‘AC Milan legt miljoenenbod neer bij Ajax voor El Ghazi’

0926ajax-groningen_elghazi2

AC Milan heeft zich officieel gemeld bij Ajax voor de overname van Anwar El Ghazi. De club uit Milaan schijnt een bod van tussen de zes en zeven miljoen te hebben gedaan waarbij via bonussen de transfersom uiteindelijk kan oplopen tot elf miljoen euro, zo weet Calciomercato  te melden. El Ghazi zou volgens Italiaanse media een overstap wel zien zitten waarbij hij een contract kan tekenen tot 2020 tegen een salaris van twee miljoen per jaar. Milan is druk zoekende naar versterking in de aanval nu het zo goed als zeker is dat Alessio Cerci vertrekt naar Genoa en ook Stephan El Shaarawy de club gaat verlaten. Vooralsnog lijkt het onwaarschijnlijk dat Ajax voor het geboden bedrag de speler zal laten gaan.

Bron: Calciomercato 

Related posts

68 Comments

  1. rickert

   dat hun spelers naar Genoa vertrekken zegt genoeg… Buiten dat het bod niks voorstelt, stelt de club ook geen reet meer voor.

  2. creutz1977

   ook dat… Maar zo’n bod… Dan moet je als Overmars hun gewoon recht in hun gezicht uitlachen…

  3. EvdB

   Niks geen koopjes.
   Ik zeg bij € 27 miljoen gaan we onderhandelen.
   Trek Silvio maar een poot uit.

   1. AFCA my World

    Ze zijn vergeten een nulletje erachter te zetten, nee voor fooitje hoef je hem niet te verkopen, en de Jong mogen ze ook nog als ruilmiddel gebruiken !

 1. ajaxpers

  Een belachelijk bedrag voor El Ghazi. Nog 1 of twee seizoenen blijven en hij kan voor minimaal 35 naar Spanje of England.

 2. hansjmn

  Alles is blijkbaar gewild in het buitenland! Denk dat we maar eens Zakelijk moeten worden. En dat jonge spelers vanaf €25,- mio pas weg mogen, zodat het salaris plafond omhoog kan gaan bij Ajax ( eventueel fors gekoppeld aan de prestaties ) we moeten toch ook in Nederland een top team kunnen formeren

  1. Rene1964

   Echt helemaal mee eens. Op het moment dat je je basisspelers verkoopt voor dit soort fooien, ben je als club niet serieus bezig. En geloof me, voor de buitenlandse clubs zijn bedragen onder de 10 mln echt fooien. Voor de Engelse clubs is een bedrag onder de 20 mln zelfs nog een fooi. Trap daar dus niet in. Voor een reserve speler kan het nog wel, maar zeker niet voor basisspelers.

   1. BobbyHaarms

    Helemaal met jullie eens, alleen is nog maar de vraag of hij de komende 2 jaar ECHT wel zo goed wordt (is nu bij vlagen een goede voetballer met soms veel dreiging)als dat men hoopt.

  2. Geroldkohlen

   ook helemaal met je eens! we moeten eens ophouden om onze spelers te verkopen voor een zakcentje! el ghazi moet net als bazoer gewoon nog 3 a 4 jaar bij ons blijven en ons aller ajax weer groot maken en als top speler weg gaan voor 30 a 40 miljoen en als topspeler bij een grote club binnen komen , ze moeten onze jeugdspelers en basisspelers niet onder de 20 miljoen verkopen, tenzij het een speler is die dramatisch speelt!

  1. dioajax

   met je eens didron…tuurlijk is dat een belachelijk laag bod maar voor hun didron geld means geld…moneyyyyyy

 3. Remco072

  Wat een stelletje koekwousen die Italianen. Maar wie weet krijgt smurf Overmars zwart wat gedoneerd op zijn eigen dikke rekening,dan is El Ghazi gewoon weg hoor.

   1. JCruijff

    En vergeet niet dat Overmars ook nog voor zichzelf bonuses ontvangt indien hij spelers verkoopt. Dat is nog kwalijker en zou niet moeten kunnen

  1. FdB=Ajax

   Spitsen van het niveau El Ghazi willen naar de Eredivisie komen, dus aan geld heb je niks. Beter goeie spelers behouden

 4. Makaveli07

  vindt dat best een redelijk bod moet ik zeggen. zo goed is el ghazi nou ook al weer niet, laten we wel reëel blijven!!!

