij is namelijk nog geen moment fit geweest. Wenger wil hem niet voor niets niet verkopen.

  1. Litmanen

   Hou eens op! We hebben een spits nodig, geen a junior. De gemiddelde leeftijd komt straks op 15,7 jaar als we zo doorgaan. Ik denk: geen fatsoenlijke spits er bij, geen kampioenschap.
   Ghazi zou het misschien kunnen, maar dan zal hij in vorm moeten komen.
   De RVC bepaalt op dit moment de opstelling, daar moeten we vanaf.

  1. ashwin676

   ik kan er zo een paar voor jullie opnoemen maar ja wie zijn wij, over een paar jaar is er geen directe cl plaatsing meer…

 2. dioajax

  ja arsenal heeft gebeld en heeft gezegd dat ze hun spits terug willen hebben voor meer goals…dus goed gezegd de boer…gewoon terug sturen met een strick om heen…

  1. Didron

   En nu maar zien wie ze laten doorstromen cq. halen! Mooie praatjes weer voorgeschoteld deze transferperiode… Groundhog day alllll over… again…. 🙁

 3. KBouter

  Miskleun eerste klas, zo zie je maar dat het met Overmars wel goed zit, met zijn internationale contacten zoals hier met Wenger. Wat een giller!

 4. Hika77

  Zou Pato niks voor Ajax zijn? Maakte ooit furore bij ac Milan en wil graag weer in Europa voetballen. Werd aangeboden bij Newcastle ..

 5. afcadeluxe

  gauw vergeten gaat ook lukken behalve dat ie zwart en lang is heb ik verder ook niks van hem gezien?

 6. Ajax nr 1

  Zou Frankie nu dan eindelijk wakker worden? Je hebt jezelf wel in de nesten gewerkt qua spitsen. Ik zou zeggen ga snel aan het werk met je vriendjes en doe wat je moet doen. Maar ja het is al een tijdje een probleem om een goede en de juiste speler te vinden dus het zal wel weer niet zo zijn.

  1. Indojood

   Precies, de situatie waarin ze nu zitten hebben ze aan zichzelf te danken. Spitsenbeleid is exemplarisch voor het totale wanbeleid.

 7. f-side64

  Zo heb frank zijn ogen laten na kijken ik zag het meteen al dat het een kneus is die sanogoal is van het zelfde niveau als die turkse rand bediel die in 010 zuid aanwezig is

 8. Jeroen68

  Wordt het gewoon niet eens tijd dat er naar het scoutingsapparaat van Ajax wordt gekeken ?

 9. Vakje129

  Ik had Sanogo allang op de Boot retour gestuurd ,een gebed zonder einde en een hoop weggegooid ???

 10. Sonsee

  De beste optie is hem terugsturen, dan kijken voor een aankoop of anders een jeugdspeler toepassen en langzaam laten brengen. Type Dolberg bijvoorbeeld

 11. -buitenkantje rechts-

  Ik snap niet dat FdB dit via AT5 naar buiten brengt.. Of je wel dan niet tevreden bent over een speler bespreek je intern lijkt me.

  1. -buitenkantje rechts-

   Niemand kan eigenlijk goed beoordelen wat hij wel/niet goed kan.. Door zijn constante blessures komt hij nooit aan spelen toe.

 12. tijger238

  Logisch gevolg na wanbeleid door de persoon zelf en z’n partner in crime Overmars. De arrogantie om te denken dat ze het allemaal wel weten. De club zakt af naar het nivo voor de revolutie. De tering voor ze. Jonk moet terugkomen!!

Comments are closed.