  1. Rene1964

   Serieus. Aan je naam te zien, ben je een Italiaan. Ik heb je hier nog niet op dit forum gezien.

   1. Makaveli07

    gast wat lul jij nou weer dan. alsof jij bij houdt wie er op deze forum zitten. maar lekker boeiend, ik vertel gewoon mijn MENING!!! en ben gewoon Nederlander!!!

   2. FdB=Ajax

    Makaveli is ook de bijnaam van Tupac, Reneetje 😉
    Los daarvan mag ieder z’n mening geven, ook al denk ik zelf (maar dat is MIJN mening) dat Anwar een grote gaat worden, lekker houden dus

 5. Ramon1

  Gewoon 15 miljoen vragen betalen toch wel ze willen hem zo graag en wij hebben cerny en muric nog en natuurlijk younes en fischer dus no problem

 6. KBouter

  Ik zie bedragen van 25-35 mil voor El Ghazi wat sommigen willen. Waar baseren jullie dat op..is het een tweede Ribben..is hij zo goed, en heeft hij zich internationaal al laten zien bij de groten te horen?

  1. Ramon1

   15 is toch mooi want talent heeft die dan is 9 gewoon te weinig wij moeten ook is meer gaan vragen als ze hem echt willen betalen ze

  2. Joeguh9

   Dat zijn inderdaad onrealistische bedragen. Een El Ghazi in goede doen gaat ooit 15 miljoen opbrengen als de kopende club geld zat heeft. Anders tussen de 8 en 12…

  3. Rene1964

   KBouter: omdat hij een talentvolle speler is, die nog van grote waarde gaat worden voor de club. Verkopen is gewoon geld weggooien. Houd de basis nu eens bij elkaar, zodat Ajax over een paar jaar weer Europees kan gaan meedoen. Verkoop hoogstens hetgeen wat zich niet in de basis kan spelen. (Behalve Schöne, want die vind ik van grote waarde voor de club)

   1. KBouter

    Gedeelte mee eens, maar is er een garantie dat hij van grote waarde voor Ajax gaat worden? Bedragen van 35 mio ..is dat relevant voor een knaapje die het in de eredivisie in Nederland nog alle zeilen moet bijzetten om tot voorbeelding te komen? Of is dit bedrag zo hoog omdat hij alle verdedigers van Duitsland, Spanje, Italië, Brazilië en of Argentinië, Chili al tot nachtmerries hebben gebracht?

    1. AFCA my World

     Op het moment is hij niet 100% fit als hij dat wel zou zijn en minder zelfzuchtig kan hij van grote waarde zijn, 30 mil is een beetje veel maar verwacht dat hij over 1,5 tot 2,5 jaar wel een 18-20 miljoen kan opbrengen !

 7. ajaxhoger

  Hij ziet de overstap wel zitten hahahah , wat heeft hij in godsnaam laten zien , nog helemaal niks , de ene wetstrijd is hij goed , en dan weer slecht .
  Koop gvd maak een goeie spits en nog een buitenspeler , waarom die sisto niet ,gvd mark het kost geld ja dat weten wij ook centeteller

  1. Velibor

   Meestal als ze zo beginnen te lullen dan kun je ze het beste voor zoveel mogelijk verkopen want dan is de meeste clubliefde als die er al zou zijn vervangen door eurotekens en misschien ook wel terecht hoor want ik zou voor 2 miljoen als niet eens vaste basisspeler ook gaan denk ik,één verkeerde trap tegen je knie en je speelt bij Emmen bij wijze van spreken.

  2. FdB=Ajax

   Lees nou eens een keer goed, er staat “El Ghazi zou volgens Italiaanse media een overstap wel zien zitten”

 8. paullus

  Als het op waarheid is gebaseerd dan vertrekt hij naar het land van de pizza
  Zeker voor de 7 mil en dan de bonussen nog er bij
  Die overmars speelt nu al met zijn stijve lul

  1. ajaxhoger

   Samen met de RVC een gangbang , overmars en vrienden zijn nu weer in hun hum , die zijn de bonussen weer omhoog vliegen .

  1. ajaxhoger

   Die is tien keer beter , als hij zo graag weg wil , weg ermee , en zoveel mogelijk geld vragen , maar wel zelf iets fansoenlijks kopen , en daar wringt de schoen ,uit geven komt niet in het boekje voor .

   1. FdB=Ajax

    Hou toch op, ze willen best uitgeven, er zijn alleen geen goeie spelers die naar de Eredivisie willen. Overmars legde toch ook zo 7 miljoen voor Sinkgraven neer? (ik vond dat veel te veel) dus hoezo willen ze geen geld uitgeven..

    1. ajaxhoger

     Ze willen niks uitgeven dat is algemeen bekend , en ze mogen niet van de RVC , alles is te duur ook , en wat je zegt is klink klare klets , ze willen echt wel komen als je maar goed scout en betaalt , daar ligt ook een grote fout , er word niet fansoenlijk gescout .
     CQ ook niet geluisterd naar de scouts , want dan was sinkgraven echt niet gehaald , die brachten namelijk een negatief scoutings uitslag uit aan markie , maar ze kochten hem toch , hetzelfde met gudelj

     1. AjaxBarcelona

      Er wordt niet fatsoenlijk gescout maar ze brachten volgens jou terecht een negatief scoutingsrapport uit over Sinkgraven. Dus wel goede scouts zou ik zeggen?

 9. KBouter

  Zal wel een broodje aap zijn, ik lees verder overal dat het niet AC is die verregaande intresse heeft, maar Inter!

 10. dioajax

  belachelijk laag bod…maar ik verwacht alles van ajax…altijd op de laatste moment geven we spelers weg voor niks…20miljoen of verder zoeken….

 11. afcadeluxe

  tis verdomme hier geen winteruitverkoop 11miljoen met premies dat vraagt een clubje uit de serie C al voor 1speler

 12. ajacied078

  lekker laten gaan voor 15 mil en el shaarawy. cerny. muric. en el azzouzie zijn toch beter dan el ghazi

 13. -buitenkantje rechts-

  Bij Overmars is alles te koop.. Hebben we gezien bij Bazoer.. El Ghazi zit het wel zitten volgens de krant.. Natuurlijk! Voor 2 miljoen per jaar! Even paar jaartjes voetballen en je bent financieel onafhankelijk.
  Ik geef deze transfer toch een redelijk grote kans van slagen.. Ook omdat Overmars eerst moet verkopen van de RvC voordat hij mag aankopen.

   1. -buitenkantje rechts-

    Dat lijkt mij ook een goede zaak. Op rechts hebben we wel alternatieven die zeker net zo goed zijn. Als de verkoop van Anwar ervoor kan zorgen dat Ziyech wordt gekocht..Doen!

 14. DOL

  heeft nog niks gepresteerd.
  denk wel dat hij er gaat komen als hij zich vol blijft inzetten maar voor nu slaat het nergens op

 15. AjaxBarcelona

  De transferprijs is van vele zaken afhankelijk zoals: huidige waarde contract, huidig salaris, afspraken in het contract en is de club eigenaar of een beheersmaatschappij. Bij el Ghazi zal de club eigenaar zijn neem ik aan. Of er een transfersom in het contract staat …… ik heb mijn twijfels. Zijn leeftijd …… jong dus zonder specifieke afspraken en met het huidige salarisplafond bij Ajax kan er niet ongelimiteerd gevraagd worden.

  Heel belangrijk is ook de nieuwe situatie. Niet alleen het salaris is een stuk beter, minimaal het dubbele maar waarschijnlijk meer, maar ook de competitie is interessanter. Allemaal redenen die maken dat als de speler wil de club niet teveel tegengas kan en mag geven. Kortom we kunnen hier bedragen roepen qat we willen maar zelfs Overmars heeft zich aan de spelregels te houden.
  Vergelijkingen met andere spelers gaan niet op omdat de details niet bekend zijn.

  Daarnaast, nog niet zo lang geleden werd el Ghazi hier bijna uitgekotst omdat hij niet zou presteren en nu is het opeens de kip met de gouden eieren. Apart hoor. Ik denk dat 7 miljoen met kans op bonussen heel mooi is.

 16. Germain

  Deze jongen wordt zwaar overschat dus het bod van Milan is heel normaal en hoog genoeg. Qua mentaliteit geen topsporter die af en toe mooi uit zijn slof schiet maar dat doet een goeie amateur ook wel eens, dus accepteren dat bod.

Comments are closed.